inşallah şifa olur canım ilk seferde kokusu rahatsız edebilir burnunu kapat bi kerede iç yoksa yudum yudum zor oluyorÇok teşekkür ederim benim yarın 7.günüm yarın baslayim o zaman 15 yabilirim inşallahta şu enfeksiyonda kurtulurum
Evet cnm okullar açıldı maraton başladı benim iki gün migrenim tuttu çok feci dün bıgün iyiyim çok şükür.Ay inşallah ağrın hiç olmaz bende senin gibi şaşırırdım ağrısız başlasaydı..
Yorumu yazmışım gönderememişim tekrar yorum yazinca kalmiş böyle.. sildim birazını..
bakamadım burayada iki gündür ne durumdasın
Döküldük bu ayda :) Sen nasılsın okullar açıldı yoğunluk başladı sanırım :)
Cnm iki hündğr giremedim son hali ne tablonun link gelmedi mi mail e doğru mail adresini kontrol ediyorsun değiş mi başka mail falan yazmış olabilir misin
Teşekkür ederim ilgilendiğin için ben ovulasyon testi ile takip ediyorum ama bugün silik çıktı hep koyu mu olmalı hamilelik var diyebilmek içindvtb ateş güZeka gidiyor birşey demek için erken
Yok o son adet zamanı koyu çıkıyor diyenler var ama o da bazen yanıltıyor insanı koyu çıkıp adet olanlar da var.boşuna ovu testlerini harcama beklemekten başka çare yok çok erken daha gebrlik var mı yok mu tahmin etmek içinTeşekkür ederim ilgilendiğin için ben ovulasyon testi ile takip ediyorum ama bugün silik çıktı hep koyu mu olmalı hamilelik var diyebilmek için
tamam canım çok sağol Allah razı olsunYok o son adet zamanı koyu çıkıyor diyenler var ama o da bazen yanıltıyor insanı koyu çıkıp adet olanlar da var.boşuna ovu testlerini harcama beklemekten başka çare yok çok erken daha gebrlik var mı yok mu tahmin etmek için
veson doğru söylüyor canım.testlerini harcama.ben adet günüme bir kaç gün kala ovu testi yapmıştım.damlatır damlamaz ilk önce ikinci çizgi koyulaştı.yumurtlama zamanından bile daha koyu çıkmıştı.hatta sevinmiştim kesin hamilesin falan diye konuşuldu.ama ateşim düştü ve adet oldumtamam canım çok sağol Allah razı olsun
Canım ovu testlerini harcama. Normal bir gebelik testinde bile betahcg yükselince hemen çıkıyor. Ayrıca ovu testi kesin değil. Koyu çıkıp adet olan çok.tamam canım çok sağol Allah razı olsun
tamam canım çok sağolveson doğru söylüyor canım.testlerini harcama.ben adet günüme bir kaç gün kala ovu testi yapmıştım.damlatır damlamaz ilk önce ikinci çizgi koyulaştı.yumurtlama zamanından bile daha koyu çıkmıştı.hatta sevinmiştim kesin hamilesin falan diye konuşuldu.ama ateşim düştü ve adet oldum
tamam canım çok sağol çok teşekkür ederimCanım ovu testlerini harcama. Normal bir gebelik testinde bile betahcg yükselince hemen çıkıyor. Ayrıca ovu testi kesin değil. Koyu çıkıp adet olan çok.
Evet cnm okullar açıldı maraton başladı benim iki gün migrenim tuttu çok feci dün bıgün iyiyim çok şükür.
inşallah şifa olur canım ilk seferde kokusu rahatsız edebilir burnunu kapat bi kerede iç yoksa yudum yudum zor oluyor
Soğan kürüne yarın bende başlıyorum. Gaza geldim. Temizlensin bakalım. Belki çikolata kistine fayda sağlar.
Allahm nimete iğrenç demek istemiyorum ama ben böyle bir şey görmedim. Midem alt üst oldu böğüre böğüre bi hal oldum gözlerimden hala yaş geliyor.. ben devamını yapamayacağım herhalde yaMidem alt üst hala soğan kokusu alıyorum
Öğlen ve akşam içeceğim. 3 ve 7 olarak düşünüyorum. Yarın sabah ve akşam içeceğim. İçerim ben bir kerede. Sorun olmaz inşallahİcebildin mi? Ben az daha kendimden geçtim zar zor içtim hala kendime gelemedim
evet ilk bi kaç gün zor oluyor ama alışıyorsun ben içmiştimAllahm nimete iğrenç demek istemiyorum ama ben böyle bir şey görmedim. Midem alt üst oldu böğüre böğüre bi hal oldum gözlerimden hala yaş geliyor.. ben devamını yapamayacağım herhalde yaMidem alt üst hala soğan kokusu alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?