Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne bileyim öyle farklı topiklerde okudum etkilendim sanırım hamile kalmak istiyorum ya sürekli bakıyorum herşeyden kendime pay çıkarıp acaba diyorum ne bileyim canım
Boşver canım. İçinde bir endişe varsa film çektir. Çok düşünme. İnş. En kısa zamanda güzel haber alırız senden.

Ayyy canım benim yaaa içime su serptin Allah razı olsun canım benim Rabbim hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin bebişini darısı başımıza olur inşallah Aminnn
Amin canım cok sağ olasın, sizlerin de en yakın zamanda güzel haberlerini alalim ins.

Alttan muayene de tüplerin durumu belli olmuyormuş. Doktor bana öyle söyledi kanallar iğne ucu kadar olduğu için göremezlermiş.. ancak rahim filminde belli olurmuş.. çok geçmis olsun

günaydın merhabalar kızlar bu ateş ölçme yöntemi kesinmi acaba ateş yükseldiyse kesin yumurtlama olmuşmudur benim ateşim 14 gündür hep normal seviyesinin bir iki derece üstünde seyrediyo ama hala adet olmadım ateş yükselmesinden kaç gün sonra adet olunur acaba

Ben doktordan daha çok güveniyorum ateşe :) Adet olacağım günü de, yumurtlamayıda takip ediyorum.

Herkesin ateş seyri farklıdır tablo oluşturursan ve ilk sayfadaki kurallara uygun ölçüm yaparsan daha sağlıklı yorumlanır.

Alttan muayene de tüplerin durumu belli olmuyormuş. Doktor bana öyle söyledi kanallar iğne ucu kadar olduğu için göremezlermiş.. ancak rahim filminde belli olurmuş.. çok geçmis olsun
sağol canım benim öyle bişey var mı yok mu bilmiyorum benim ki sadece kuruntu

sağol canım benim öyle bişey var mı yok mu bilmiyorum benim ki sadece kuruntu

Çok araştırma yapınca öyle oluyor. Hatta belirtileri varsa psikolojik olarak belirti bile hissetmeye başlıyor insan.
İster istemez stres oluyorsun ben o hataya ilk aylarda çok düştüm elinden geldiği kadar okumamaya çalış
Düşük yaptığına göre hamile kalabiliyorsun bir yandan iyi birşey.. baktın için rahatlamıyor daha sonra rahim filmi de çektirirsin

tablo yapmadım aslında adetlerim hep düzenlidir ama bu ay adetim hiç gecikmediği kadar gecikti ilk kez soğan kürü yaptım ve adetimi geciktirdi adet gecikmemin 24. günü bugün testler hep negatif çıktı bu süreçte ateşimi aralıklarla ölçtüm ateşim 35.1, 35,2 çıkıyodu hep sabahta ölçsem akşamda ölçsem hep aynıydı ama en son 14 gün önce birden 36 derecenin üstüne fırladı bende yumurtlamanın gerçekleştiğini düşündüm bu süreçte ateşim hep 36nın üzerindeydi son bir haftadırda 36,5 in üzerinde hatta son iki gündür hep 37 çıkıyo sabah uyanır uyanmaz ölçüyorum hamileyimdir diye ümitlenmek istemiyorum ateşten kaç gün sonra adet olunur acaba merak ediyorum

Yumurtlamadan sonra genelde 13. 14. 15. günü adet olunuyor ama değişiklikte gösteri mi bilmiyorum. Tam yumurtlama gününden emin olman lazım.
Veson Cordelia daha iyi bilirler.

Son iki gündür 37 ise tekrar testi tekrarla istersen geç döllenme falan olabilir.
Baktın olmuyorsun mutlaka doktora gözük 24 gün baya bi gecikme olmuş

geçen ay adet olmadığım için ateş ölçmeye çok geç başladım ama ne zaman ölçsem hep 35 çıktı hiç aşmadı en son 2 hafta önce ateşim yükseldi 1 hafta önce doktora gittim daha önce folikül kistim vardı 2 tane onlar gitmiş doktor ciddi bişey yok dedi tarlusal verdi ben kullanmadım yumurtlamanın gerçekleştiğini düşündüğüm için 14 gündür hep normal seyrinden yüksek benim vücut sıcaklığım çok düşüktür 35 i pek aşmaz test yapmakta psikolojimi bozdu artık adetim geciktiğinden beridir sürekli yapıyorum tek çizgi bikaç gün daha beklicem gebelik yoksa adet söktürücü kullanıcam artık kendimi menopoza girmiş gibi hissediyorum

Kaç yaşındasın canım. Ateş yükseldiğine göre 14 gün önce çatlamış olabilir. Bugünlerde testi yeniledin mi? Ya hamilesin yada bugün yarın adet gelir. Hakkında hayırlısı.

Kaç yaşındasın canım. Ateş yükseldiğine göre 14 gün önce çatlamış olabilir. Bugünlerde testi yeniledin mi? Ya hamilesin yada bugün yarın adet gelir. Hakkında hayırlısı.

27 yaşındayım canım 3.5 aylık evliyim folikül kisti vardı diye soğan kürü uyguladım ama uyguladığım ay adetim gecikti 14 gündürde ateşim hep yüksek çıkıyo adet belirtiside yok bakalım bikaç gün daha beklicem adet olmazsam test yaparım teşekkür ederim canım

Rica ederim. Folikül kisti olunca yumurta çatlamayabiliyor. Adette gecikmeler oluyor. Pco var mı sende? Soğan kürü ile ilgisi var mı bilmiyorum.

Ben folikül kistlerine rağmen adet oluyodum pco yok bende adetlerim hep düzenlidir 1 hafta önce doktora gittiğimde kistler yok olmuştu ama gebelikte yok dedi ama yeni oluşmuşsa görünmeyebilir dedi soğan kürü herkesin adetini düzenlerken benimkini tepe taslak etti anlamadım bakalım gebelik varsa bu bikaç gün içindede ateşim düşmez heralde

Bu süre kişiden kişiye değişir ortalama 14 gündür ama 11 gün sonra adet olanlar da var 17- gün sonra olanlar da.kullandığın hormonal ilaçlar mevsim Değişikliği iklim Değişikliği bu Süreyi uzatabiliyor.14 gün oldu diyorsun ve test negatif.ilk kez ölçüm yapıyorsun ve tablo olmadığı için kesin bir yorum yapmak güç ama birkaç gün daha sabredip ateşini ölçmeye devam edersen belki ne olduğunu anlayabiliriz.

ben ateşimi sürekli ölçüyodum ama tam olarak yöntemini bilmiyodum yani ateş sadece yumurtlayınca yükselip sonra düşüyo sanıyodum bu süre zarfında sürekli ateşimi ölçtüm hep 35.0 , 35.1 çıkıyodu en son iki hafta önce 36 nın üzerine çıktı ve bidaha hiç düşmedi son iki gündürde hep 37 ben 24 gündür adet olmuyorum aslında yumurtlama olmamıştı sanırım 14 gün önce yumurtlama olmuştur diye tahmin ettim ateş yükselmesinden dolayı en son gebelik testini 1 hafta önce yaptım negatifdi daha yapmadım aslında ateş yükselmemin başladığı gün 1 damlacık kan gelmişti doktora sordum yumurtlama kanaması olabilir demişti hala adet olmadım bikaç gün daha ateşimi ölçeceğim bi yerde 18 günden fazla ateş yüksek kalırsa gebelik çok yüksek ihtimal diyodu inşallah öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…