Aminnn inşallah canım benim Allah razı olsunHayırlı olsunsağlıkla gelsin
Günaydın. Tebrik ediyorum. Sağlıkla kucağına almanı diliyorum.
Amin canım. Allah inşallah hepimizi yavrularına kavuştursun. Çoook sevindim. Çok şükür. Darısı bize olsunBu süreçte bana yardımcı olan herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim Rabbim çabalarınızın karşılığını hayırlı zamanda versin inşallahVeson Cordelia hilallll @Ada Lovelace @CharlesDarwin
Canım gerçekten bu konuda fikrim yok. Hamile olduğunu hiç tahmin etmediğim tablolar hamile çıkıyor. Ya da hamile galiba dediklerim hamile çıkmıyor. İnşallah hamilesindir. Hayırlısı ile sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.Kizlar sizce bu ay ki tablomun hamile oldugum aya benzemesinin bi onemi var mi? Eki Görüntüle 2234591 Eki Görüntüle 2234592
Tekrar Test yapma vakti gelmiş o zamanben ateşimi sürekli ölçüyodum ama tam olarak yöntemini bilmiyodum yani ateş sadece yumurtlayınca yükselip sonra düşüyo sanıyodum bu süre zarfında sürekli ateşimi ölçtüm hep 35.0 , 35.1 çıkıyodu en son iki hafta önce 36 nın üzerine çıktı ve bidaha hiç düşmedi son iki gündürde hep 37 ben 24 gündür adet olmuyorum aslında yumurtlama olmamıştı sanırım 14 gün önce yumurtlama olmuştur diye tahmin ettim ateş yükselmesinden dolayı en son gebelik testini 1 hafta önce yaptım negatifdi daha yapmadım aslında ateş yükselmemin başladığı gün 1 damlacık kan gelmişti doktora sordum yumurtlama kanaması olabilir demişti hala adet olmadım bikaç gün daha ateşimi ölçeceğim bi yerde 18 günden fazla ateş yüksek kalırsa gebelik çok yüksek ihtimal diyodu inşallah öyledir
Yok cnm bu benzerlik hamile olduğunu söylemez.ama hamilelik de olabilir bunu bilemeyizKizlar sizce bu ay ki tablomun hamile oldugum aya benzemesinin bi onemi var mi? Eki Görüntüle 2234591 Eki Görüntüle 2234592
Tebrikler. Sağlıkla gelsin canım.
canım çok tebrik ederim.sağlıkla ilerlesin inşallah.Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin
aminnn canım inşallah en kısa zamanda bizlerede nasip olurBu süreçte bana yardımcı olan herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim Rabbim çabalarınızın karşılığını hayırlı zamanda versin inşallahVeson Cordelia hilallll @Ada Lovelace @CharlesDarwin
Tebrikler. Sağlıkla gelsin canım.
Yapmadım yapmaya korkuyorum. Hiç belirtimde yok dün biraz lekelenme geldi. Birde evde türkiyeden aldığım 5 liralık testlerden var. Doğru çıkarmı çıkmaz mı emin olamadım.Sen test yaptın mı canım?
teşekkür ederim Allah razı olsun canım aminnn sağlıkla devam eder inşallah tam sevinemiyorum da korkuyorumGünaydın. Tebrik ediyorum. Sağlıkla kucağına almanı diliyorum.Harika bir haber bu
aminnn inşallah darısı dileyen isteyen herkese Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah aminnnAmin canım. Allah inşallah hepimizi yavrularına kavuştursun. Çoook sevindim. Çok şükür. Darısı bize olsun
nasıl yani anlamadımdvtb pregnancy test kısmına negatif ve pozitif çıkan tüm testlerini gir tabloya görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?