Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. İnş menopoz değildir. Gelir tekne kazıntın
Sağol canım inşallah değildir ama bu yıl büyük ihtimalle son yumurtalarım olucak. Menapoz kimbilir kaç yıl sonra olur bilmiyorum ama adet düzensizliğim başladığı için menapozun çok ağır adımlarla yaklaştığını hissedebiliyorum. 38 li ateşlere bedenim alışık olmadığı için dün yataktan çıkamadım. Çok halsizlik yaptı. Bu sabah düne göre çok iyiyim. Ff Tabloda benim ateşi yanlış anlayıp yumurtladım sandı

Dün ilişkiden sonra acayip yanma hissettim.. sanırım enfeksiyondan kurtulamadım akıntı sorunum da devam ediyor Son 3 gün ama bu ayda olmayacak gibi

Geçmiş olsun canım sen yinede dr.a git bir baktır hormonlarina dediğin menapoz öncesiyse de ilaç vs kullanman gerekebilir. Agnucaston kullanabilirsin hormonlarını düzenler rahatlatır seni.
Hee birde bizim topik bebekleri onlardan vazgeçtiğimizi anladıkları zaman geliyorlar haberin olsun :)

Ay ben o düşüşü yerimm :))
ay ben de seni yerim hastaydım ya ateşteki inişe çıkışa pek takılmadım.ama o ara ateş sorunum yoktu iyiydim. bide hastalıktan olsa ateşte düşme değil yükselme olurdu dimi biz belki ikinci yumurtadır diye ona yorduk ama inşallah senin düşündüğün gibidir

Sağol canım benim. Agnucaston u bana ilk tavsiye ettiğinde kullanmıştım. Adetlerim düzene girmişti. Sonra bıraktım. 6 ay önce falan doktora gittiğimde de angeliq diye bir ilaç verdi ve bunu hiç bırakma hep kullan dedi. 1 kere kullandım sonra korktum bıraktım. Yumurtalıklarını canlandırır dedi ama ya gebeliği önlüyorsa diye emin olamadım.
Dün gece 2 buçukta uyandım karnım, belim, kalçalarım, ensem ve gözlerimin içi ağrıyordu. Sabah 6 ya kadar ağrılar yüzünden uyuyamadım. Sonra uyumayı başarmışım 10 gibi uyandım aklıma çörek otu geldi. Her zaman 1 kavanoz öğütmüş olduğum çörek otu dolapta durur. 1 büyük kase dolusu yoğurdun içine 1 yemek kaşığı çörek otunu karıştırıp yedim. Yarım saat sonra şok oldum bütün ağrılarım geçti. Ateşimde sabah uyandığımda daha iyiydi. Ama dediğin gibi dr. a gitmem şart. Hormonlara baktırmam gerek biliyorum. Normalde ilaçlardan da nefret ediyorum. Ağrı çekmeye bile razı oluyorum ama dayanılmaz bir ağrı ise ilaç kullanmak zorunda kalırım

Senin döngüler hep uzun oluyordu diye hatırlıyorum
Evet canım hep bir düzensizlik var. Hatirliyosundur burda ateş ölçme yöntemi ile 42. Gün yumurtlamıştım ve sonucunda hamile kalktım. Doğumdan sonra çok düzene girdi 28 günde bir adet oluyordum fakat oğlum iki yaşına gelince memeden kestim arkasından yine başladı düzensizlikler. Bu ay umudum yok zaten bugün test negatif gösterdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…