Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ne demek gerçek olmayacak bir hayal.. öyle olmadığını sende iyi biliyorsun lütfen kendini buna alıştırma biliyorsun strese hiç gelmiyor bu süreç.. bu ay olmazsa bir sonraki o da olmazsa bir sonraki.
Olana kadar pes etmek yok.. öyle bir zamanda gelecek ki bebeğin o gun diyeceksin ki, iyi ki şimdi geldi..

Eşin konusuna gelince de.. sende ve eşinde hiç bir sorun yok.. 2 senedir ne zaman keyifle birlikte oldunuz hatırlıyor musun? Senin çocuk isteğin olmasa olur musun birlikte olmazsın.. çünkü artık görev gibi geliyor.. ama biz kadınlar annelik iç güdüsüyle görev mörev bir sekilde yapıyoruz.. ama erkekler bu durumu kabullenemiyor.
Aslın birlikte olmanın en büyük önceliği zevk için olmalı yanında çocuk olursa da güzel olur mantığıyla.. ama malesef biz bunu beceremiyoruz. O kadar çok strese giriyoruz ki eşlerimizi de sokuyoruz.
Afedersiniz yasadigim bir seyi anlatacağım.. spermler geri geliyordu bende panikledim eşime bi çemkirdim nasıl yaptında geri geliyor diye. Sonra düşündüm ben ne yapıyorum ya dedim.. eşim bile şok oldu.
Kurulu robotlara döndük.. elimizde olmadan
O yüzden sakın kendinde ve eşınde sorun yok bir de bunu düşünüp sakın üzülme.
Bende senin gibiydim hatırlamıyor musun zorla adama yaptırıyordum.. gecen burada konuştuk çoğu kizlar ayni durumda.
Demek ki bu gebelik surecinde sıkıntı var.
Şuan hamileyim eşimde istek arttı zorla doktora sordurttu ki zararli mi iliski diye.. üzerindeki baskı gidince normale döndü

Ne olursa olsun moralini bozmak yok .. her ay ilk denemenmiş gibi calismaya devam o güzel haberi mutlaka alacagız senden Allah'ın izniylee ❤❤❤❤

Kızlar merhaba. Ateş ölçme yöntemi artı ovulasyon testi yaptım. Yumurtam çatladı ateşim yükseldi. Bugün 6dpo hiç bi belirti YÖK göğüs ağrısı dışında geçen yıl bu ay hamile kalmıştım ama 5 aylıkken ölü Doğum yaptım. Yumurtalıklarım berbat çikolata kistlerim var ama hormonların falan iyi çıkıyor. Neyse bu detaylardan sonra .. 3 gün sonra yani cuma günü 20lik cerrahi diş çekimim olacak 9dpo olacak yani. Ben o yüzden 8dpo da kan tahlili yaptırmak istiyorum. Sizce çıkar mı ? Bi de benim gibi çikolata kistiyle hamile kalanlarınız var mı ? İlk hamileliğimde de böyleydi yumurtalıklarım. 2. Denemede kalmışTım inş yine olur çok istiyorum. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun.

canım sende çok iyi biliyorsun her adet olduğumuzda bize yıkım oluyor.ben daha 3-4 günüm var diye hesaplarken bir anda ateşim düştü adetim başladı.bu aşılamadan nedense çok umutluydum bugün kırmızıları görünce o kadar çok ağladımki. normal de eşim beni hep teselli ederdi ona söylediğimde oda inanamadı.hani cuma belli olacaktı niye böyle oldu.benim içimde hep olacak diye bir his vardı diyo.ilk kez bu kadar üzüldü.
eşimin durumuda hep böyleydi kuzum.balayında bile 1-2 kere oldu.döndük 4 gün geçti hiç istemedi.hatta tuafıma gitmişti ablama sormuştum. oda valla eniştene kalsa odadan çıkmayacaktık biz dedi.normalide bu olduğu için hadi hadi diyorum hep ona.yani emin ol ben onda daha istekliyim.o hemen bitsin yatalım derdinde.ben bebek için bile olsa hep keyif almaya çalıştım.
kısacası bu sefer hiç beklemediğim anda geldi adet ve hala doluyum ağlayasım var.bide eşimin 1 ay şehir dışına gitme ihtimali var ondan ayrı kalacağım diye bide o çöktü üstüme iyice darlandım. gerçekten bebek olayı hayal geliyor.tüp bebekte denesem olmaz gibi geliyor hep
bu arada çok teşekkür ederim.zaman ayırıp benim için yazdın o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…