- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
Tek canım. Sol pcos görünümünde gelişen yumurta yok, sağda tek yumurta var dedi. Yumurtam Önce 12mm, üç gün sonra 17mm göründüğü. Ondan 3 gün sonra gittiğimde serbest mayi var, bak yumurtan da büzüşmüş ovulasyon olmuş dediBugün test mi yapılıyorr hadi bakalımm inşallaahhh güzelll haberler alırız güne güzel baslarız..
Doktor iki yumurtan için de mi aynısını söyledi yoksa tek tumurta için mi
Yarım saat çok farketmez ama kalkıp dolanıp tekrar yatinca farkedebilirYa bir de ateş ölçerken yarım saat çok farkeder mi? İki gündür erken ölçüyorum azıcık. Bir de gece kızım 5.30 gibi yanıma geldi onu tekrar yağıma götürdüm uyuttum sonra ben uyudum. O farkettirir mi ateşi?
GünaydıııııınTest yapacak olanlar sizi sıkı takipteyim, hadi inşallah OzgeMeteMoms S Sneeuwvlok
Bugünün müthiş sorusu, hocam acaba diyorum ovulasyon testine pik görmeme ve doktorun ultrasonda büzüşük yumurta görmesine rağmen yumurtam çatlamamış olabilir mi? (Eşofmanlı Şevket hocaya sorulan sorular gibi oldu ama idare edin)
Çünkü piki kaldırdığım zaman çizgi de kalkıyor
Çok sapıttı ama benim ateşiiiiim
Çok kısa değil normal herkeznki 14 olacak diye bir durum yok bu şekilde şüteal fazı kısa olup hamile kalanlar varselam kızlar size bir şey soracağım ovulosyondan sonra 12. gün regl oluyorum. Yani luthal fazım 11 gün sürüyor. benim gibi olan var mı, progesteron takviyesi alıyor musunuz?
Ateş güzel gidiyor iki gün daha bekle hadi hayırlısımrssoydas OzgeMeteMoms ben test yaptım ama negatif. Ayrıca pembe kremsi akıntı da geldi erken olmasına rağmen yakında olurum ben
Doğum yaptı sendrom için test Yaptılar ama sonuç ne çıktı o zamandır hiç girip yazmadıBir görünüp bir kaybolan benden herkese günaydın. :) ben yokken neler olmuş diye bi bakayım dedim ama hepsini okuyamadımhepiniz iyisinizdir inşallah. En çok da leyla ablayı merak ediyorum. Rabbim sağ salim bir doğum nasip etti mi?
Senin ateş de güzel hafi inşallah bu ay güzel haberler gelsinYarım saat çok farketmez ama kalkıp dolanıp tekrar yatinca farkedebilir
İnşallah bakalımSenin ateş de güzel hafi inşallah bu ay güzel haberler gelsin
Bu ayda çatlamadı galiba11 e kayabilir ölçmeye devam
İnşallah herşey yolunda gider canımherkese merhaba...ben de bugün doktora gittim.sil baştan bütün hormonlara tekrar bakılıyor.eşimde tekrar sperm verdi.kan tahlilin teki yarın çıkacağı için hepsine yarın bakılacak.bakalım burası ne diyecek
ınşallah kuzum.normalde sonuçların çoğu bugün çıkıyorda benim bir hormon yarın çıkacak.o yüzden hepsine yarın bakalım dediler.İnşallah herşey yolunda gider canım
Ayy hadi bakalım inşallah herşey olması gereken şekildedirherkese merhaba...ben de bugün doktora gittim.sil baştan bütün hormonlara tekrar bakılıyor.eşimde tekrar sperm verdi.kan tahlilin teki yarın çıkacağı için hepsine yarın bakılacak.bakalım burası ne diyecek
Bende öyleyim. Takviye almıyorum.selam kızlar size bir şey soracağım ovulosyondan sonra 12. gün regl oluyorum. Yani luthal fazım 11 gün sürüyor. benim gibi olan var mı, progesteron takviyesi alıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?