Saat değiştirdim ondan canım eskiden 07.45'te ölçüyordum şimdi 07.00'da ölçüyorumO zaman neden öyle içi boş.
keşke kuzum.tablomun farklı olması hastalıktan.o ateşimin fırladığı gün hasta oldum.3 gün raporluydum.bir sürüde ilaç kullandım.inşallah bunlara rağmen olmuştur
inşallah hamiledir.remicikin tablosunun böyle pm siz devam etmesi normal değil çünküRemicik kuzum hasta mısın yoksa hamile misin? Uzun zamandır tablolara bakamiyordum pmleri göremeyince merak ettim :)
keşke kuzum.tablomun farklı olması hastalıktan.o ateşimin fırladığı gün hasta oldum.3 gün raporluydum.bir sürüde ilaç kullandım.inşallah bunlara rağmen olmuştur
inşallah hamiledir.remicikin tablosunun böyle pm siz devam etmesi normal değil çünkü
Bence eşi, şehir dışında falan. Hayır olsun.Hayırlara çıksın inşallah :)
aminn inşallah canım.valla hastalık falan dinlemedim elimden geleni yaptım.hayırlısı olsunBunlara rağmen calismissin kuzum Rabbim emeklerini boşa çıkarmaz inşallah :)
Yeniden yükselmiş iniş çıkış oluyor olabilirVeson ateş ve ovü testine göre bugün yumurtlamadan sonra 10. Günüm. Ama ateşim düştü daha önceki ölçtüğüm aylarda hiç 4 gün önceden düşmemişti neden olabilir ki acaba
Evet bugün yüksek çıktı 36.1 den sonra yükselmesini beklemiyordum çünkü. Diğer aylarda düştüğü günden sonra yavaş yavaş düşüşe geçiyordu. Bu ay en son 9. Gün çalışma oldu sonra bir daha olmadı zaten beklentim yokYeniden yükselmiş iniş çıkış oluyor olabilir
:) çok tatlısın şimdi baktım da gerçekten öyle görünüyorAteşimle kaçkar dağlarını tamamlıyorum sanırım
:) çok tatlısın şimdi baktım da gerçekten öyle görünüyor
Bu ay sizin için dua ediyorum:)) inşallah bu son çıkışım olur :)
Az kaldı batlarımıza güzel sonuçlarla haftayi bitiririz inşallah ❤
Merhaba canım. Bende uzun zamandır foruma girmedim takip edemedim. Sanki yazdığını hissetmişim gibi bu gün giresim geldi. Bana neden böyle oldu bilmiyorum. Dün aniden ateşim yükseldi. Bu sabah dahada yükseldi. Ateş yükselince başımın arka tarafından gözlerime doğru ağrı yaptı. Karnımın alt bölgesi 1 haftadır ağrıyordu. Belimde çok ağrıyor. Karnımdaki ağrı yumurtalıklarımda 2 taraftada var. Bacaklarıma doğru kasılmada oluyor. Hamile olduğumu hiç düşünmüyorum. Nette biraz araştırdım bu durumumu. Menapoz öncesi dönemde bazen ani LH salınımı olabiliyormuş ve ateşe sebep olabiliyormuş. Artık ben ümidimi kestim ama sağlık açısından yinede ateşimi her sabah ölçüp kaydediyorum. Eşimde okullar tatil olunca memleketine kardeşlerinin yanına gitti 15 günlüğüne.Remicik kuzum hasta mısın yoksa hamile misin? Uzun zamandır tablolara bakamiyordum pmleri göremeyince merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?