Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O şekilde net sonuç alamayız hergün aynı saat Olmalı 20 dakika bile fark eder
O zaman şu anki tablom yanlış mı ? Yani yumurtlamamış ol
O şekilde net sonuç alamayız hergün aynı saat Olmalı 20 dakika bile fark eder
o zaman şuanki tablom hatalı mı ? Yani yumurtladım di mi kesin ? Çünkü opk de peak gördüm net bi şekilde. Ama 20 dk bile fark ediyorsa kesin değil o zaman yumurtladığım gün

Evet haklısın bir anda beklenmedik bir zamanda bir düşüş yaşadın.. tabi ki de üzülme diyemem seni öyle iyi anlıyorum ki şuan ne hissettiğini, çaresizliğini hiç bir zaman sanki anne olamayacakmış gibi hissetmeni.. sanki boşa kürek çekiyormuş hissi çok içten anlıyorum.. çunku birebir yasadim bunları ve bir çocugunda da sen toparladın beni.. ama şimdi bak bendeki mucizeye ayni mucize sende de olacak lutfen sakın pes etme. İnancını sakın kaybetme..
2 yıl oldu diyorsun ama bana doktorum ne demişti sağlıklı bireylerin ayda hamile kalma şansı %25 o yüzden 2 yıl olmaması çok normal demişti.
Ki sizde hiç bir sorun yok .. zamanı var bebeğinin o yüzden sakın pes etmiyorsun güzel annesi ❤ Tabiki de zaman ayıracağım sana biz yol arkadaşıyız şurada .. bizi bizden başka kim anlar..
Eşinin bu ay olmamasına da üzülme bu ay kendini ödüllendir iyice dinlen havalarda güzel işten vakit ayırdıkça gez dolaş.. bir sonraki aya hem bir birinizi daha çok özlemiş olursunuz hemde motivasyonunuz daha iyi olur son gaz değerlendirmelere devam
Valla eş kişileri istedikleri kadar istemesinler gerekirse zorla yaparız .. bu yolda herşey mübah
Hadiii bugün yeterince üzüldün ağladın tahmin edebiliyorumm rahatla biraz..
Hayatından stresi, üzüntüyü, umutsuzluğu çıkarıyoruz

benim artık aşılama hakkım kalmadı galiba.devlet hastanesinde 5 hakkın var demişlerdi.ben 4 ünü orda yaptırdım.1 ini başka hastanede.zaten artık aşılama yaptırmak istemiyorum.5 kere yaptırdım olsa olurdu.inşallah şu an meleğin seninledir ve aşılama düşünmene gerek kalmaz bugünden bi çıkayım kendimi gelirim.aynen Allah vermiyorsa en hayırlı zamanı bekliyordur...desteğin için çok sağol canım.❤

Kesinlikle öyle siz şahitsiniz .. burada yazdıklarıma yasadıklarıma
Hatta en bise yazmisim hamile oldugumu bilmeden "bu enfeksiyondan kurtulamiyorum hic bir zaman hamile kalamayacagım" tarzinda bir cümle kurmusum.
Hayatın bize neyi ne zaman getireceği hiç belli olmuyormuş.. bunu birebir yaşadım
Rabbim en yakın zamanda size de yaşatacak inşallah.. pes etmek yok

bu aşılamada çok umutluydum ne bileyim.kasık batmalarım hiç bitmemişti.dedim heralde geldi
bizim minik ama yanılmışım.elbet gelecek bizim melekelerimizde tabiki ama işte her ay aynı hüsran olunca biraz yıpratıyor.dayanıyoruz bir şekilde toparlanıp tekrar tekrar deniyoruz ve biliyorumki onları kucağımıza aldığımız gün hepsini unutacağız .Allahım hepimize nasip etsin o günleri inşallah valla benim kocada öyle canı istemezse kendini parala yok.en son dediğin gibi çayına çorbasına ilaç atacam

hakkediyorlar..

hepinizden Allah razı olsun.sen ve diğer kızlar herkes çok destek oldunuz.zaten aşılama yaptırdığımı kimseye dememiştim.burda sizlerle paylaşamasaydım patlardım heralde üzüntüden.aynen bugün iş yerinde fırsat buldukça ağladım.ve eve geldim burda yazdıklarınızı okudum gene ağladım.ben biraz sulu gözüm beni anladığını ve her kelimeyi benim hissettiklerimi hissederek yazdığına eminim.dediğin gibi aynı şeyleri yaşadın,o yüzden benim pes etmeyip denemekten vazgeçmeyeceğimi de biliyorusun dimi çünkü sende vazgeçmedin..tekrar tekrar çok teşekkür ederim,hepinize ❤ iyi ki varsınız.

hilallll Canım benim bu ne ümitsizlik böyle? Dur bakalım daha..Bak bana 2014ten beri her ay...Hüsrana uğradığım ayları saysak burdan sizin oraya yol olur.Üstelik boş gebelik diye bişey yaşadım allah kimseye vermesin.Sonra birkaç ay önce kimyasal gebelik...Ama allah büyük.Dün kesem bombostu,Bugün kanlı canlı gördüm bebeği.Allah ol desin yeterki..Sıra sana da gelecek ben inanıyorum.Sende inan,pes etme asla.Her nasip vaktine,saatine esirdir unutma.Bu ayı boş geçir iyice bi kafan rahatlasin.Ruh halinde çok önemli.Sen iyi hisset ki,hormonlar da iyi olsun

Ne demek sende iyi ki varsın ❤
Ahh bu hormonlarr mahfediyor bizi

çok haklısın..zaten benden daha uzun süre bekleyenleri düşününce kendime de çok kızıyorum.ama işte insaniz üzülüyoruz yıpranıyoruz,umutsuzlukla oluyor.ama tabiki o minik yavrumu hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alana kadar vazgeçmem,geçemem.çok şükür olmaması için bir engel yok.dediğiniz gibi var demekki bir vakti zamanı.o gün gelince bizede nasip olacaktır.Allahım sanada,sağlıklı rahat bir hamilelik nasip etsin,seninle birlikte topiğimizin bütün hamişlerine hayırlı doğumlar ve sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah

Tabloya göre yumurtlamışsın ama her zaman bu kadar net göstermeyebilir o Yüzden hergün aynı saatte ölçmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…