Canım geçmiştir iğne etkisi. Sağlıkla tutunsun annesine inşallah.Insallah canim cok yazi okudum10 gun diyo ama kisiden kisiye degisiyo iste cuma gel dedi doktor bekliyorum bakalim. Tesekkur ederim
2 aydır deniyorum geçen ay ateş ölçmedim ama 46. Gün adet oldum bu ayda öyle görünüyorAnladım. Allah bağışlasın evladını. Kaç aydır deniyorsun? Geçen sefer yumurta kaçıncı gün yumurtladın.
Canım bir önceki hamileliğini sormuştum. Aradım buldum geç döllenme imiş. Bir kaç ay daha dene kalmazsan, gerekirse gidersin Dr a.2 aydır deniyorum geçen ay ateş ölçmedim ama 46. Gün adet oldum bu ayda öyle görünüyor
Evet canım çok haklısın. Hamile kalsam bende kan yapıcı ilaçları içmek zorunda kalıcam. Daha öncede kullandım. Burda ki devlet hastanesindeki doktora güvenmediğim için onun verdiği angeliq denen ilacı kullanmaya devam etmedim. Hatırlarsan onlar bana clomen tedavisi uyguladılar. Daha sonra 6 ay kendime gelemedim. Adet düzenimi her şeyi bozdular. Benim yaşımdaki bir kadına o tedavinin uygulanmaması gerektiğini senden öğrendim. Ben burhaniye devlet hastanesine gidiyordum her zaman ama artık edremit devlet hastanesine gidicem.Çörekotu bir çok derde deva canım hepimizin kullanması lazım devam et hem bağışıklığı güçlendirir. Bende sevmem ilaç içmeyi ama hamile kalma süresince icmedigim ilaç ot çöp kalmamıştı :) kendine dikkat et
Arkadaşlar bir şey soracağım ateş ölçme yöntemi yataktan kalkmadan diyor ya ben eşimin yanında yapamıyorum çok taktığımı düşünüyor yaptığım şeylerden dolayı şimdi onada gülecek diyeyataktan çıktıktan hemen sonra salon yanında oraya geçip yapıyorum çok etkisi değişir mi 1 dakika geçmiyordur yani
Ben ondan önce kalkıyorum evden beraber çıkıyoruz o yüzden hazırlanmam dolayısıyla erkenciyim:)) Bir süre sonra alışır o da benim ki her sabah sormaya başladı :)
Bence çok fazla hareket etmemek amaç o yüzden uyanır uyanmaz ölçülüyor.. çünkü ben kalkıp dolaştığımda oynama oluyor. Eşin kaçta işe gidiyor onun gittiği saate ayarlasan ya da çok erken uykusunun ağır olduğu bi saate ayarlasan olmaz mı
maşallah seninde 18.hafta olmuş
Evrene iyi dileklerimizi yollayalım biz inşallah yerleşme düşüşüdürmaşallah seninde 18.hafta olmuşcanım bu ay tam ovu zamanı hasta oldum ateşim çoktu.o düşüşün olduğu zamanda tam iyileştiğim zamanlar.bide bu ay klomen kullandım.ikinci yumurtamı yerleşmemi yoksa öylesine bir düşüşmü bilmiyorum.inşallahhh yerleşmedir
inşallah öyledir canım.evrene ne kadar iyi dileğım varsa gönderiyorumEvrene iyi dileklerimizi yollayalım biz inşallah yerleşme düşüşüdür
şuna bak ya zaman şu gibi akıyor gerçekten.gözünüz aydın canım.güle güle sağlıkla büyüt inşallah prensesiniSelam kızlar beni hatırlayanlar burada mı acaba Ben 24 Aralık'ta kızımı kucağıma aldım Pazartesi günü kırkımız çıkacak Darısı sizin başınıza inşallah
Bende takipteyim inşallah bu ay müjde alacağız..inşallah öyledir canım.evrene ne kadar iyi dileğım varsa gönderiyorum
çok sağol kuzumBende takipteyim inşallah bu ay müjde alacağız..
Kesme sakın umudunu ne zaman geleceği belli mi olur. Biliyorsun ki umutlarımız bizi ayakta tutuyor :) benimde bu ay hiç adet belirtim yok çok garip bağırsak harektlerim hızlanırdı ama dünden beri tuvalete gidemedim baş ağrımdan da eser yok :) ama ateş herşeyi belli ediyor zatençok sağol kuzuminşallah iyi haberler veririz bu ay .ama benim kendi adıma umudum yok ya.belkide aylarca hep olumsuz sonuç aldığımdan
Bu ay bende de hiç heves yok negatifim. Önümüzdeki ay clomifen kullanacağım birde bunu deneyeceğiz kısmet artıkçok sağol kuzuminşallah iyi haberler veririz bu ay .ama benim kendi adıma umudum yok ya.belkide aylarca hep olumsuz sonuç aldığımdan
benimde şu an adet belirtim yok ama henüz erken benim belirtiler için.sadece 3 gündür reflüm çok arttı. zaten reflüm vardı ama hiç böyle uzun süre rahatsızlık vermemişti.senin ateşteki düşüşde bence adet düşüşü değil.daha erken senin içinde.yarın tekrar çıkar diye düşünüyorumKesme sakın umudunu ne zaman geleceği belli mi olur. Biliyorsun ki umutlarımız bizi ayakta tutuyor :) benimde bu ay hiç adet belirtim yok çok garip bağırsak harektlerim hızlanırdı ama dünden beri tuvalete gidemedim baş ağrımdan da eser yok :) ama ateş herşeyi belli ediyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?