Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar benim ateste hamile kaldigim aydaki tabloma benzemeye basladi

Kızlar bugün test yaptım negatif erken mi hamile değil miyim acaba

Kızlar bugün test yaptım negatif erken mi hamile değil miyim acaba
Erken dpo12 den önce sana test yapmayı yasaklıyorum:)
Kizlar benim ateste hamile kaldigim aydaki tabloma benzemeye basladi
Hadi hayırlıdı inşallah
Zaten ateşim bu sabah biraz yükseldi inşallah yumurtlamamışımdır
bence çatlamadı yarınki ateşten anlarız
sanki dün çatlamış gibi duruyor 1-2 güne anlarız ne olduğunu.geç yumurtlamış olabilirsin hayırlısı

Peki inşallah sözünü tutabilirim canım

Peki Veson benim bundan sonra hamilelik var diyebilmek için ateşin sürekli yükselmesi mi gerekiyor

Amin canım. Allah cümlemizi kavuştursun bebeklerimize

Peki Veson benim bundan sonra hamilelik var diyebilmek için ateşin sürekli yükselmesi mi gerekiyor
Ateş hamilelik ile ilgili fazla birşey söylemiyor. Yumurtlama gününü anlıyoruz. Hamileysen ateş yüksek devam eder. Testi erken yapmışsın. 10.-11. gün itibari ile daha anlamlı olurdu. 12. Gün yap en erken.

Sizce benim atesim nasil dusuk gibi herkese gore ama benim onceki gebelikte de en fazla 36.5 olmustu
Herkesin ateş seyri farklıdır kimisi bu ateşle çatlatır kimi 37 ile başkalarının tablosu ile karşılaştırmak doğru olmaz
ateş hamilelik olup olmadığını söylemiyor maalesef.adet günü geçmiş ve hala ateş yüksek seyrediyorsa hamile olma ihtimali var diyebiliriz sadece.

Canım, benim hamile kaldığım ay dpo 10 da erken gebelik testi negatifti, hemen umudunu kaybetme
Ayyy canım benim yaaa içime su serptin Allah razı olsun canım benim Rabbim hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin bebişini darısı başımıza olur inşallah Aminnn

Kızlar tüplerin kapalı olup olmadığını ancak doktor anlayabilir bence ya da düşük sonrasında yapışıklık durumunu ki ben 22 ağustosta düşük yaptım adetim düzene girdi diye 1 ekimde adetin üçüncü günü doktora gitmiştim alttan muayene etti öyle bi durum olsa belli olurdu sanırım tüplerin kapalı ya da rahimde yapışıklık var derdi herhalde kafam karıştı biraz

Tüpler nerden çıktı? Film ile anlaşılıyor diye biliyorum. Hsg çekiliyor. Muayene ile tüplerin durumu belli olmaz.

Tüpler nerden çıktı? Film ile anlaşılıyor diye biliyorum. Hsg çekiliyor. Muayene ile tüplerin durumu belli olmaz.
Ne bileyim öyle farklı topiklerde okudum etkilendim sanırım hamile kalmak istiyorum ya sürekli bakıyorum herşeyden kendime pay çıkarıp acaba diyorum ne bileyim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…