Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay bende de hiç heves yok negatifim. Önümüzdeki ay clomifen kullanacağım birde bunu deneyeceğiz kısmet artık
sen neden erkenden umutsuzluğa düştün canım.dur bakalım daha döngünün ortasındasın sende.inşallah ek bişey yapmaya gerek kalmadan gelir bebeğin

Senin en büyük belirtin lekelenmen oluyor zaten şuan onu takip etmek lazım. Valla hiç bu kadar sert düşüş olmamıştı ateşimde dün gece 3 te uyuyabildim sabah 6:10 geçe kalktım tuvalete gittim 8:10 da uyandım ateşi ölçtüm sonuç bu. Biraz sağlıksız oldu ama yinede bu kadar keskin bir düşüş beni şaşırttı

geçen ay lekelenme olmadan adet oldum kuzu hemde 30.günde.hep 28.gün olurum.o yüzden lekelenme olmasada sevinmem.artık tek dayanağım ateş evet sağlıksızda olsa bu kadar düşük çıkmazdı ateşin.yani bu kadar oynamaz bence.yarın bakalım ne çıkacak ateşin.zaten adet yaklaştıkça bizim uykular bölünmeye başlıyor

Ya dimi bide diyorum acaba bi tek ben mi bu zamanlar heyecandan uyuyamıyorum:) resmen yatakta kendimle savaşıyorum uyuyabilmek için. Hani diyorlar ya gecikme bir sonraki ay bebeğe hazırlıktır diye inşallah öyledir de artık termometreden uzak kalırsın. Eşimin ailesinin yanına kalmaya gittiğimizde bile yanımda gezdiriyorum. En koymetli eşyam haline geldi bakalım yarın ki ateşle belli eder kendini benim durum

benim uyumakta sıkıntım yokta erken uyanıyorum.4de,5de bazen sabah oldu sanıp 12de yatıp 2buçukta şak diye gözümü açıyorum:))) benim de 2 tane derecem var.biri yedek :) hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Hahha bu bana çok tanıdık geldi :) hakkımızda hayırlısı olsun canım

sen neden erkenden umutsuzluğa düştün canım.dur bakalım daha döngünün ortasındasın sende.inşallah ek bişey yapmaya gerek kalmadan gelir bebeğin
Negatif düşünmek değilde içimden gelen bir his diyelim çok rahatım kocam her akşam gıcık etsede çok umursamıyorum. Anlamadığım bir relaxlık var. Ama senin tablon güzel gidiyor inşallah kuzum bu ay güzell haberler olur.

rahat olman sakın kalman bence güzel.bizim en büyük düşmanımız stres sıkıntı.zaten negatif düşünme daha çok erken.inşallah hepimiz en kısa zamanda muradımıza ereriz

Benim adet başladı inanamıyorum şuan.

Hadiya.. üzme kendini bir daha ki ay bol bol değerlendirebileceğin bir ay olur ve inşallah bebişin gelir .. Bazen olmayacaksa tutmayacak bir an önce olmak daha iyi oluyor diğer türlü boş yere umutlar tavan olup çöküyoruz

Zaten bu ay beklemiyordum hiç ama ovu testi ve ateşe göre erken geldi ona şaşırdım

Test yapmamak için zor tutuyorum kendimi yine aptal gibi yapıp günümü mahfedicem :)) Direniyorum resmen
bir iki gün daha mı beklesen canım.bebişin geldiyse erkenden öğrenmek süper olurda.hadi yoksa bu seferde üzülen yaa.hem dur sabah ilk idrarda yap yapacaksanda

canım adet için erken değilmi ya sana.implantasyon kanaması falanmı acaba.normal başladımı yani direk kırmızılar mı geldi

canım adet için erken değilmi ya sana.implantasyon kanaması falanmı acaba.normal başladımı yani direk kırmızılar mı geldi
Yok canım pembe geldi peçeteye silince. 2 defa gittim wcye ikisinde de silince geldi ama muhtemelen devamı da gelir diye düşünüyorum. Erken bencede ama ne biliyim anlam veremedim

Selam kızlar beni hatırlayanlar burada mı acaba Ben 24 Aralık'ta kızımı kucağıma aldım Pazartesi günü kırkımız çıkacak Darısı sizin başınıza inşallah
Gözün aydın canım. Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin . Öpüyoruz miş kokulu kızını

Selam kızlar beni hatırlayanlar burada mı acaba Ben 24 Aralık'ta kızımı kucağıma aldım Pazartesi günü kırkımız çıkacak Darısı sizin başınıza inşallah
Maşallah size:)
Normalde 36 nın üzerinde seyreden ateşim, bu ay neşen yerlerde sürünüyo acaba anlam veremedim Veson bi fikrin var mı?
ovulasyın olunca ateş tekrar yükselişe geçer merak etme

bir iki gün daha mı beklesen canım.bebişin geldiyse erkenden öğrenmek süper olurda.hadi yoksa bu seferde üzülen yaa.hem dur sabah ilk idrarda yap yapacaksanda

Aynen dogru soyluyorsun sonra cok pisman oluyorum negatifi gorunce .. Allahtan arkadaslarim aradi birazdan bana geleceklermis biraz oyalanirim onlarla bugunu atlatirim yarin ki ates az cok belli eder :) Aslinda hic umudum yok ama bu test meraki nedir bendeki anlamiyorum

Tablon güzel gidiyor bence sende güzel haber verceksin. :)

Bugün çıkınca ateş biraz heyecanlanır gibi oldum ama asil yarin kendini gösterir :) Hiç umudum yok ama bu ay doktora gittim ya belki faydası olur diye yine kapimi araladim inşallah hepimiz güzel haberler veririz hepimiz için dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…