Benim dis gebelikte goguslerim acimisti yineÖyle tabii benim ilk hamileliğimde de öyleydi, akıntı falan yoktu. Bat geçince göğüs ucunda acı olmuştu, bi de az biraz kasık ağrısı
Cok gecmis olsun canim ins bu gebeligin saglikla devam etsin Rabbim kucagina almayi nasip etsinEvet 1 düşük,1 kimyasal gebelik yaşadım malesef
Bende negatif çıkmıştı 11.gün,sen bilirsinUmarim ya yarin 11.gun test yapayim mi sence
Amin canım amin inşallahCok gecmis olsun canim ins bu gebeligin saglikla devam etsin Rabbim kucagina almayi nasip etsin
Ne zaman pozitif ciktiBende negatif çıkmıştı 11.gün,sen bilirsin
13.günNe zaman pozitif cikti
Yazını tesadüfen farkettim canım. Ben hiç birşey hissetmiyorum geçtiğimiz aylarda göğüs sancısı karında şişlik kasık ağrısı olurdu şimdi hiç birşey yok bel ağrısıda. Babamla abim geldi onlara yoğunlaşıp unutmak istiyorum hep kendimi dinliyorum kafayı yicem.
Bende hep göğüslerde sanci bekledim ama hir birsey olmadı.. hala bile goguslerimde sanci falan yok :) O yuzden belirtilere hiç takılma inşallah bebeğin seninledir
Güzel haberlerle gel inşallahBende sıfır hassasiyetsıcak basması da yok sahi düşündüm de benim belirtim yok
Kan verdim 2 saat içinde sonuç çıkar dedi, pusuya yattım bekliyorumGüzel haberlerle gel inşallah
Bizde bekliyoruzKan verdim 2 saat içinde sonuç çıkar dedi, pusuya yattım bekliyorum
Bir tane de başka marka test aldım gelirken, beklerken onu da yapam bari
Yazını tesadüfen farkettim canım. Ben hiç birşey hissetmiyorum geçtiğimiz aylarda göğüs sancısı karında şişlik kasık ağrısı olurdu şimdi hiç birşey yok bel ağrısıda. Babamla abim geldi onlara yoğunlaşıp unutmak istiyorum hep kendimi dinliyorum kafayı yicemsenşn yine sancın falan olmuştu diye hatırlıyorum üşümelerin falan. Hayırlısı artık. Bu ay olmazsa önümüzdeki aylara bakacağız.
Bizde bekliyoruz
Yaaaa bunda da çıktııııııı diğerinden daha belirgin, var sanırım minik bişeyyyyykıyamam ya ben bile çok heyecanlandım suan bekliyorumm
Zaten online takipteyimBana da 2 saat demişlerdi 1 saat sonra gittiğimde çıkmıştı ara ara yoklaa bekletme bizi
Yaaaa bunda da çıktııııııı diğerinden daha belirgin, var sanırım minik bişeyyyyy
Yok canim korkudan yapamadım bir daha. Peki atesin düşmedenmi seyrederdi adet olana kadar? Bi de daha kac gun gecikme oluyor acaba?U Uyansessizlik tekrar test yaptın mı? Benim de tablolar çatlamadan sonra uzardı lüteal faz inşallah mucizen seninledir
Maşallh baya baya belirginleşmiş. Kan sonucu da tasdiklicek zaten Maşallah diyelim şimdiden :)Yaaaa bunda da çıktııııııı diğerinden daha belirgin, var sanırım minik bişeyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?