Çok şükür. Sağlıkla kucağına al. Darısı hepimizin başına olsun.Kızlar çok şükür bebeği gördük üstelik kalp atışlarını da gördük
Canım test yapmalısın. Sonucu bize de bildir.Selam benim de bi sorum olacak yarın adet günüm bu sabah ateş ölçtüm 36.7 normal de hiç bu kadar yüksek olmamıştı yumurtlama günüm de bile progestereon da 15.48 di acaba hamilemiyim m
İşte buuuuKızlar çok şükür bebeği gördük üstelik kalp atışlarını da gördük
Test yapmaya bi cesaretim olsa inşşş güzel haberler alırım da yazarım szlereeCanım test yapmalısın. Sonucu bize de bildir.
benimki zaten gerçek olamayacak kadar güzel bir hayaldi benim için.aslında normalde de bu günlerde lekelenmem başlıyordu ama ateşim düşmüyordu bu kadar.hadi diyecem yerleşme kanaması ama o zamanda ateşin bu kadar düşmemesi lazım.adet erken gelirse de aşılamadan dolayı olur.
Kızlar çok şükür bebeği gördük üstelik kalp atışlarını da gördük
Gözünaydın sağlıkla gelsin inşallahKızlar çok şükür bebeği gördük üstelik kalp atışlarını da gördük
Amin canım sağ ol ❤Gözünaydın sağlıkla gelsin inşallah
İnşallah ❤❤Cok sukuro kadar üzüldün dün insallah saglikla kucagina da alacaksin ❤
İlk sayfada tüm bilgiler mevcut, takıldığın yerde arkadaşlar yardımcı olurlarkızlar selam, ateş ölçme yontemının mantıgı nasıldı ?
Canım ilk sayfa da anlatılıyor. Sabah 6-8 arası bir saat seçip her sabah yataktan kalkmadan ölçüyorsun. Programı indir ve programa yaz. Bizde yardımcı oluruz.kızlar selam, ateş ölçme yontemının mantıgı nasıldı ?
Canım ilk sayfa da anlatılıyor. Sabah 6-8 arası bir saat seçip her sabah yataktan kalkmadan ölçüyorsun. Programı indir ve programa yaz. Bizde yardımcı oluruz.
6- 8 arası ama hep aynı saat ve dakikada ölçmen lazımsabah 6-8 arası olcucem, program da fertility, teşekkur ederm
gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza olur inşallah aminnnKızlar çok şükür bebeği gördük üstelik kalp atışlarını da gördük
canım sende çok iyi biliyorsun her adet olduğumuzda bize yıkım oluyor.ben daha 3-4 günüm var diye hesaplarken bir anda ateşim düştü adetim başladı.bu aşılamadan nedense çok umutluydum bugün kırmızıları görünce o kadar çok ağladımki. normal de eşim beni hep teselli ederdi ona söylediğimde oda inanamadı.hani cuma belli olacaktı niye böyle oldu.benim içimde hep olacak diye bir his vardı diyo.ilk kez bu kadar üzüldü.Ne demek gerçek olmayacak bir hayal.. öyle olmadığını sende iyi biliyorsun lütfen kendini buna alıştırma biliyorsun strese hiç gelmiyor bu süreç.. bu ay olmazsa bir sonraki o da olmazsa bir sonraki.
Olana kadar pes etmek yok.. öyle bir zamanda gelecek ki bebeğin o gun diyeceksin ki, iyi ki şimdi geldi..
Eşin konusuna gelince de.. sende ve eşinde hiç bir sorun yok.. 2 senedir ne zaman keyifle birlikte oldunuz hatırlıyor musun? Senin çocuk isteğin olmasa olur musun birlikte olmazsın.. çünkü artık görev gibi geliyor.. ama biz kadınlar annelik iç güdüsüyle görev mörev bir sekilde yapıyoruz.. ama erkekler bu durumu kabullenemiyor.
Aslın birlikte olmanın en büyük önceliği zevk için olmalı yanında çocuk olursa da güzel olur mantığıyla.. ama malesef biz bunu beceremiyoruz. O kadar çok strese giriyoruz ki eşlerimizi de sokuyoruz.
Afedersiniz yasadigim bir seyi anlatacağım.. spermler geri geliyordu bende panikledim eşime bi çemkirdim nasıl yaptında geri geliyor diye. Sonra düşündüm ben ne yapıyorum ya dedim.. eşim bile şok oldu.
Kurulu robotlara döndük.. elimizde olmadan
O yüzden sakın kendinde ve eşınde sorun yok bir de bunu düşünüp sakın üzülme.
Bende senin gibiydim hatırlamıyor musun zorla adama yaptırıyordum.. gecen burada konuştuk çoğu kizlar ayni durumda.
Demek ki bu gebelik surecinde sıkıntı var.
Şuan hamileyim eşimde istek arttı zorla doktora sordurttu ki zararli mi iliski diye.. üzerindeki baskı gidince normale döndü
Ne olursa olsun moralini bozmak yok .. her ay ilk denemenmiş gibi calismaya devam o güzel haberi mutlaka alacagız senden Allah'ın izniylee❤❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?