Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kanda dpo 8 de çıkanlarda var çıkmayanlar da net bir sonuç vermez

İnşallah gelir güzel haberler ama nedense başka bişeyden dolayı ateş yükseldi gibi geliyor. Bide ben o eggwhite kaldırınca çizgi kesik kesik 15e çekiyor. Ve ilk defa ateşim bu dereceyi gördü

Grip falan yok tatlim aksine turp gibiyim masallah. Ama simdi wcde sanki bi silincr renk degisik ama cok acik bakmasan farketmezsin. Ya lekelenme basliyor ama atesim bu ay cok muntazamdi. Yerlesme kanamasi olabilirmi 2 gun once sanirim bi dibe vurup tekrar cikti?

canım benim ben pek üzülmedim hem yumurtlama hem değerlendirme çok sağlıklı olmadı çok stres olduk mr sonucu çıkana kadar çok şükür bin şükür temiz çıktı artık önümüzdeki ay Rabbim de nasip ederse güzel geçer inşallah bebiş de nasip eder aminnn

Canım herşey olabilir. İnşallah yerleşme kanaması olsun.

Ben sana gercekten kiyamam. Ayni laflari burda bende defalarca dedim. Asilamada gec adet oldum biliyosun evdeki test pzoitif cikti ve ben adet oldum. O gun dunya dursa farketmez sevinirdim. Amma Allah oylr bi ask vermisko cocuk icin kadinin kalbine kendin yaniyosun icin yana yana iyilestirip tekrar ayaga kalkiyosun. Bu haftan boyle gecicek ama icindeki o duygu seni ayaga kaldiricak. Inan bana

bende eminim denemekten umut etmekten vazgeçmeyeceğim ama o kalbimin bir köşesindeki umutsuzluğuda atamıyorum içimden.aynen insanın içi yanıyor.sanki ordaymışda kaybetmişim gibi üzülüyorum.inanırmısın ağlarken üzülürken umutsuzluk ederken bile korkuyorum Allahın zoruna gider diye.dua ederken korkuyorum yanlış eksik dua ediyorsam diye.o yüzden hayırlısını ver diyorum Allaha inşallah senin lekelenmende başlamaz.güzel haberini alırız.bana ve diğer bekleyen kızlara da bir umut daha olur

aminn canım hepimizi güldürsün inşallah daha tam sökülmedim aslında.ben kırmızıyı görünce adet olarak girdim.çünkü ağrım falan da yok.ben normalde çok ağrılı geçiririm ilk günü.

Ah canım ya içimdeki duyguları ne güzel yazmışsın. Hepimiz seni çok iyi anlıyoruz çünkü aynı duyguları hepimiz taşıyoruz. İnşallah sadece lekelenme olarak kalır. Bakalım yarına kadar belli olur zaten

bu topik ve sizler iyi ki varsınız ❤ benim için bu ayki defter kapandı canım.hayırlısıyla sizin güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah

bu topik ve sizler iyi ki varsınız ❤ benim için bu ayki defter kapandı canım.hayırlısıyla sizin güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah
Evet hepimiz iyiki varız. En büyük destekçilerimiziz birbirimizin :) valla bakalım canım inşallah öncü oluruz devamı da sizden gelir

Allahin gucu tamda o zamanda cikiyor iste! Umutsuzluga kim dusuyosa kalbindekini veriyor ona. Meyveliturta19 burda neler dedi bak simdi masallah ikisinede. Bende ikinci asilamaya gidicem ne parasj nr pulu gozumde ama o havaya girince strrs olucam yine diye gozum yemiyor. Biraz rahatlamaya bak esin gidiyomu gitsin. Sende bu havadan cik. Bak ben suan test yapmistim ama yapmadim neden biliyomusun yerlesme lekesi bile olsa benimleyse zaten anlicam acele etmiyorum kafama takmiyorum artik. Inan onceden oyle gorev olduki iliski aci cekiyodum o sirada. Simdi diyorumki Allahin benim icin bildigi vardir. Emin ol vardir.

hilallll canım benim şimdi girebildim. 2 haftadır babamlar vardı bugün türkiyeye yolcu ettim. Geçen hafta adetim geldiğinde üzülememiştim bile bugün seninkinide görünce 2 si bir arada duygulandım. Elbet birgün meleklerimize bizde kabuşacağız bende bazen çok isyan ediyorum ama sonra diyorum elbet allah herşeyin en iyisini en güzelini zamanı geldiğinde verir diyorum. Onun için çalışmalarımıza devam edeceğiz birgün bizde müjdeli haber vereceğiz ve tabikide diğer kızlarda. Kocalara gelince benimkinin de hiç farkı yok ben yatağa atıyorum. Sadece çalışsın yedin içsin yatsın. Bunlara ilaç almak lazım bizi yatağa atmaları için. Bizimkine kadınlık kullanmakda yaramıyor canı istemezse hayatta yapmaz sonra kavga ederim ozaman yapar. Kavga dövüş birgün tutturacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…