sen neden erkenden umutsuzluğa düştün canım.dur bakalım daha döngünün ortasındasın sende.inşallah ek bişey yapmaya gerek kalmadan gelir bebeğinBu ay bende de hiç heves yok negatifim. Önümüzdeki ay clomifen kullanacağım birde bunu deneyeceğiz kısmet artık
Senin en büyük belirtin lekelenmen oluyor zaten şuan onu takip etmek lazım. Valla hiç bu kadar sert düşüş olmamıştı ateşimde dün gece 3 te uyuyabildim sabah 6:10 geçe kalktım tuvalete gittim 8:10 da uyandım ateşi ölçtüm sonuç bu. Biraz sağlıksız oldu ama yinede bu kadar keskin bir düşüş beni şaşırttıbenimde şu an adet belirtim yok ama henüz erken benim belirtiler için.sadece 3 gündür reflüm çok arttı. zaten reflüm vardı ama hiç böyle uzun süre rahatsızlık vermemişti.senin ateşteki düşüşde bence adet düşüşü değil.daha erken senin içinde.yarın tekrar çıkar diye düşünüyorum
geçen ay lekelenme olmadan adet oldum kuzu hemde 30.günde.hep 28.gün olurum.o yüzden lekelenme olmasada sevinmem.artık tek dayanağım ateşSenin en büyük belirtin lekelenmen oluyor zaten şuan onu takip etmek lazım. Valla hiç bu kadar sert düşüş olmamıştı ateşimde dün gece 3 te uyuyabildim sabah 6:10 geçe kalktım tuvalete gittim 8:10 da uyandım ateşi ölçtüm sonuç bu. Biraz sağlıksız oldu ama yinede bu kadar keskin bir düşüş beni şaşırttı
Ya dimi bide diyorum acaba bi tek ben mi bu zamanlar heyecandan uyuyamıyorum:) resmen yatakta kendimle savaşıyorum uyuyabilmek için. Hani diyorlar ya gecikme bir sonraki ay bebeğe hazırlıktır diye inşallah öyledir de artık termometreden uzak kalırsın. Eşimin ailesinin yanına kalmaya gittiğimizde bile yanımda gezdiriyorum. En koymetli eşyam haline geldigeçen ay lekelenme olmadan adet oldum kuzu hemde 30.günde.hep 28.gün olurum.o yüzden lekelenme olmasada sevinmem.artık tek dayanağım ateşevet sağlıksızda olsa bu kadar düşük çıkmazdı ateşin.yani bu kadar oynamaz bence.yarın bakalım ne çıkacak ateşin.zaten adet yaklaştıkça bizim uykular bölünmeye başlıyor
benim uyumakta sıkıntım yokta erken uyanıyorum.4de,5de bazen sabah oldu sanıp 12de yatıp 2buçukta şak diye gözümü açıyorum:))) benim de 2 tane derecem var.biri yedek :) hakkımızda hayırlısı olsun inşallahYa dimi bide diyorum acaba bi tek ben mi bu zamanlar heyecandan uyuyamıyorum:) resmen yatakta kendimle savaşıyorum uyuyabilmek için. Hani diyorlar ya gecikme bir sonraki ay bebeğe hazırlıktır diye inşallah öyledir de artık termometreden uzak kalırsın. Eşimin ailesinin yanına kalmaya gittiğimizde bile yanımda gezdiriyorum. En koymetli eşyam haline geldibakalım yarın ki ateşle belli eder kendini benim durum
Hahha bu bana çok tanıdık geldi :) hakkımızda hayırlısı olsun canımbenim uyumakta sıkıntım yokta erken uyanıyorum.4de,5de bazen sabah oldu sanıp 12de yatıp 2buçukta şak diye gözümü açıyorum:))) benim de 2 tane derecem var.biri yedek :) hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Negatif düşünmek değilde içimden gelen bir his diyelim çok rahatım kocam her akşam gıcık etsede çok umursamıyorum. Anlamadığım bir relaxlık var. Ama senin tablon güzel gidiyor inşallah kuzum bu ay güzell haberler olur.sen neden erkenden umutsuzluğa düştün canım.dur bakalım daha döngünün ortasındasın sende.inşallah ek bişey yapmaya gerek kalmadan gelir bebeğin
rahat olman sakın kalman bence güzel.bizim en büyük düşmanımız stres sıkıntı.zaten negatif düşünme daha çok erken.inşallah hepimiz en kısa zamanda muradımıza ererizNegatif düşünmek değilde içimden gelen bir his diyelim çok rahatım kocam her akşam gıcık etsede çok umursamıyorum. Anlamadığım bir relaxlık var. Ama senin tablon güzel gidiyor inşallah kuzum bu ay güzell haberler olur.
Benim adet başladı inanamıyorum şuan.
Zaten bu ay beklemiyordum hiç ama ovu testi ve ateşe göre erken geldi ona şaşırdımHadiya.. üzme kendini bir daha ki ay bol bol değerlendirebileceğin bir ay olur ve inşallah bebişin gelir .. Bazen olmayacaksa tutmayacak bir an önce olmak daha iyi oluyor diğer türlü boş yere umutlar tavan olup çöküyoruz
bir iki gün daha mı beklesen canım.bebişin geldiyse erkenden öğrenmek süper olurda.hadi yoksa bu seferde üzülen yaa.hem dur sabah ilk idrarda yap yapacaksandaTest yapmamak için zor tutuyorum kendimi yine aptal gibi yapıp günümü mahfedicem :)) Direniyorum resmen
canım adet için erken değilmi ya sana.implantasyon kanaması falanmı acaba.normal başladımı yani direk kırmızılar mı geldiHadiya.. üzme kendini bir daha ki ay bol bol değerlendirebileceğin bir ay olur ve inşallah bebişin gelir .. Bazen olmayacaksa tutmayacak bir an önce olmak daha iyi oluyor diğer türlü boş yere umutlar tavan olup çöküyoruz
Yok canım pembe geldi peçeteye silince. 2 defa gittim wcye ikisinde de silince geldi ama muhtemelen devamı da gelir diye düşünüyorum. Erken bencede ama ne biliyim anlam veremedimcanım adet için erken değilmi ya sana.implantasyon kanaması falanmı acaba.normal başladımı yani direk kırmızılar mı geldi
Tablon güzel gidiyor bence sende güzel haber verceksin. :)Test yapmamak için zor tutuyorum kendimi yine aptal gibi yapıp günümü mahfedicem :)) Direniyorum resmen
Gözün aydın canım. Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin . Öpüyoruz miş kokulu kızınıSelam kızlar beni hatırlayanlar burada mı acaba Ben 24 Aralık'ta kızımı kucağıma aldım Pazartesi günü kırkımız çıkacak Darısı sizin başınıza inşallah
Maşallah size:)Selam kızlar beni hatırlayanlar burada mı acaba Ben 24 Aralık'ta kızımı kucağıma aldım Pazartesi günü kırkımız çıkacak Darısı sizin başınıza inşallah
ovulasyın olunca ateş tekrar yükselişe geçer merak etmeNormalde 36 nın üzerinde seyreden ateşim, bu ay neşen yerlerde sürünüyo acaba anlam veremedimVeson bi fikrin var mı?
bir iki gün daha mı beklesen canım.bebişin geldiyse erkenden öğrenmek süper olurda.hadi yoksa bu seferde üzülen yaa.hem dur sabah ilk idrarda yap yapacaksanda
Tablon güzel gidiyor bence sende güzel haber verceksin. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?