Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence eşi, şehir dışında falan. Hayır olsun.
Aynen canım doğru tahmin etmişsin. Okullar tatil olunca eşimde annesinin babasının yanına gitti memleketine. Kardeşleriyle daha çok vakit geçirebilmek için. Annesi onu çok özlemiş ona dayanamadı. Ama 15 gün nasıl dayanıcak orda çözemedim de. Giderken bana dedi ki sen yanımda yokken valla aklıma hiç bir şey gelmiyo. Bende eskiden de böyle istek yoktu zaten diyo. Senin yanındayken dayanamıyorum diyo :) O yokken valla iyi tatil yaptım. Bi de şu ateşim böyle aniden fırlamasaydı iyi olucaktı. Sancılarda uyutmuyo beni. Yarım yamalak uykularım. Bi de o eve döndüğünde adet olursam yandık. İnşallah onun eve dönmesine denklemez

Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. İnş menopoz değildir. Gelir tekne kazıntın

Sağlıkla doğsun inşallah. Tebrikler tatlım.

Merhaba kızlar benim gibi adet döngüsü uzun olan var mı 45 günde adet oluyorum. Ateş ölçme yöntemine göre adetin 27. Günü yumurtladım bugün test yaptım negatif amaa ateşim yüksek gün içinde de hep ateş basmaları var. Döngüm çok uzun bunun için doktora mı gitsem

Hiç gitmediniz mi? Kaç yıldır deniyorsunuz?

Senin döngüler hep uzun oluyordu diye hatırlıyorum

Heyecanla seni takipteyim sayılı günlerin kaldı. Hadi inşallah son ayın olur bu
aynen ya sayılı günüm kalmış.bende bunu tablo değişince farkettim.10 günüm falan var diyordum.inşallah bu ay hasretler diner kendinide heyecanla bekle bence hiç belli olmaz.az ve tek ilişkiyle hamile kalanı çok gördük demi

Ben bu ay artık keyif olsun diye ölçüyorum ateşi. Ama 13. Gün baya erken oldu benim için ovu testi ve ateş kafa kafaya gitti ilk 12 de yaptım testi baktım koyu ertesi gün yaptım baya koyu sonra çizgi de o çok koyu olan güne çekti. Benim umudum yok tabi ama Allahın işi belli mi olur

aynen canım hiç belli olmaz.zaten her ay hep önce olumsuza hazırlıyoruz kendimizi.olumlu sonuçlanırsa da sevincimiz kat kat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…