- 2 Ekim 2018
- 573
- 574
- 103
- 33
Tebrikler sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)Amin inşallah hatalı değildir o yüzden tedirginim
Teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin duygularımı uçlarda yaşadım ağladım güldüm şuanda da test evin baş köşesinde duruyo sabahtan beri hala bakıyorum inşallah hatalı değildir . Rabbim isteyen kimseden esirgemesinTebrik ederim hamilesiniz şu resim nekadar mutluluk verici
Çok iyi anlıyorum seni 2 sene önce bende ilk defa bu manzarayı görünce ağladım güldüm testi bebeğimmiş gibi sevmiştimTeşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin duygularımı uçlarda yaşadım ağladım güldüm şuanda da test evin baş köşesinde duruyo sabahtan beri hala bakıyorum inşallah hatalı değildir . Rabbim isteyen kimseden esirgemesin
Bende aynı, bi kahve bi pembe devam ediyoruz, napalım hayırlısıkızlar henüz başlamadı adetim.kahverengi lekelenmem devam ediyor.ateşimde düşüşe geçti bence.ya yarın olurum ya da geçen ay gibi belki 30.gün olurum
maalesef canım,başladı adetimhilallll ne durumdasın inşallah olmamışsındır
Geçmiş olsun canım yeni ay yeni umutlar.maalesef canım,başladı adetim
inşallah canım.umarım bu ay hepimize uğurlu gelir.yalnız adet olmaya başladığımdan beri hep ağrılı olurum.bugün ilk günüm ve hala ağrım yok.Geçmiş olsun canım yeni ay yeni umutlar.
iyi tarafından bakalım canım en azından adetlerin düzenli ve düzenli yumurtlama oluyor yeni ay yeni umutlar inşallahmaalesef canım,başladı adetim
aynen buna şükür diyoruz.inşallah bu ay umutlarımız boşa çıkmaziyi tarafından bakalım canım en azından adetlerin düzenli ve düzenli yumurtlama oluyor yeni ay yeni umutlar inşallah
inşallah canımaynen buna şükür diyoruz.inşallah bu ay umutlarımız boşa çıkmaz
maalesef canım,başladı adetim
aminn kuzum hepimize inşallah.ama çok entersan bir şekilde ağrım yok.benim şu an ağrıdan duramıyor olmam lazımdı.adetim mı başlamadı desem başladı.sabah kırmızılar geldi yani.Bir daha ki ay inşallah senin ayın olur umutlar sonraki ayda Rabbim güzel haberlerini vermeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?