Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ilk defa bu dereceleri gördüm. Daha önce en fazla 36,4 olurdu. Bilmiyorum elim de gitmiyor

Haklısın.. negatif çıkınca da çok büyük yıkım oluyor.
Ama tablonda geçen aykinden çok farklı.. eğer hamileysende biran önce kesinleştirip ona göre hareket etmekte de fayda var..
Bende kararsız kaldım

Evet o konuda da sen haklısın. Mesela sporum var bugün hamilelik varsa gitmek istemiyorum. Bi cesaret kalkıp yapıyım olmazsa işin ilginç yanı normalde adet migreni vardır bende bu ay hiç tutmadı acaba mı diyeceğim çok şey var ama işte hep geçmiş deneyimlerden dolayı cesaretsizlik oluyor

Kızlar hepinize binlerce teşekkür. Ben inanamıyorum elim ayağım titriyor. Birkaç gün daha bekleyip öyle gidicem doktora acele etmek istemiyorum

Eklentiler

• 41280494-A000-4786-954B-4704038E3492.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar hepinize binlerce teşekkür. Ben inanamıyorum elim ayağım titriyor. Birkaç gün daha bekleyip öyle gidicem doktora acele etmek istemiyorum
canımmm çokkk tebrik ederimm ❤ tablon zaten bağırıyordu gözün aydın kuzum.sağlıkla ilerlesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…