36.7 girmelisin benceMerhaba kızlar bugün 5.20 de tuvalete kalkmam gerekti kalkmadan ateşmi ölçtüm 36.50 çıktı. Sonra gititm geldim tekrar yattım uyumuşum 6.40 ateş ölçme saatimde 36.7 çıktı. Ben 36.5 girdim. Sizce yaptığım doğru mu?Eki Görüntüle 2233448
Teşekkürler canım36.7 girmelisin bence
36,7 olabilir ya da ortalamasını alıp 36,6 girebilirsin.benim böyle kafam karıştığı durumlarda hep ortalama alıyordumMerhaba kızlar bugün 5.20 de tuvalete kalkmam gerekti kalkmadan ateşmi ölçtüm 36.50 çıktı. Sonra gititm geldim tekrar yattım uyumuşum 6.40 ateş ölçme saatimde 36.7 çıktı. Ben 36.5 girdim. Sizce yaptığım doğru mu?Eki Görüntüle 2233448
Kontrol ediyorum canım aynı maili girdim başka alternatifim yok zaten. Ama olmuyo olmuyo link gelmiyo malesefCnm iki hündğr giremedim son hali ne tablonun link gelmedi mi mail e doğru mail adresini kontrol ediyorsun değiş mi başka mail falan yazmış olabilir misin
Geçmiş olsun canimEvet cnm okullar açıldı maraton başladı benim iki gün migrenim tuttu çok feci dün bıgün iyiyim çok şükür.
Teşekkürler canım. Haklısın ortala daha iyi olacak gibi36,7 olabilir ya da ortalamasını alıp 36,6 girebilirsin.benim böyle kafam karıştığı durumlarda hep ortalama alıyordum
Limon sık içine ben öyle yapmıştım canım. Bir nebze dayanabilecek hale geliyor o sekilde
evet ilk bi kaç gün zor oluyor ama alışıyorsun ben içmiştim
Şuan içiyorum. Sorun yok. Şifa olsun hepimize.
More- charts managemet-cycle list tıklayınca böyle bir sayfa açılır burda ff hangi döngüleri dikkate almasını istiyorsan onları tıkla diğer kutucuklar boş kalsınAralık ayında kimyasal geçirdiğim için 44 günde regl oldum.Bu ayki tablomda döngümü 44 gün olarak baz almış.Nasıl degistiricem onu benVeson .Normalde 32 gün olması lazım.Average cycle Length 'e giriyorum duzeltemedim.Bi yardım..
Yudum yudum içmeyi dene birden belki mideni bulandırırsa bir de çok soğutma o zamanda kötü oluyor içecek sıcaklıkta yudum yudum deneYeni gördüm ya bu akşam burnuma mandal koydum öyle içtim kokuyu daha az aldım sabah ki kadar olmadım.. yarın limon sıkayım o zaman çok sağol
Yudum yudum içmeyi dene birden belki mideni bulandırırsa bir de çok soğutma o zamanda kötü oluyor içecek sıcaklıkta yudum yudum dene
Bende yapmamıştı. Yumurtlama döneminde olduğun için kasık ağrısı olabilir.Kızlar soğan kürü kasıklarınızda hafif ağrı yapıyor mu? Bende hafif ağrılar oluyor ara ara acaba psikolojik mi
Canım ben bu ay ipimi salmak zorunda kaldım çalışma yapamıyorum ama şu ana kadar da çizginin çekilmiş olması gerekirdi en geç 14 de yumurta çatlardı ne oluyo anlam veremiyorum. Sence yumurtam henüz çatlamamış mı?
Bende yapmamıştı. Yumurtlama döneminde olduğun için kasık ağrısı olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?