- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
Kızlar günaydın ateşim bi çıt daha yükseldi ne dersiniz test yapıyım mı sabrediyim mi
Ya çıkmazsa ya hüsrana uğrarsam diye korkuylrum ama bu ateş başka neden böyle çıkabilir kiYap bence :)
Evet ilk defa bu dereceleri gördüm. Daha önce en fazla 36,4 olurdu. Bilmiyorum elim de gitmiyorYapsan mı ya çok güzel tablon
Evet ilk defa bu dereceleri gördüm. Daha önce en fazla 36,4 olurdu. Bilmiyorum elim de gitmiyor
Evet o konuda da sen haklısın. Mesela sporum var bugün hamilelik varsa gitmek istemiyorum. Bi cesaret kalkıp yapıyım olmazsa işin ilginç yanı normalde adet migreni vardır bende bu ay hiç tutmadı acaba mı diyeceğim çok şey var ama işte hep geçmiş deneyimlerden dolayı cesaretsizlik oluyorHaklısın.. negatif çıkınca da çok büyük yıkım oluyor.
Ama tablonda geçen aykinden çok farklı.. eğer hamileysende biran önce kesinleştirip ona göre hareket etmekte de fayda var..
Bende kararsız kaldım
Kızlarrrrrrvalla çizgi çıktı inanamıyorum inanamıyorum şuan
Soğan suyu sen nelere kadirsin. Rabbim inşallah sağlıkla ilerletir kızlarYa süperrrrTebrikk ederimmm Bende yazıyordum yap gitsin diye böyle daha stresli diyecektimm
tablonu seveyim ya resmen söylüyor aslındaHadi kanda ver
Burdayım annecim diyorKızlar hepinize binlerce teşekkür. Ben inanamıyorum elim ayağım titriyor. Birkaç gün daha bekleyip öyle gidicem doktora acele etmek istemiyorum
canımmm çokkk tebrik ederimm ❤ tablon zaten bağırıyorduKızlar hepinize binlerce teşekkür. Ben inanamıyorum elim ayağım titriyor. Birkaç gün daha bekleyip öyle gidicem doktora acele etmek istemiyorum
ORDa işte bebek :)Kızlar hepinize binlerce teşekkür. Ben inanamıyorum elim ayağım titriyor. Birkaç gün daha bekleyip öyle gidicem doktora acele etmek istemiyorum
Soğan suyu sen nelere kadirsin. Rabbim inşallah sağlıkla ilerletir kızlar
Amin canım aminn. İnşallah en kısa zamanda Rabbim isteyen herkese nasip eder.canımmm çokkk tebrik ederimm ❤ tablon zaten bağırıyordugözün aydın kuzum.sağlıkla ilerlesin inşallah
Gözünaydın sağlıkla ilerlesinKızlar hepinize binlerce teşekkür. Ben inanamıyorum elim ayağım titriyor. Birkaç gün daha bekleyip öyle gidicem doktora acele etmek istemiyorum
Yaa canım soğanım benim herkese tavsiyye edicem. Mucize oldu resmen hala gerçek dışı gibi geliyor.Ya dimiibiz bu soğanları çerçeveleyip bir köşeye asalım .. Rabbimin mucizesine bak ya
Nasıl sevindimm eşim diyor niye gülüyorsun öyle sabah sabah kimle konuşuyorsun
Yap yap yap yapKızlar günaydın ateşim bi çıt daha yükseldi ne dersiniz test yapıyım mı sabrediyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?