Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah canımmm inşallah aminnn

sağol canım nasıl sence gidişatım
canım çalışmaların güzel,çizginin yeri güzel.ateşte şu an için iyi.inşallah adet gününe kadar hep yüksek gider.bakınca olmaması için bir sebep yok ama bundan sonrası Allah a kalmış.inşallah olur.siz elinizden geleni yaptınız

Allah razı olsun canım çok sağol

benim her ay ağrılı oluyor ya.ama ilaç geçiriyor.bazen ilaç kullanmak istemediğim zamanlar şekerli suyu bende deniyorum,dediğin gibi iyi geliyor.valla bu ay şu son aşılamaya niyet ettim bi ama bu ay kayınvalidenin hastane işi var.eşimde birlikte götürelim mı deyince yok diyemedim.belki önümüzdeki ay tekrar aşılama denerim.o velet bi gelsin ben ona ne yapacağımı biliyorum.keşke daha önce gelseydim diyecek hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah

Kesinlikle öyle diyecek ❤ Aminn aminn inşallahh
Aynen doğru düşünmüşsün aşılamayı yaptığın ay kafan stressiz rahat olsun bu ay kayınvalide hastane işlerini hallet hatta bu ay mola ayı gibi olsun bilinç altına yapabilirsen öyle yerleştir :) Olursa olur olmazsa zaten bir sonraki ay aşılama düşüncesiyle gir bu aya.. kafan ne kadar rahat olursa o kadar senin için iyi olur.. belki de ki inşallah aşılamaya bile gerek kalmaz :)

keşke o kafa rahatlatma işini yapabilsem.hoş benim kafam rahat olur bu seferde kesin gene kociş bişey yapar.bize kafa rahatlığı haram valla.ama bi şekilde olacak da nasıl olacak bakalım

Benim yumuş ne zaman çatlar acaba. Bu ay acayip bi sabırsızlık var bende

Eklentiler

• Screenshot_2019-02-05-13-10-09.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 35
keşke o kafa rahatlatma işini yapabilsem.hoş benim kafam rahat olur bu seferde kesin gene kociş bişey yapar.bize kafa rahatlığı haram valla.ama bi şekilde olacak da nasıl olacak bakalım

Doğru söylüyorsun ne kadar çabalasakta kafa rahatlamıyor.. inşallah bol bol değerlendireceğin bir ay olur şimdiden eşinin bilinç altına yerlestir .. Mecburuz köprüyü geçene kadar onlara :)

Yaaa ne güzel bir sevgi Allah daim etsin bebek sesiyle neşelendirsin inşallah. Haddimi aşmış gibi olmayım tüp bebek tedavisi falan düşünmüyor musunuz acaba
Estağfurullah niye haddini aşmış olasın canım benim. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim

Tüp bebek için izmir medical park hastanesine gittik eşimle ama fiyatlar bizi aştı. Bi de tutmama ihtimalide varmış zaten. Tutmadıkça masraf artıyormuş. Çaresizce evimize geri döndük. Bu yıl sonuna kadar bende yumurta tamamen tükenicek ve o şansımda kalmayacak. Hatta belki kendiliğinden bu yıl içinde 1 tane düzgün ve son yumurtlamam olacaksa bile onunda spermle buluşacağı ne mağlum. Eşimde 2 gün arayla birleşmeyi kabul eden bir erkek değil. Günde 2-3 kere birlikteliğimiz oluyor çoğu zaman. Bu da sperm azlığı yapıyor her seferinde. Bizde 2 gün arayla yapsak daha kaliteli ve fazla sperm sayısına ulaşabilirdik. Semen testine bile gitmeden 1 buçuk gün tutabildi kendini. Meğer 3 gün tutması daha iyiymiş. E tabi 200 bin çıktı spem sayısı. Benim eşim anormalmi yoksa onun gibi erkekler varmı bilemiyorum. Ama bebeğimizin olacağı varsada onun yüzünden olmuycak bu gidişle. Soğuk sıkma keçi boynuzu pekmezini bile zorla içiriyorum ona. 1 şişesini 8 aydır bitirttiremedim. Artık peşini bıraktım bende. Allah verirse verecek dedim. Eşimin üzerine gidip onu üzmiyim daha diye düşündüm. İnşallah ilerde de başka babalara bakıp niye benim çocuğum yok diye üzülmez. O üzülmem sorun yok diyo. Sen üzülme yeter ki diyo. Bakalım zaman gösterecek herşeyi

Tüp bebek gerçekten çok masraflı keşke devlet tarafından bir çözümü olsa. Beş yıldır uğraş verdik bizde aşılamalar 4 tüp bebek sürekli borç ama ne yapalım nasip bu zamanıymış. Eşinde problem yok bence erkekler birazda şartlanmayı sevmiyor bence. İnşallah rabbim semin zamanını da yazmıştır nasip belli olmaz. Dediğin gibi o tek yumurta nasibini bulur belki hayırlı bir evlat olur. Allah ol desin yuvanızı şenlendirsin inşallah

Kızlar günaydın soğan kürüne başlayacagımda nasıl yapmam lazım
Aç karnına mı? Kabuklarıyla mı kaynatacağım?
Nasıl kaynaması lazım yapanlar yardımcı olabilir mi

Kızlar günaydın soğan kürüne başlayacagımda nasıl yapmam lazım
Aç karnına mı? Kabuklarıyla mı kaynatacağım?
Nasıl kaynaması lazım yapanlar yardımcı olabilir mi
Hamile kalmak isteyenler de soğan suyu kürünü korkmadan deneyebilirler. Adet döneminde uygulanmasının hiçbir sakıncası olmayan soğan kürü, gebe kalmak isteyenler tarafından adet bitiminden sonra 7 gün içinde başlamalıdır. Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalı ve soğan suyu kürü bitiminde incir kürüne başlamalısınız.

İbrahim Saraçoğlu soğan suyu kürünün faydalarından yararlanmak isteyenlere bu kürü 15 günden fazla kullanmamalarını önermektedir. Aynı zaman soğan suyu kürü için muhakkak beyaz soğan kullanılmalı, kesinlikle mor ya da kırmızı soğan tercih edilmemelidir. Soğan suyu kürünün hazırlanışı ise şöyledir: 1 orta boy beyaz soğan dörde bölünür. Daha önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya bölünen soğanlar eklenir. Ocakta 5 dakika kaynatıldıktan sonra içine herhangi bir şey eklenmeden öğlen ve akşam yemeklerinden önce bir bardak 15 gün boyunca içilmelidir. Soğan suyu kürü 15 gün düzenli içildikten sonra 6 ay ara verilmeli ve 15 gün daha düzenli olarak içilmelidir.
canım ben düşük sonrası uygulamıştım ve sadece akşamları içtim sabah okula gittiğim için hazırlamak sorun oluyordu düşük sonrası adetim tam sökülememişti ama soğan küründen sonra tam edet oldum ve içimin temizlendiğini de hissettim söylemesi ayıp pıhtı ve parçalar halinde adet oldum

Çok teşekkür ederim benim yarın 7.günüm yarın baslayim o zaman 15 yabilirim inşallahta şu enfeksiyonda kurtulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…