Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson ve kızlar sizce tablo umut vaadediyor mu? Yarın kan testi yaptıracam umutlanmak istemiyorum bugün adet olamam gerekiyor hala olmadim

Eklentiler

• 20190203_165806.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 53
Tebrik ederim hamilesiniz şu resim nekadar mutluluk verici
Teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin duygularımı uçlarda yaşadım ağladım güldüm şuanda da test evin baş köşesinde duruyo sabahtan beri hala bakıyorum inşallah hatalı değildir . Rabbim isteyen kimseden esirgemesin

Çok iyi anlıyorum seni 2 sene önce bende ilk defa bu manzarayı görünce ağladım güldüm testi bebeğimmiş gibi sevmiştim

Kızlar bu sabah adetin rengi kahve rengine döndü .. ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. Daha önce başına gelen var mı? Acaba enfeksiyondan olabilir mi?

Bir daha ki ay inşallah senin ayın olur umutlar sonraki ayda Rabbim güzel haberlerini vermeyi nasip etsin
aminn kuzum hepimize inşallah.ama çok entersan bir şekilde ağrım yok.benim şu an ağrıdan duramıyor olmam lazımdı.adetim mı başlamadı desem başladı.sabah kırmızılar geldi yani.

benim kırmızılar geri kahverengiye dönmüş ya.ama sabah çok affedersiniz tuvalete oturur oturmaz direk normal kanamam geldi.ateşimde düştü.sökülemedimmi ki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…