Bence erken daha 3 gun sonra falan yapKızlar bugün test yaptım negatif erken mi hamile değil miyim acaba
Olsa silik de olsa çıkmaz mıydı canımBence erken daha 3 gun sonra falan yap
Olsa silik de olsa çıkmaz mıydı canım
Erken dpo12 den önce sana test yapmayı yasaklıyorum:)Kızlar bugün test yaptım negatif erken mi hamile değil miyim acaba
Hadi hayırlıdı inşallahKizlar benim ateste hamile kaldigim aydaki tabloma benzemeye basladi
bence çatlamadı yarınki ateşten anlarızZaten ateşim bu sabah biraz yükseldi inşallah yumurtlamamışımdır
sanki dün çatlamış gibi duruyor 1-2 güne anlarız ne olduğunu.geç yumurtlamış olabilirsin hayırlısıCanım ben bu ay ipimi salmak zorunda kaldım çalışma yapamıyorum ama şu ana kadar da çizginin çekilmiş olması gerekirdi en geç 14 de yumurta çatlardı ne oluyo anlam veremiyorum. Sence yumurtam henüz çatlamamış mı?
İnşallah canım benim bakalım hayırlısı olur inşallahBence de erken 2-3 gün daha bekleyelim inşallah pozitifi görürüz
Daha erken idrara hemen gecmiyorOlsa silik de olsa çıkmaz mıydı canım
Peki inşallah sözünü tutabilirim canımErken dpo12 den önce sana test yapmayı yasaklıyorum:)
Hadi hayırlıdı inşallah
bence çatlamadı yarınki ateşten anlarız
sanki dün çatlamış gibi duruyor 1-2 güne anlarız ne olduğunu.geç yumurtlamış olabilirsin hayırlısı
Amin canım. Allah cümlemizi kavuştursun bebeklerimizeTüp bebek gerçekten çok masraflı keşke devlet tarafından bir çözümü olsa. Beş yıldır uğraş verdik bizde aşılamalar 4 tüp bebek sürekli borç ama ne yapalım nasip bu zamanıymış. Eşinde problem yok bence erkekler birazda şartlanmayı sevmiyor bence. İnşallah rabbim semin zamanını da yazmıştır nasip belli olmaz. Dediğin gibi o tek yumurta nasibini bulur belki hayırlı bir evlat olur. Allah ol desin yuvanızı şenlendirsin inşallah
Ateş hamilelik ile ilgili fazla birşey söylemiyor. Yumurtlama gününü anlıyoruz. Hamileysen ateş yüksek devam eder. Testi erken yapmışsın. 10.-11. gün itibari ile daha anlamlı olurdu. 12. Gün yap en erken.PekiVeson benim bundan sonra hamilelik var diyebilmek için ateşin sürekli yükselmesi mi gerekiyor
Herkesin ateş seyri farklıdır kimisi bu ateşle çatlatır kimi 37 ile başkalarının tablosu ile karşılaştırmak doğru olmazSizce benim atesim nasil dusuk gibi herkese gore ama benim onceki gebelikte de en fazla 36.5 olmustu
ateş hamilelik olup olmadığını söylemiyor maalesef.adet günü geçmiş ve hala ateş yüksek seyrediyorsa hamile olma ihtimali var diyebiliriz sadece.PekiVeson benim bundan sonra hamilelik var diyebilmek için ateşin sürekli yükselmesi mi gerekiyor
Ayyy canım benim yaaa içime su serptin Allah razı olsun canım benim Rabbim hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin bebişini darısı başımıza olur inşallah AminnnCanım, benim hamile kaldığım ay dpo 10 da erken gebelik testi negatifti, hemen umudunu kaybetme
Tüpler nerden çıktı? Film ile anlaşılıyor diye biliyorum. Hsg çekiliyor. Muayene ile tüplerin durumu belli olmaz.Kızlar tüplerin kapalı olup olmadığını ancak doktor anlayabilir bence ya da düşük sonrasında yapışıklık durumunu ki ben 22 ağustosta düşük yaptım adetim düzene girdi diye 1 ekimde adetin üçüncü günü doktora gitmiştim alttan muayene etti öyle bi durum olsa belli olurdu sanırım tüplerin kapalı ya da rahimde yapışıklık var derdi herhalde kafam karıştı biraz
Ne bileyim öyle farklı topiklerde okudum etkilendim sanırım hamile kalmak istiyorum ya sürekli bakıyorum herşeyden kendime pay çıkarıp acaba diyorum ne bileyim canımTüpler nerden çıktı? Film ile anlaşılıyor diye biliyorum. Hsg çekiliyor. Muayene ile tüplerin durumu belli olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?