Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tablolarda en sevdiğim dpo sayarken ki bu düşüş :) Allah hayırlara çıkarsın yüzümüz gülsün inşallah canım benim

Çörekotu bir çok derde deva canım hepimizin kullanması lazım devam et hem bağışıklığı güçlendirir. Bende sevmem ilaç içmeyi ama hamile kalma süresince icmedigim ilaç ot çöp kalmamıştı :) kendine dikkat et

Ayyyy resmen çizgii varr hadii koş kana hemen :) Haber ver bize super ya nasil sevindim anlatamam :)) Bir an önce kan sonucunu bekliyorumm
Ya kosmadim kana kk bbutun sayfalari ezberlrdim yemin ederin. Korkuyorun resmen. Doktor cuma kan ver dedi adet olmam insallah cuma kan verip yazicam hemen size. Insallah yanlis degildir test. Days comfort bu.

Ya kosmadim kana kk bbutun sayfalari ezberlrdim yemin ederin. Korkuyorun resmen. Doktor cuma kan ver dedi adet olmam insallah cuma kan verip yazicam hemen size. Insallah yanlis degildir test. Days comfort bu.
Hayırlı olsun inşallah kan sonucunda da çok iyi bir değer çıkar Allah yüzünü güldürsün

Anladım. Allah bağışlasın evladını. Kaç aydır deniyorsun? Geçen sefer yumurta kaçıncı gün yumurtladın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…