maalesef canım,başladı adetim
bana tablolarım hep aynı geliyor :) siz daha iyi anlıyorsunuz tabiBu ay son bekleyişin olur inşallah canım benim. Tabloların bayaa ümit verici hale döndü
Canim benimkine de yorum yapar misin? E akinti bitti ateste yukselise gectiKızlar takip ettim sizleri ama yorum yazamadım kaç gündür.ben yazana kadar da kırmızılar gelmişhilallll @Ada Lovelace S Sneeuwvlok
dvtb cnm artık bekleme zamanı
nurcan4419 atrş güzrl gidiyor test yaptın mı
Free Women cnm evet yeni linki yollaman gerekir
Umarım gözden kaçan yorum bekleyen arkadaş yokturdur.geriye dönüp tekrar bakma fırsatım olmadı
Canım sağlık ocağında kan verdim bu akşam internetten belli olur bakalım inş hayırlısı olsun heyecanla bekliyorum. kasik agrisi ve göğüs hassasiyeti varKızlar takip ettim sizleri ama yorum yazamadım kaç gündür.ben yazana kadar da kırmızılar gelmişhilallll @Ada Lovelace S Sneeuwvlok
dvtb cnm artık bekleme zamanı
nurcan4419 atrş güzrl gidiyor test yaptın mı
Free Women cnm evet yeni linki yollaman gerekir
Umarım gözden kaçan yorum bekleyen arkadaş yokturdur.geriye dönüp tekrar bakma fırsatım olmadı
Evet sanki yükselmeye Başlamış gibi duruyor.sanırım eşin şehir dışında sanki öyle birşey yazdın bir ara.inşallah son ilişki ile tutturmuşsunuzdurCanim benimkine de yorum yapar misin? E akinti bitti ateste yukselise gecti
Sonucu yaz mutlakaCanım sağlık ocağında kan verdim bu akşam internetten belli olur bakalım inş hayırlısı olsun heyecanla bekliyorum. kasik agrisi ve göğüs hassasiyeti var
Yazarım canımSonucu yaz mutlaka
aminnn inşallah canım benim Allah razı olsunEvet cnm gayet güzel duruyor dolu dolu :) sonu da güzel olur inşallah
Ben memlekete geldim canim :) son iliski ayin 1inde oldu 2sinde de yumurtlamisim sanirimEvet sanki yükselmeye Başlamış gibi duruyor.sanırım eşin şehir dışında sanki öyle birşey yazdın bir ara.inşallah son ilişki ile tutturmuşsunuzdur
Bu şekilde yükselmeye devam ederse çizgiyi öekerBen memlekete geldim canim :) son iliski ayin 1inde oldu 2sinde de yumurtlamisim sanirim
Ilk gunleri girmedigim icin cizgiyi cekmez diye dusunuyodumBu şekilde yükselmeye devam ederse çizgiyi öeker
Maşallah Rabbim hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza olur inşallah AminnnKızlar şükürler olsun hamileyim Rabbim hepinize nasip etsin kan değerim 63.9 cıktıVeson
SüpppeeerKızlar şükürler olsun hamileyim Rabbim hepinize nasip etsin kan değerim 69.3 cıktıVeson
gözünüz aydın,tebrik ederim.sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar şükürler olsun hamileyim Rabbim hepinize nasip etsin kan değerim 69.3 cıktıVeson
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?