Gözünaydın hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar şükürler olsun hamileyim Rabbim hepinize nasip etsin kan değerim 69.3 cıktıVeson
Harika bir haber. Hamile olanları görünce o kadar çok seviniyorum ki. Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağına alıp bir ömür boyu mutlu olmanızı sağlasın inşallahKızlar şükürler olsun hamileyim Rabbim hepinize nasip etsin kan değerim 69.3 cıktıVeson
Hayırlı olsun . Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin .Kızlar şükürler olsun hamileyim Rabbim hepinize nasip etsin kan değerim 69.3 cıktıVeson
Allah razı olsun canım Allahtan ümit kesilmez inşaallah sana da bu duyguyu yaşatırHarika bir haber. Hamile olanları görünce o kadar çok seviniyorum ki. Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağına alıp bir ömür boyu mutlu olmanızı sağlasın inşallah
Banada nasip olsun desemde kendimi kandırmış olurum çünkü artık menapoz öncesi dönemde olduğum için zor. Adet düzensizliklerim 2 yıldır başladı
Amin canım benim. En çok eşim için olsun istiyorum. Eşimi çok delicesine seviyorum. Yani benim ona olan aşkım belki biraz anormaldir bilemiyorum. Bir annenin bebeğine gösterdiği özeni gösteriyorum eşime. 40 yaşından sonra tekrar çocuk isteyebileceğim hiç aklıma gelmezdi. Benim vefat eden ilk eşimden 3 çocuğum var. Ama şu an ki eşimin ilk evliliği. Ben şu an 44 yaşındayım. Eşim benden 20 yaş ufak. Onunda bana olan sevgisi çok büyük. Eşim melek gibi bir insan. Ona baktıkça onu çocuksuz bırakacağımı düşündükçe çok üzülüyorum. Eşim bana üzülme diyo. Sen benim hep bebeğimsin olmasada olur diyor ama gel sen bunu benim yüreğime anlat işteAllah razı olsun canım Allahtan ümit kesilmez inşaallah sana da bu duyguyu yaşatır
Canım herseyde bir hayır vardır. Eğer hakkında hayırlısı olacaksa Rabbim nasip etsin. Eşin suan 20 yaşında söylediklerimi yanlış anlama ama b3lki birkaç sene sonra fikri değişir çünkü çok genç senin bebegin olsa o zaman olan bebeğe olur. Inan ki bu sıcak duygular ömürlük sürmüyor belli bir süre sonra evliliği ilerleten sadakat ve kişilik. Onun için üzülme hakkında hayırlısı olsunAmin canım benim. En çok eşim için olsun istiyorum. Eşimi çok delicesine seviyorum. Yani benim ona olan aşkım belki biraz anormaldir bilemiyorum. Bir annenin bebeğine gösterdiği özeni gösteriyorum eşime. 40 yaşından sonra tekrar çocuk isteyebileceğim hiç aklıma gelmezdi. Benim vefat eden ilk eşimden 3 çocuğum var. Ama şu an ki eşimin ilk evliliği. Ben şu an 44 yaşındayım. Eşim benden 20 yaş ufak. Onunda bana olan sevgisi çok büyük. Eşim melek gibi bir insan. Ona baktıkça onu çocuksuz bırakacağımı düşündükçe çok üzülüyorum. Eşim bana üzülme diyo. Sen benim hep bebeğimsin olmasada olur diyor ama gel sen bunu benim yüreğime anlat işte
Amin cümlemizin birtanem çok sağol. Yok eşim şu an 24 yaşına geldi. Bende 44. 2 yıl olucak evleneli ve birbirimize aşırı bağlıyız. Allahıma şükürler olsun çok iyi bir eş verdi bana.Canım herseyde bir hayır vardır. Eğer hakkında hayırlısı olacaksa Rabbim nasip etsin. Eşin suan 20 yaşında söylediklerimi yanlış anlama ama b3lki birkaç sene sonra fikri değişir çünkü çok genç senin bebegin olsa o zaman olan bebeğe olur. Inan ki bu sıcak duygular ömürlük sürmüyor belli bir süre sonra evliliği ilerleten sadakat ve kişilik. Onun için üzülme hakkında hayırlısı olsun
Yaaa ne güzel bir sevgi Allah daim etsin bebek sesiyle neşelendirsin inşallah. Haddimi aşmış gibi olmayım tüp bebek tedavisi falan düşünmüyor musunuz acabaAmin canım benim. En çok eşim için olsun istiyorum. Eşimi çok delicesine seviyorum. Yani benim ona olan aşkım belki biraz anormaldir bilemiyorum. Bir annenin bebeğine gösterdiği özeni gösteriyorum eşime. 40 yaşından sonra tekrar çocuk isteyebileceğim hiç aklıma gelmezdi. Benim vefat eden ilk eşimden 3 çocuğum var. Ama şu an ki eşimin ilk evliliği. Ben şu an 44 yaşındayım. Eşim benden 20 yaş ufak. Onunda bana olan sevgisi çok büyük. Eşim melek gibi bir insan. Ona baktıkça onu çocuksuz bırakacağımı düşündükçe çok üzülüyorum. Eşim bana üzülme diyo. Sen benim hep bebeğimsin olmasada olur diyor ama gel sen bunu benim yüreğime anlat işte
Kızlar hepinizden Allah razı olsun. Duam o ki isteyen herkese nasip etsin. Yaşadığınız herşeyi çok iyi anlıyorum birebir yaşadım Rabbim ol deyince oluyor. Namazlarımda hep dua ediyorum bebek isteyenler için. Inşaallah hepinize sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin en kısa zamanda.
Umarim kalir canim eger cizgi dogruysa son 2 iliskideki spermler yasiyor olabilir o günNaberr çiZgi çekilmiş hadi hayırlısı inşallah orda kalır güzel yerde
Allah razı olsun canım Rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin.Cnmmm çok sevindim maşallah .rabbim kucağına aldığın günleri göstersin inşallah.çok şükür 2.bekletmedi seni
Naberr çiZgi çekilmiş hadi hayırlısı inşallah orda kalır güzel yerde
aminn kuzum hepimize inşallah.ama çok entersan bir şekilde ağrım yok.benim şu an ağrıdan duramıyor olmam lazımdı.adetim mı başlamadı desem başladı.sabah kırmızılar geldi yani.
Kızlar takip ettim sizleri ama yorum yazamadım kaç gündür.ben yazana kadar da kırmızılar gelmişhilallll Meyveliturta19 @Sneeuwvlok
dvtb cnm artık bekleme zamanı
nurcan4419 atrş güzrl gidiyor test yaptın mı
@Naazz23 cnm evet yeni linki yollaman gerekir
Umarım gözden kaçan yorum bekleyen arkadaş yokturdur.geriye dönüp tekrar bakma fırsatım olmadı
akşam üzeri ağrım başladı,bugünde gümbür gümbür adet oluyorumAy inşallah ağrın hiç olmaz bende senin gibi şaşırırdım ağrısız başlasaydı..
Yorumu yazmışım gönderememişim tekrar yorum yazinca kalmiş böyle.. sildim birazını..
bakamadım burayada iki gündür ne durumdasın
Döküldük bu ayda :) Sen nasılsın okullar açıldı yoğunluk başladı sanırım :)
üst üste ölçünce 0.1 derece oynama yapıyor kuzum.sıkıntı yok.benim ateşimde bi sorun mu var acaba bu sabah üç kere ölçtüm ilk 36.5 çıktı sonra iki kere daha ölçtüm 36.6 çıktı bende 36.6 olanı girdim
sağol canım nasıl sence gidişatımüst üste ölçünce 0.1 derece oynama yapıyor kuzum.sıkıntı yok.
akşam üzeri ağrım başladı,bugünde gümbür gümbür adet oluyorumvalla yakında sıyırcam kafayı.bi üzülüyorum,bi dalgaya vuruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?