Maşallah canim Rabbim kucagina almayi nasip etsin kendini boşuna üzdünKızlar çok şükür bebeği gördük üstelik kalp atışlarını da gördük
Kanda dpo 8 de çıkanlarda var çıkmayanlar da net bir sonuç vermezKızlar merhaba. Ateş ölçme yöntemi artı ovulasyon testi yaptım. Yumurtam çatladı ateşim yükseldi. Bugün 6dpo hiç bi belirti YÖK göğüs ağrısı dışında geçen yıl bu ay hamile kalmıştım ama 5 aylıkken ölü Doğum yaptım. Yumurtalıklarım berbat çikolata kistlerim var ama hormonların falan iyi çıkıyor. Neyse bu detaylardan sonra ..3 gün sonra yani cuma günü 20lik cerrahi diş çekimim olacak 9dpo olacak yani. Ben o yüzden 8dpo da kan tahlili yaptırmak istiyorum. Sizce çıkar mı ? Bi de benim gibi çikolata kistiyle hamile kalanlarınız var mı ? İlk hamileliğimde de böyleydi yumurtalıklarım. 2. Denemede kalmışTım inş yine olur çok istiyorum. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun.
Hep farklı saatlerde mi ölçüyorsun hep aynı saatte ölç çalışmalar yerinde yumurta çatlamış gebelik yorumu için erkenKızlar benim tablomu yorumlar mısınız? İlk defa kullanıyorum her şey yolunda mı Eki Görüntüle 2250636
İnşallah gelir güzel haberler ama nedense başka bişeyden dolayı ateş yükseldi gibi geliyor. Bide ben o eggwhite kaldırınca çizgi kesik kesik 15e çekiyor. Ve ilk defa ateşim bu dereceyi gördü
Teşekkürler yorum için. Birebir aynı saatlerde ölçmüyorum. 8-10 arası oluyor genelde.Hep farklı saatlerde mi ölçüyorsun hep aynı saatte ölç çalışmalar yerinde yumurta çatlamış gebelik yorumu için erken
Yaw sanki silince hafif bi renk dwgisikligi var ama daha gelen giden bisey yok. Allahim aratmasin hepimize versin insallahbenim saha sökülmedi adetim ama eli kulağındadır gelir... senden veuniq12 den güzel haberler bekliyoruz
Grip falan yok tatlim aksine turp gibiyim masallah. Ama simdi wcde sanki bi silincr renk degisik ama cok acik bakmasan farketmezsin. Ya lekelenme basliyor ama atesim bu ay cok muntazamdi. Yerlesme kanamasi olabilirmi 2 gun once sanirim bi dibe vurup tekrar cikti?
canım benim ben pek üzülmedim hem yumurtlama hem değerlendirme çok sağlıklı olmadı çok stres olduk mr sonucu çıkana kadar çok şükür bin şükür temiz çıktı artık önümüzdeki ay Rabbim de nasip ederse güzel geçer inşallah bebiş de nasip eder aminnn
Aynı saat olmalı canım. 8 ile 10 arası fark fazla olur kafa karıştırır.Teşekkürler yorum için. Birebir aynı saatlerde ölçmüyorum. 8-10 arası oluyor genelde.
Canım herşey olabilir. İnşallah yerleşme kanaması olsun.Grip falan yok tatlim aksine turp gibiyim masallah. Ama simdi wcde sanki bi silincr renk degisik ama cok acik bakmasan farketmezsin. Ya lekelenme basliyor ama atesim bu ay cok muntazamdi. Yerlesme kanamasi olabilirmi 2 gun once sanirim bi dibe vurup tekrar cikti?
Ben sana gercekten kiyamam. Ayni laflari burda bende defalarca dedim. Asilamada gec adet oldum biliyosun evdeki test pzoitif cikti ve ben adet oldum. O gun dunya dursa farketmez sevinirdim. Amma Allah oylr bi ask vermisko cocuk icin kadinin kalbine kendin yaniyosun icin yana yana iyilestirip tekrar ayaga kalkiyosun. Bu haftan boyle gecicek ama icindeki o duygu seni ayaga kaldiricak. Inan banacanım sende çok iyi biliyorsun her adet olduğumuzda bize yıkım oluyor.ben daha 3-4 günüm var diye hesaplarken bir anda ateşim düştü adetim başladı.bu aşılamadan nedense çok umutluydum bugün kırmızıları görünce o kadar çok ağladımki. normal de eşim beni hep teselli ederdi ona söylediğimde oda inanamadı.hani cuma belli olacaktı niye böyle oldu.benim içimde hep olacak diye bir his vardı diyo.ilk kez bu kadar üzüldü.
eşimin durumuda hep böyleydi kuzum.balayında bile 1-2 kere oldu.döndük 4 gün geçti hiç istemedi.hatta tuafıma gitmişti ablama sormuştum. oda valla eniştene kalsa odadan çıkmayacaktık biz dedi.normalide bu olduğu için hadi hadi diyorum hep ona.yani emin ol ben onda daha istekliyim.o hemen bitsin yatalım derdinde.ben bebek için bile olsa hep keyif almaya çalıştım.
kısacası bu sefer hiç beklemediğim anda geldi adet ve hala doluyum ağlayasım var.bide eşimin 1 ay şehir dışına gitme ihtimali var ondan ayrı kalacağım diye bide o çöktü üstüme iyice darlandım. gerçekten bebek olayı hayal geliyor.tüp bebekte denesem olmaz gibi geliyor hep
bu arada çok teşekkür ederim.zaman ayırıp benim için yazdın o kadar❤
bende eminim denemekten umut etmekten vazgeçmeyeceğim ama o kalbimin bir köşesindeki umutsuzluğuda atamıyorum içimden.aynen insanın içi yanıyor.sanki ordaymışda kaybetmişim gibi üzülüyorum.inanırmısın ağlarken üzülürken umutsuzluk ederken bile korkuyorum Allahın zoruna gider diye.dua ederken korkuyorum yanlış eksik dua ediyorsam diye.o yüzden hayırlısını ver diyorum AllahaBen sana gercekten kiyamam. Ayni laflari burda bende defalarca dedim. Asilamada gec adet oldum biliyosun evdeki test pzoitif cikti ve ben adet oldum. O gun dunya dursa farketmez sevinirdim. Amma Allah oylr bi ask vermisko cocuk icin kadinin kalbine kendin yaniyosun icin yana yana iyilestirip tekrar ayaga kalkiyosun. Bu haftan boyle gecicek ama icindeki o duygu seni ayaga kaldiricak. Inan bana
aminn canım hepimizi güldürsün inşallah
Ah canım ya içimdeki duyguları ne güzel yazmışsın. Hepimiz seni çok iyi anlıyoruz çünkü aynı duyguları hepimiz taşıyoruz. İnşallah sadece lekelenme olarak kalır. Bakalım yarına kadar belli olur zatenbende eminim denemekten umut etmekten vazgeçmeyeceğim ama o kalbimin bir köşesindeki umutsuzluğuda atamıyorum içimden.aynen insanın içi yanıyor.sanki ordaymışda kaybetmişim gibi üzülüyorum.inanırmısın ağlarken üzülürken umutsuzluk ederken bile korkuyorum Allahın zoruna gider diye.dua ederken korkuyorum yanlış eksik dua ediyorsam diye.o yüzden hayırlısını ver diyorum Allahainşallah senin lekelenmende başlamaz.güzel haberini alırız.bana ve diğer bekleyen kızlara da bir umut daha olur
bu topik ve sizler iyi ki varsınız ❤Ah canım ya içimdeki duyguları ne güzel yazmışsın. Hepimiz seni çok iyi anlıyoruz çünkü aynı duyguları hepimiz taşıyoruz. İnşallah sadece lekelenme olarak kalır. Bakalım yarına kadar belli olur zaten
Evet hepimiz iyiki varız. En büyük destekçilerimiziz birbirimizin :) valla bakalım canım inşallah öncü oluruz devamı da sizden gelirbu topik ve sizler iyi ki varsınız ❤benim için bu ayki defter kapandı canım.hayırlısıyla sizin güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah
Allahin gucu tamda o zamanda cikiyor iste! Umutsuzluga kim dusuyosa kalbindekini veriyor ona.bende eminim denemekten umut etmekten vazgeçmeyeceğim ama o kalbimin bir köşesindeki umutsuzluğuda atamıyorum içimden.aynen insanın içi yanıyor.sanki ordaymışda kaybetmişim gibi üzülüyorum.inanırmısın ağlarken üzülürken umutsuzluk ederken bile korkuyorum Allahın zoruna gider diye.dua ederken korkuyorum yanlış eksik dua ediyorsam diye.o yüzden hayırlısını ver diyorum Allahainşallah senin lekelenmende başlamaz.güzel haberini alırız.bana ve diğer bekleyen kızlara da bir umut daha olur
Gözün aydın canım sağlıklı huzurlu bir hamilelik geçirirsin inşallahKızlar çok şükür bebeği gördük üstelik kalp atışlarını da gördük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?