Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim benim yarın 7.günüm yarın baslayim o zaman 15 yabilirim inşallahta şu enfeksiyonda kurtulurum
inşallah şifa olur canım ilk seferde kokusu rahatsız edebilir burnunu kapat bi kerede iç yoksa yudum yudum zor oluyor

Evet cnm okullar açıldı maraton başladı benim iki gün migrenim tuttu çok feci dün bıgün iyiyim çok şükür.

Teşekkür ederim ilgilendiğin için ben ovulasyon testi ile takip ediyorum ama bugün silik çıktı hep koyu mu olmalı hamilelik var diyebilmek için
Yok o son adet zamanı koyu çıkıyor diyenler var ama o da bazen yanıltıyor insanı koyu çıkıp adet olanlar da var.boşuna ovu testlerini harcama beklemekten başka çare yok çok erken daha gebrlik var mı yok mu tahmin etmek için

tamam canım çok sağol Allah razı olsun

tamam canım çok sağol Allah razı olsun
veson doğru söylüyor canım.testlerini harcama.ben adet günüme bir kaç gün kala ovu testi yapmıştım.damlatır damlamaz ilk önce ikinci çizgi koyulaştı.yumurtlama zamanından bile daha koyu çıkmıştı.hatta sevinmiştim kesin hamilesin falan diye konuşuldu.ama ateşim düştü ve adet oldum

tamam canım çok sağol
Canım ovu testlerini harcama. Normal bir gebelik testinde bile betahcg yükselince hemen çıkıyor. Ayrıca ovu testi kesin değil. Koyu çıkıp adet olan çok.
tamam canım çok sağol çok teşekkür ederim

inşallah şifa olur canım ilk seferde kokusu rahatsız edebilir burnunu kapat bi kerede iç yoksa yudum yudum zor oluyor

Allahm nimete iğrenç demek istemiyorum ama ben böyle bir şey görmedim. Midem alt üst oldu böğüre böğüre bi hal oldum gözlerimden hala yaş geliyor.. ben devamını yapamayacağım herhalde ya Midem alt üst hala soğan kokusu alıyorum

Limon sık içine ben öyle yapmıştım canım. Bir nebze dayanabilecek hale geliyor o sekilde

evet ilk bi kaç gün zor oluyor ama alışıyorsun ben içmiştim

Merhaba kızlar bugün 5.20 de tuvalete kalkmam gerekti kalkmadan ateşmi ölçtüm 36.50 çıktı. Sonra gititm geldim tekrar yattım uyumuşum 6.40 ateş ölçme saatimde 36.7 çıktı. Ben 36.5 girdim. Sizce yaptığım doğru mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…