- 28 Temmuz 2014
- 815
- 672
- 103
Maaşallah tebrik ederim hamilesiniz
Maşallah Rabbim hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza olur inşallah Aminnn
canım ben 10.gün test yapıyordum silik falan hiç bişey çıkmıyordu.iğnenin etkisi kalmamış oluyordu yani.hamilesin galibaKizlar sabah yaptim 11.gundeyim asilamada erken gebelik testi silik cikti
ay ben de seni yerimhastaydım ya ateşteki inişe çıkışa pek takılmadım.ama o ara ateş sorunum yoktu iyiydim. bide hastalıktan olsa ateşte düşme değil yükselme olurdu dimi biz belki ikinci yumurtadır diye ona yorduk ama inşallah senin düşündüğün gibidir
Sağol canım benim. Agnucaston u bana ilk tavsiye ettiğinde kullanmıştım. Adetlerim düzene girmişti. Sonra bıraktım. 6 ay önce falan doktora gittiğimde de angeliq diye bir ilaç verdi ve bunu hiç bırakma hep kullan dedi. 1 kere kullandım sonra korktum bıraktım. Yumurtalıklarını canlandırır dedi ama ya gebeliği önlüyorsa diye emin olamadım.
Dün gece 2 buçukta uyandım karnım, belim, kalçalarım, ensem ve gözlerimin içi ağrıyordu. Sabah 6 ya kadar ağrılar yüzünden uyuyamadım. Sonra uyumayı başarmışım 10 gibi uyandım aklıma çörek otu geldi. Her zaman 1 kavanoz öğütmüş olduğum çörek otu dolapta durur. 1 büyük kase dolusu yoğurdun içine 1 yemek kaşığı çörek otunu karıştırıp yedim. Yarım saat sonra şok oldum bütün ağrılarım geçti. Ateşimde sabah uyandığımda daha iyiydi. Ama dediğin gibi dr. a gitmem şart. Hormonlara baktırmam gerek biliyorum. Normalde ilaçlardan da nefret ediyorum. Ağrı çekmeye bile razı oluyorum ama dayanılmaz bir ağrı ise ilaç kullanmak zorunda kalırım
İnşallah bakalım geri dayım başladı artık :)
Heyy bu süper bir haber. İlacın etkisi geçmiştir diye düşünüyorum inşallah hamilesindir
aminnn inşallah canım inşallahTablolarda en sevdiğim dpo sayarken ki bu düşüş :) Allah hayırlara çıkarsın yüzümüz gülsün inşallah canım benim
Amin insallah kan vericem cuma gunune kadar gelmezseMaaşallah tebrik ederim hamilesiniz
Ya kosmadim kana kk bbutun sayfalari ezberlrdim yemin ederin. Korkuyorun resmen. Doktor cuma kan ver dedi adet olmam insallah cuma kan verip yazicam hemen size. Insallah yanlis degildir test. Days comfort bu.Ayyyy resmen çizgii varr hadii koş kana hemen :) Haber ver bize super ya nasil sevindim anlatamam :)) Bir an önce kan sonucunu bekliyorumm
Canlarim ya tanismadan hissediyoruz ya icimizde sevgimizi cok kiymetli. Cuma haber vericem insallah vardir. Allahim hepimize versin insallahMaşallah Rabbim hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza olur inşallah Aminnn
Canim benim insallah hanileyimdir. Inanilmaz bi akintim var. Cuma vericem kani haber vericem hepinizecanım ben 10.gün test yapıyordum silik falan hiç bişey çıkmıyordu.iğnenin etkisi kalmamış oluyordu yani.hamilesin galiba
Insallah canim allahim hepimizin duasini kabul etsin insallahHeyy bu süper bir haber. İlacın etkisi geçmiştir diye düşünüyorum inşallah hamilesindir
Insallah canim cok yazi okudum10 gun diyo ama kisiden kisiye degisiyo iste cuma gel dedi doktor bekliyorum bakalim. Tesekkur ederimHeyy bu süper bir haber. İlacın etkisi geçmiştir diye düşünüyorum inşallah hamilesindir
Bizde burda senden gelecek güzel haberi bekliyoruz. Kaç günlerdir bakıyordum tablona sesin çıkmayınca endişelenmiştim Ama dönüşün muhteşem oldu :)Insallah canim cok yazi okudum10 gun diyo ama kisiden kisiye degisiyo iste cuma gel dedi doktor bekliyorum bakalim. Tesekkur ederim
Hayırlı olsun inşallah kan sonucunda da çok iyi bir değer çıkar Allah yüzünü güldürsünYa kosmadim kana kk bbutun sayfalari ezberlrdim yemin ederin. Korkuyorun resmen. Doktor cuma kan ver dedi adet olmam insallah cuma kan verip yazicam hemen size. Insallah yanlis degildir test. Days comfort bu.
Anladım. Allah bağışlasın evladını. Kaç aydır deniyorsun? Geçen sefer yumurta kaçıncı gün yumurtladın.Ben 2 seneye yakın hamile kalamamıştım burda ateş ölçme yöntemi denerken hamile kaldım 2016 da çok şükür oğlum suan 2 yaşında. 2. Çocuğu düşünüyorum önceki düzensizlikler tekrar başladı
Canım bence de etkisi kalmamıştır kanda kesinlestir ins. Cok sevindim tebrik ederimYani ben bakinca baya belirgin goruyorum tam cekemedim ama ignenin 13. Gunu kalmamistir heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?