Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
36,7 olabilir ya da ortalamasını alıp 36,6 girebilirsin.benim böyle kafam karıştığı durumlarda hep ortalama alıyordum

Cnm iki hündğr giremedim son hali ne tablonun link gelmedi mi mail e doğru mail adresini kontrol ediyorsun değiş mi başka mail falan yazmış olabilir misin
Kontrol ediyorum canım aynı maili girdim başka alternatifim yok zaten. Ama olmuyo olmuyo link gelmiyo malesef

Aralık ayında kimyasal geçirdiğim için 44 günde regl oldum.Bu ayki tablomda döngümü 44 gün olarak baz almış.Nasıl degistiricem onu ben Veson .Normalde 32 gün olması lazım.Average cycle Length 'e giriyorum duzeltemedim.Bi yardım..

More- charts managemet-cycle list tıklayınca böyle bir sayfa açılır burda ff hangi döngüleri dikkate almasını istiyorsan onları tıkla diğer kutucuklar boş kalsın

Yeni gördüm ya bu akşam burnuma mandal koydum öyle içtim kokuyu daha az aldım sabah ki kadar olmadım.. yarın limon sıkayım o zaman çok sağol
Yudum yudum içmeyi dene birden belki mideni bulandırırsa bir de çok soğutma o zamanda kötü oluyor içecek sıcaklıkta yudum yudum dene

Yudum yudum içmeyi dene birden belki mideni bulandırırsa bir de çok soğutma o zamanda kötü oluyor içecek sıcaklıkta yudum yudum dene

Sağolasın bugün yudum yudum denedim ama mandal gerçekten çok işe yaradı
Benim gibi içerken kusacak gibi olanlar varsa kesinlikle mandalla burnunu tıkasınlar kokuyu almayınca daha rahat içiliyor

Canım ben bu ay ipimi salmak zorunda kaldım çalışma yapamıyorum ama şu ana kadar da çizginin çekilmiş olması gerekirdi en geç 14 de yumurta çatlardı ne oluyo anlam veremiyorum. Sence yumurtam henüz çatlamamış mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…