aminnn inşallah canım teşekkür ederim Allah razı olsunSağlıkla gelsin inşallah canım tebrikler :))
Allah razı olsun canımTebrikler. Sağlıkla gelsin canım.
aminnn kuzum Allah razı olsun inşallah Rabbim sağlıklı bi şekilde devamında kucağımıza almayı nasip edercanım çok tebrik ederim.sağlıkla ilerlesin inşallah.Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin
aminnn inşallah canımaminnn canım inşallah en kısa zamanda bizlerede nasip olur
Ateş girdiğin yerde pregnancy test yani gebelik testi kısmı var oraya test yapıp negatif çıkan günlere test -pozitif çıkan güne test + girnasıl yani anlamadım
yaptım canım olmuş muAteş girdiğin yerde pregnancy test yani gebelik testi kısmı var oraya test yapıp negatif çıkan günlere test -pozitif çıkan güne test + gir
Bizim gibi zor bulan, bebek kaybedenler fazla sevinemiyor. Sevin sen bebeğin seninle ve öyle devam edecek Allahın izniyle.teşekkür ederim Allah razı olsun canım aminnn sağlıkla devam eder inşallah tam sevinemiyorum da korkuyorumdua edin
Boş ver bee olur bi arayaptım canım olmuş mu
aminnn canım benim Allah razı olsunBizim gibi zor bulan, bebek kaybedenler fazla sevinemiyor. Sevin sen bebeğin seninle ve öyle devam edecek Allahın izniyle.
Bu süreçte bana yardımcı olan herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim Rabbim çabalarınızın karşılığını hayırlı zamanda versin inşallahVeson Cordelia @hilallll Meyveliturta19 Naberr
Canım cok sevindim, tebrik ederim
canımmm benimmmmAyyy tebrikkk ederimmmm nasıl mutlu oldum bilemezsin sanki kendim kalmışım gibi çok çok çoook sevindim tüylerim diken diken oldu valla birden görünce ❤ Artık kendine çok dikkat etme zamanın geldi Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah kuzucuğuna ❤ Oh be güne güzel bi haberlee başladıkkk
aminnn canım Allah razı olsunCanım cok sevindim, tebrik ederimRabbim sağlıkla kavuşmayi nasip etsin ins.
cibi35 yaptım canım negatif.
Ateş bayaa iyi görünüyor canım dpo 13 e göre bekleyelim bakalım senin ateşde birden mı çakılıyor ki..
Söyleyebilirsin canım mutlu olurum yorum yaparsan. Ama hamilelik yok gibi hiç birşey hissetmiyorum. Dün biraz lekelenme oldum belim çok ağrıdı şükür bugün birşey yok ama cumartesi adet günü o güne kadar ne olur bilemiyorum. Bugün testim negatifdi cumartesiyi bekliyeceğim artık.
aminnn canım benim Allah razı olsun darısı başınıza olur inşallahdvtb çok sevindim canım hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?