Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson ateş ve ovü testine göre bugün yumurtlamadan sonra 10. Günüm. Ama ateşim düştü daha önceki ölçtüğüm aylarda hiç 4 gün önceden düşmemişti neden olabilir ki acaba

hilallll kuzum bu ay ki tablon bayaa farklı inşallah güzel bir sürpriz yapar da sonu yesillenir
keşke kuzum.tablomun farklı olması hastalıktan.o ateşimin fırladığı gün hasta oldum.3 gün raporluydum.bir sürüde ilaç kullandım.inşallah bunlara rağmen olmuştur

Yeniden yükselmiş iniş çıkış oluyor olabilir
Evet bugün yüksek çıktı 36.1 den sonra yükselmesini beklemiyordum çünkü. Diğer aylarda düştüğü günden sonra yavaş yavaş düşüşe geçiyordu. Bu ay en son 9. Gün çalışma oldu sonra bir daha olmadı zaten beklentim yok

Selam arkadaşlar. Ben bir Ara yazmıştım şuan çok şükür hamileyim.ates yöntemini denedim.sizede belki fikir olur diye yazmak istedim.hem ateş takibi yaptım hemde telefonumdaki programimi takip ettim ikiside aynı gün yumurtlama olduğunu gösterdi.atesim adetime bir hafta kala falan sabitlendi 38.6 da.adet günümde düşmeyince hemen test yaptım ve belirgin çizgi çıktı hemen.umarim Allah isteyen herkese nasip eder bu mucizeyi bende bir yıldan fazla bekledim.allah herkesin yardımcısı olsun.bid bende pko vardı soğan suyunun faydasını gördüm Allah'ın izniyle tabi.

Birsey daha eklemek istiyorum programimda en önemli gün gösteriliyor ben o günden iki gün önce ilişkiye başladım ve o gunden iki gün sonraya kadar hergun ilişki denedik ilk defa. Daha sonrada adete kadar gün aşırı oldu

beri35 Allah sağlıkla kucağına almayı Nasib etsin canım. Hangi uygulamayı kullandın acaba?

Remicik kuzum hasta mısın yoksa hamile misin? Uzun zamandır tablolara bakamiyordum pmleri göremeyince merak ettim :)
Merhaba canım. Bende uzun zamandır foruma girmedim takip edemedim. Sanki yazdığını hissetmişim gibi bu gün giresim geldi. Bana neden böyle oldu bilmiyorum. Dün aniden ateşim yükseldi. Bu sabah dahada yükseldi. Ateş yükselince başımın arka tarafından gözlerime doğru ağrı yaptı. Karnımın alt bölgesi 1 haftadır ağrıyordu. Belimde çok ağrıyor. Karnımdaki ağrı yumurtalıklarımda 2 taraftada var. Bacaklarıma doğru kasılmada oluyor. Hamile olduğumu hiç düşünmüyorum. Nette biraz araştırdım bu durumumu. Menapoz öncesi dönemde bazen ani LH salınımı olabiliyormuş ve ateşe sebep olabiliyormuş. Artık ben ümidimi kestim ama sağlık açısından yinede ateşimi her sabah ölçüp kaydediyorum. Eşimde okullar tatil olunca memleketine kardeşlerinin yanına gitti 15 günlüğüne.
Sen nasılsın canım bebişin nasıl herşey yolunda mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…