Evet canım benim eşime de emodex başlanmıştı. Belli olmuyor bence sona bırakma tabii sen daha iyi bilirsinYetersiz çıkarsa diye dimi.. bunu düşünemedim çok doğru söylüyorsun o zaman haftaya bat günüm eğer bu ay tutmazsa adet dönemimde gider verir testi çok sağolasin
Yok canım muayene bile etmediki sıvı akıntım var yok gibi dedim. Birde çok afdersin adet bitiminden 1 gün sonrası ilişkide eşim koku geldi senden dedi. Bunları söyledim muayene etmeden ilaçlar önerdi. Birde birdaki ay adetin 2. Günü klomen diye bir ilaç varmış onu 10 gün kullanıp 12. Gün ilişkiye girmemi söyledi.Enfeksiyon mu varmış yani?
Daha önce bende fitil kullanmıştım..
Istersen bu konu üzerine jinekoloji bölünde konu aç belki daha detaylı bilgisi ya da yaşamış biri çıkabilir
eşinin sonucuna da 3 ay sonra bakacaksa bencede öyle yap canım.zaten her seferinde sonuçlar farklı çıkıyor.en azından daha yakın bi tarihte yapılmış bir test olur.hem o arada yerde bakarsınız dediğin gibi eşinde kafa olarak hazır olur.belkide gitmenize gerek kalmadan bebiş olur
Evet canım benim eşime de emodex başlanmıştı. Belli olmuyor bence sona bırakma tabii sen daha iyi bilirsin
Yok canım muayene bile etmediki sıvı akıntım var yok gibi dedim. Birde çok afdersin adet bitiminden 1 gün sonrası ilişkide eşim koku geldi senden dedi. Bunları söyledim muayene etmeden ilaçlar önerdi. Birde birdaki ay adetin 2. Günü klomen diye bir ilaç varmış onu 10 gün kullanıp 12. Gün ilişkiye girmemi söyledi.
Eşin için tahlili hemen yaptır derim.bir sorun varsa en az 3ay ilaç kullanmak lazım zaten.evinize yakın laboratuvar araştır.yarım saat içinde ulaştırabilirsen hiç sıkıntı olmaz.üstelik eşin evde kendini de seni de germeden halleder.kruger yöntemini uygulayan bir yer bul. Laboratuvarlar çok pahalı değildir 100-200aralığında değişir.ama sen mutlaka krugeri sor.aslında devlet hastanesinde ücretsiz,krugerde var.ille o laboratuvarın wc sinde yapmak eşini yoracaksa yakındaki bir cafeye falan gidin,kimse bilmez etmez.daha rahat eder.ne bileyim işte çözüm bulunur istenirse...O zaman 2. ayın sonuna doğru götürür bi sorun varsa takviye alarak gitmiş olur.. ah inşalllah ya en büyük duam hepimiz için
Benden de rahim filmi isteyecek çünkü 3 ay içinde olmazsam bende ondan tırsıyorum internette ağrılı olduğunu okudum.. kanallarıma bakmak için 3 ay sonra gittiğimde isteyecek
Maşallah büyütmüşsün bebeği:)Eşin için tahlili hemen yaptır derim.bir sorun varsa en az 3ay ilaç kullanmak lazım zaten.evinize yakın laboratuvar araştır.yarım saat içinde ulaştırabilirsen hiç sıkıntı olmaz.üstelik eşin evde kendini de seni de germeden halleder.kruger yöntemini uygulayan bir yer bul. Laboratuvarlar çok pahalı değildir 100-200aralığında değişir.ama sen mutlaka krugeri sor.aslında devlet hastanesinde ücretsiz,krugerde var.ille o laboratuvarın wc sinde yapmak eşini yoracaksa yakındaki bir cafeye falan gidin,kimse bilmez etmez.daha rahat eder.ne bileyim işte çözüm bulunur istenirse...
Amannn bu adamalar ne nazlı oluyor.bize yapılmayan yok,Naz’ı da çeken gene biziz.
Tamam canım teşekkürler. . Ozonla rahim yıkamayı araştıracağım. Hem hamile kalmak için etkiliymiş. İçerideki bakrerileri temizliyorlarmış.Doktor tabi daha iyi bilir tabi.. ama benim durumumu biliyorsun.
En ufak enfeksiyon süphen varsa jinekolog muayene olmanı öneririm.
Ben daha önce fitil, iğne, ilaç kullandım ama kronikleştigi icin sürekli tekrarlanıyor. Akıntılarımı da dikkate almadığım için şimdi sol yumurtamdan oldum.
Allah korusun sende öyle bir sey yoktur ama yine de tedbiri elden bırakma.
Akıntı çoğalar ve koku devam ederse güzel bi doktora gidip akıntı örneği verirsin
Canım PM ilişki ise dün gece olmadı eşim rahatsız diye bişey diyemedim ama bu sabah oldu ovulasyon testi ile takip ediyorum henüz pik değil bakalım hayırlısı olur inşallahdvtb ateşi erkenden düşürmüşsün bu ay vakitlice çatlar inşallah. Çalışmaları ihmal etme. PM e dikkat ediyor musun? Neden bu şekilde tablon?
İkişki değil sabah saat girerken pm am yazıyor dikkat ediyor musun? Yoksa farklı saatlerde mi ölçüyorsun?Canım PM ilişki ise dün gece olmadı eşim rahatsız diye bişey diyemedim ama bu sabah oldu ovulasyon testi ile takip ediyorum henüz pik değil bakalım hayırlısı olur inşallah
Heyyy nasılsın? Cinsiyet belli oldu mu? Ben kız diyorum. % 50 şansım var...Eşin için tahlili hemen yaptır derim.bir sorun varsa en az 3ay ilaç kullanmak lazım zaten.evinize yakın laboratuvar araştır.yarım saat içinde ulaştırabilirsen hiç sıkıntı olmaz.üstelik eşin evde kendini de seni de germeden halleder.kruger yöntemini uygulayan bir yer bul. Laboratuvarlar çok pahalı değildir 100-200aralığında değişir.ama sen mutlaka krugeri sor.aslında devlet hastanesinde ücretsiz,krugerde var.ille o laboratuvarın wc sinde yapmak eşini yoracaksa yakındaki bir cafeye falan gidin,kimse bilmez etmez.daha rahat eder.ne bileyim işte çözüm bulunur istenirse...
Amannn bu adamalar ne nazlı oluyor.bize yapılmayan yok,Naz’ı da çeken gene biziz.
Erkek ya erkekHeyyy nasılsın? Cinsiyet belli oldu mu? Ben kız diyorum. % 50 şansım var...
Sağol teyzoş!darısı san ve tüm topiğe...Maşallah büyütmüşsün bebeği:)
Dikkat ediyorum her sabah 07.00 da ölçüyorumİkişki değil sabah saat girerken pm am yazıyor dikkat ediyor musun? Yoksa farklı saatlerde mi ölçüyorsun?
Kızı bulana kadar devam bacım...Benimkilerin ikisi de erkek
O zaman neden öyle içi boş.Dikkat ediyorum her sabah 07.00 da ölçüyorum
Maşallah. Hayırlısı olsunç sağlıkla gelsin.Erkek ya erkek
Kızı bulana kadar devam bacım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?