Boşver canım. İçinde bir endişe varsa film çektir. Çok düşünme. İnş. En kısa zamanda güzel haber alırız senden.Ne bileyim öyle farklı topiklerde okudum etkilendim sanırım hamile kalmak istiyorum ya sürekli bakıyorum herşeyden kendime pay çıkarıp acaba diyorum ne bileyim canım
Bilemedim ki canım bakalım hayırlısı olur inşallah Aminnn bu ay olmazsa doktora gideriz belkiBoşver canım. İçinde bir endişe varsa film çektir. Çok düşünme. İnş. En kısa zamanda güzel haber alırız senden.
Amin canım cok sağ olasın, sizlerin de en yakın zamanda güzel haberlerini alalim ins.Ayyy canım benim yaaa içime su serptin Allah razı olsun canım benim Rabbim hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin bebişini darısı başımıza olur inşallah Aminnn
Kızlar tüplerin kapalı olup olmadığını ancak doktor anlayabilir bence ya da düşük sonrasında yapışıklık durumunu ki ben 22 ağustosta düşük yaptım adetim düzene girdi diye 1 ekimde adetin üçüncü günü doktora gitmiştim alttan muayene etti öyle bi durum olsa belli olurdu sanırım tüplerin kapalı ya da rahimde yapışıklık var derdi herhalde kafam karıştı biraz
günaydın merhabalar kızlar bu ateş ölçme yöntemi kesinmi acaba ateş yükseldiyse kesin yumurtlama olmuşmudur benim ateşim 14 gündür hep normal seviyesinin bir iki derece üstünde seyrediyo ama hala adet olmadım ateş yükselmesinden kaç gün sonra adet olunur acaba
sağol canım benim öyle bişey var mı yok mu bilmiyorum benim ki sadece kuruntuAlttan muayene de tüplerin durumu belli olmuyormuş. Doktor bana öyle söyledi kanallar iğne ucu kadar olduğu için göremezlermiş.. ancak rahim filminde belli olurmuş.. çok geçmis olsun
sağol canım benim öyle bişey var mı yok mu bilmiyorum benim ki sadece kuruntu
Ben doktordan daha çok güveniyorum ateşe :) Adet olacağım günü de, yumurtlamayıda takip ediyorum.
Herkesin ateş seyri farklıdır tablo oluşturursan ve ilk sayfadaki kurallara uygun ölçüm yaparsan daha sağlıklı yorumlanır.
tablo yapmadım aslında adetlerim hep düzenlidir ama bu ay adetim hiç gecikmediği kadar gecikti ilk kez soğan kürü yaptım ve adetimi geciktirdi adet gecikmemin 24. günü bugün testler hep negatif çıktı bu süreçte ateşimi aralıklarla ölçtüm ateşim 35.1, 35,2 çıkıyodu hep sabahta ölçsem akşamda ölçsem hep aynıydı ama en son 14 gün önce birden 36 derecenin üstüne fırladı bende yumurtlamanın gerçekleştiğini düşündüm bu süreçte ateşim hep 36nın üzerindeydi son bir haftadırda 36,5 in üzerinde hatta son iki gündür hep 37 çıkıyo sabah uyanır uyanmaz ölçüyorum hamileyimdir diye ümitlenmek istemiyorum ateşten kaç gün sonra adet olunur acaba merak ediyorum
Kaç yaşındasın canım. Ateş yükseldiğine göre 14 gün önce çatlamış olabilir. Bugünlerde testi yeniledin mi? Ya hamilesin yada bugün yarın adet gelir. Hakkında hayırlısı.geçen ay adet olmadığım için ateş ölçmeye çok geç başladım ama ne zaman ölçsem hep 35 çıktı hiç aşmadı en son 2 hafta önce ateşim yükseldi 1 hafta önce doktora gittim daha önce folikül kistim vardı 2 tane onlar gitmiş doktor ciddi bişey yok dedi tarlusal verdi ben kullanmadım yumurtlamanın gerçekleştiğini düşündüğüm için 14 gündür hep normal seyrinden yüksek benim vücut sıcaklığım çok düşüktür 35 i pek aşmaz test yapmakta psikolojimi bozdu artık adetim geciktiğinden beridir sürekli yapıyorum tek çizgi bikaç gün daha beklicem gebelik yoksa adet söktürücü kullanıcam artık kendimi menopoza girmiş gibi hissediyorum
Kaç yaşındasın canım. Ateş yükseldiğine göre 14 gün önce çatlamış olabilir. Bugünlerde testi yeniledin mi? Ya hamilesin yada bugün yarın adet gelir. Hakkında hayırlısı.
Rica ederim. Folikül kisti olunca yumurta çatlamayabiliyor. Adette gecikmeler oluyor. Pco var mı sende? Soğan kürü ile ilgisi var mı bilmiyorum.27 yaşındayım canım 3.5 aylık evliyim folikül kisti vardı diye soğan kürü uyguladım ama uyguladığım ay adetim gecikti 14 gündürde ateşim hep yüksek çıkıyo adet belirtiside yok bakalım bikaç gün daha beklicem adet olmazsam test yaparım teşekkür ederim canım
Bu süre kişiden kişiye değişir ortalama 14 gündür ama 11 gün sonra adet olanlar da var 17- gün sonra olanlar da.kullandığın hormonal ilaçlar mevsim Değişikliği iklim Değişikliği bu Süreyi uzatabiliyor.14 gün oldu diyorsun ve test negatif.ilk kez ölçüm yapıyorsun ve tablo olmadığı için kesin bir yorum yapmak güç ama birkaç gün daha sabredip ateşini ölçmeye devam edersen belki ne olduğunu anlayabiliriz.tablo yapmadım aslında adetlerim hep düzenlidir ama bu ay adetim hiç gecikmediği kadar gecikti ilk kez soğan kürü yaptım ve adetimi geciktirdi adet gecikmemin 24. günü bugün testler hep negatif çıktı bu süreçte ateşimi aralıklarla ölçtüm ateşim 35.1, 35,2 çıkıyodu hep sabahta ölçsem akşamda ölçsem hep aynıydı ama en son 14 gün önce birden 36 derecenin üstüne fırladı bende yumurtlamanın gerçekleştiğini düşündüm bu süreçte ateşim hep 36nın üzerindeydi son bir haftadırda 36,5 in üzerinde hatta son iki gündür hep 37 çıkıyo sabah uyanır uyanmaz ölçüyorum hamileyimdir diye ümitlenmek istemiyorum ateşten kaç gün sonra adet olunur acaba merak ediyorum
Bu süre kişiden kişiye değişir ortalama 14 gündür ama 11 gün sonra adet olanlar da var 17- gün sonra olanlar da.kullandığın hormonal ilaçlar mevsim Değişikliği iklim Değişikliği bu Süreyi uzatabiliyor.14 gün oldu diyorsun ve test negatif.ilk kez ölçüm yapıyorsun ve tablo olmadığı için kesin bir yorum yapmak güç ama birkaç gün daha sabredip ateşini ölçmeye devam edersen belki ne olduğunu anlayabiliriz.
Hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?