Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

18.gun çatlamış olma ihtimali varsa benim hamile tablonu benziyor :)

Eklentiler

• Screenshot_20190303-005946.webp
    61,5 KB · Görüntüleme: 34
18.gun çatlamış olma ihtimali varsa benim hamile tablonu benziyor :)
Ah keşke evet diyebilseydim, şöyle ihtimal yok. Folikül takibi için doktora 10.gün gitmiştim ve hiç gelişen yumurta yoktu, 16.gün 12mm tek yumurta demişti. İlk önce ben de şüphelenmiştim, bir de 17.gün yumurta akı akıntı gelince acaba mı dedim ama ovulasyon testi de yapınca o zamanlar negatif gördüm biraz kafa karıştıran bir düşüş gibi ana dilerim devamı senin tablona benzer

Şuan hala lekelenme geliyor mu?
Nasıl bir kanamaydı.. benim doktorum kanamalar yoğun olmadığı sürece normal sıkıntı etme dedi.
Yarın istersen bi kan ver için rahatlar.. korkma hiç bir şey olmayacak Allahın izniyle.
Benim de içim çok huzursuz.. bol bol dua edelim inşallah keseyi de bebeği de görürürüz

canım geri lekelenme olarak girdim programa.sabah geliyo gibiydi.hiç bişey yok gelmedi gene.eğer bugün adam akıllı sökülmezse salıya ertelerim hastane işini.hastaneye sabah erkenden gideceğim
Hani acaba mı dicem ama ateşte düşmüş. Ya akşama ya yarına iyice gelmeye başlar muhtemelen. İnşallah artık son ayımız olur. Dün eşimle tüp bebek işini konuştum yaza doğru yapalım dedi. Bakalım bu ay soğan kürü denicem inşallah nasip olur

yok canım acabalık bişey kalmadı ateş adet olduğum derecede.hafiften ağrımda başladı gibi.gelir heralde bugün.adetin 2.günü gelin demişlerdi.yarını ikinci gün sayar giderim artık
hayırlısı olsun canım sizin içinde inşallah yaza kalmadan hayırlısıyla sağlıkla gelir meleğiniz

S Sneeuwvlok Yarın test yapmayı düşünüyor musun?Dpo 11 senin de benim gibi.Ateşler de aynı gibi
Canım ben hem ateş hem ovü testi ile takip ediyorum ateşe göre yarın dpo 12 ama ovüye göre saçma sapan bi yumurtlama oldu o yüzden bilmiyorum ne yapacağımı ovü testi yapmaya devam ediyorum halen. Bugünkü yaptığımı atayım bi bak olsa ovü testinde de kendini belli ederdi diye düşünüyorum ama hayal kırıklığına alıştık artık belki de yaparım test

Eklentiler

• Screenshot_20190303-163009_Gallery.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 31
Yaaaaa bişey diyim miiii bence gayet koyu çıkmış, bat günü ya da bat geçince eşit koyuluğu yakalar gibi. İlk hamileliğimde dpo 11’de öğrenmiştim, tavsiye ederim

Yaaaaa bişey diyim miiii bence gayet koyu çıkmış, bat günü ya da bat geçince eşit koyuluğu yakalar gibi. İlk hamileliğimde dpo 11’de öğrenmiştim, tavsiye ederim
Ne güzel olmuş canım senin için. Ama bilmiyorum ben çok umutsuzum büyük ihtimal yine de yaparım bi test

Aslında baya koyu görünüyor.Bence test yapmalısın yarın,sabahki atese göre bende yaparım belki bakalım

Günaydıııııın Test yapacak olanlar sizi sıkı takipteyim, hadi inşallah OzgeMeteMoms S Sneeuwvlok

Bugünün müthiş sorusu, hocam acaba diyorum ovulasyon testine pik görmeme ve doktorun ultrasonda büzüşük yumurta görmesine rağmen yumurtam çatlamamış olabilir mi? (Eşofmanlı Şevket hocaya sorulan sorular gibi oldu ama idare edin )
Çünkü piki kaldırdığım zaman çizgi de kalkıyor

Çok sapıttı ama benim ateşiiiiim

Bugün test mi yapılıyorr hadi bakalımm inşallaahhh güzelll haberler alırız güne güzel baslarız..

Doktor iki yumurtan için de mi aynısını söyledi yoksa tek tumurta için mi

Ya ben bugün 1saat erken uyandım.Hergün 7de ölçüyorum,bugün istemsizce 6da kalktım,o yüzden çok emin değilim ateşten.Yarın mı yapsam testi diye düşünüyorum.Senin konunla ilgili de hiçbir fikrim yok malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…