Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün test mi yapılıyorr hadi bakalımm inşallaahhh güzelll haberler alırız güne güzel baslarız..

Doktor iki yumurtan için de mi aynısını söyledi yoksa tek tumurta için mi
Tek canım. Sol pcos görünümünde gelişen yumurta yok, sağda tek yumurta var dedi. Yumurtam Önce 12mm, üç gün sonra 17mm göründüğü. Ondan 3 gün sonra gittiğimde serbest mayi var, bak yumurtan da büzüşmüş ovulasyon olmuş dedi

Ay evet ben onlardan çok heyecan yaptım

Ya bir de ateş ölçerken yarım saat çok farkeder mi? İki gündür erken ölçüyorum azıcık. Bir de gece kızım 5.30 gibi yanıma geldi onu tekrar yağıma götürdüm uyuttum sonra ben uyudum. O farkettirir mi ateşi?

Yarım saat çok farketmez ama kalkıp dolanıp tekrar yatinca farkedebilir

mrssoydas OzgeMeteMoms ben test yaptım ama negatif. Ayrıca pembe kremsi akıntı da geldi erken olmasına rağmen yakında olurum ben

selam kızlar size bir şey soracağım ovulosyondan sonra 12. gün regl oluyorum. Yani luthal fazım 11 gün sürüyor. benim gibi olan var mı, progesteron takviyesi alıyor musunuz?

Kızlar hala alışamadım siteye zamana ihtiyaç var .o Yüzden okuyup çıkıyor. mrssoydas çizg doğru yerde gibi duruyor 20 dk gecikme etkileyebiliyor bazen hergün aynı saatte ölçmeye çalış

selam kızlar size bir şey soracağım ovulosyondan sonra 12. gün regl oluyorum. Yani luthal fazım 11 gün sürüyor. benim gibi olan var mı, progesteron takviyesi alıyor musunuz?
Çok kısa değil normal herkeznki 14 olacak diye bir durum yok bu şekilde şüteal fazı kısa olup hamile kalanlar var

Doğum yaptı sendrom için test Yaptılar ama sonuç ne çıktı o zamandır hiç girip yazmadı

herkese merhaba...ben de bugün doktora gittim.sil baştan bütün hormonlara tekrar bakılıyor.eşimde tekrar sperm verdi.kan tahlilin teki yarın çıkacağı için hepsine yarın bakılacak.bakalım burası ne diyecek

Ben nezaman test yapacagim , ne zaman ilac vucuttan atilacak? Her gun yarin yapim diyorum, yarin oluyor negatif cikacak diye, dur erkendir yarin bakim diyorum. Yine yapamiyorum.Beklemek ne zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…