Sağol canım inşallah değildir ama bu yıl büyük ihtimalle son yumurtalarım olucak. Menapoz kimbilir kaç yıl sonra olur bilmiyorum ama adet düzensizliğim başladığı için menapozun çok ağır adımlarla yaklaştığını hissedebiliyorum. 38 li ateşlere bedenim alışık olmadığı için dün yataktan çıkamadım. Çok halsizlik yaptı. Bu sabah düne göre çok iyiyim. Ff Tabloda benim ateşi yanlış anlayıp yumurtladım sandıGeçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. İnş menopoz değildir. Gelir tekne kazıntın
Amin canım insallah. I mu tracker diye yazınca çıkıyor takvimim diye iniyor.pembe bir çiçek var görselde.2019 yazıyor onu indir canım bulamazsan resim atarımberi35 Allah sağlıkla kucağına almayı Nasib etsin canım. Hangi uygulamayı kullandın acaba?
beri35 Allah sağlıkla kucağına almayı Nasib etsin canım. Hangi uygulamayı kullandın acaba?
Bu ay sizin için dua ediyorumbenim zaten imkasız en son 9. Gün oldu sonra boş geçmek zorunda kaldık. İnşallah sizden güzel haberleri alırız
1 kere banada böyle göstermiştiff bana güzellik mi yaptı yoksa hepinizinki mı böyle.tablom dpo ları falan herşeyi gösteriyor.böyle sadece ilk üye olduğum ay olmuştu.
Eki Görüntüle 2229755
Tabi yani diyorum ya Allahın takdiri :) bekliyip görcez zaten son 2 günümÖyle durumlarda hamile kalanlar gördük ki o hiç belli olmaz o yüzden adet olana kadar hep umut var :)
Merhaba canım. Bende uzun zamandır foruma girmedim takip edemedim. Sanki yazdığını hissetmişim gibi bu gün giresim geldi. Bana neden böyle oldu bilmiyorum. Dün aniden ateşim yükseldi. Bu sabah dahada yükseldi. Ateş yükselince başımın arka tarafından gözlerime doğru ağrı yaptı. Karnımın alt bölgesi 1 haftadır ağrıyordu. Belimde çok ağrıyor. Karnımdaki ağrı yumurtalıklarımda 2 taraftada var. Bacaklarıma doğru kasılmada oluyor. Hamile olduğumu hiç düşünmüyorum. Nette biraz araştırdım bu durumumu. Menapoz öncesi dönemde bazen ani LH salınımı olabiliyormuş ve ateşe sebep olabiliyormuş. Artık ben ümidimi kestim ama sağlık açısından yinede ateşimi her sabah ölçüp kaydediyorum. Eşimde okullar tatil olunca memleketine kardeşlerinin yanına gitti 15 günlüğüne.
Sen nasılsın canım bebişin nasıl herşey yolunda mı ?
ff bana güzellik mi yaptı yoksa hepinizinki mı böyle.tablom dpo ları falan herşeyi gösteriyor.böyle sadece ilk üye olduğum ay olmuştu.
Eki Görüntüle 2229755
Tabi yani diyorum ya Allahın takdiri :) bekliyip görcez zaten son 2 günüm
ay ben de seni yerimAy ben o düşüşü yerimm :))
İnşallah bakalım geri dayım başladı artık :)Güzel haberler ver inşallah :)
Sağol canım benim. Agnucaston u bana ilk tavsiye ettiğinde kullanmıştım. Adetlerim düzene girmişti. Sonra bıraktım. 6 ay önce falan doktora gittiğimde de angeliq diye bir ilaç verdi ve bunu hiç bırakma hep kullan dedi. 1 kere kullandım sonra korktum bıraktım. Yumurtalıklarını canlandırır dedi ama ya gebeliği önlüyorsa diye emin olamadım.Geçmiş olsun canım sen yinede dr.a git bir baktır hormonlarina dediğin menapoz öncesiyse de ilaç vs kullanman gerekebilir. Agnucaston kullanabilirsin hormonlarını düzenler rahatlatır seni.
Hee birde bizim topik bebekleri onlardan vazgeçtiğimizi anladıkları zaman geliyorlar haberin olsun :)
Amin sağol canım Allah hepinize nasip etsin en kısa zamandaBende bunu kullanıyorum canım sağol tekrar gözünüz aydın olsunberi35
Evet canım hep bir düzensizlik var. Hatirliyosundur burda ateş ölçme yöntemi ile 42. Gün yumurtlamıştım ve sonucunda hamile kalktım. Doğumdan sonra çok düzene girdi 28 günde bir adet oluyordum fakat oğlum iki yaşına gelince memeden kestim arkasından yine başladı düzensizlikler. Bu ay umudum yok zaten bugün test negatif gösterdiSenin döngüler hep uzun oluyordu diye hatırlıyorum
Ben 2 seneye yakın hamile kalamamıştım burda ateş ölçme yöntemi denerken hamile kaldım 2016 da çok şükür oğlum suan 2 yaşında. 2. Çocuğu düşünüyorum önceki düzensizlikler tekrar başladıHiç gitmediniz mi? Kaç yıldır deniyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?