Kızlarrrrrrvalla çizgi çıktı inanamıyorum inanamıyorum şuan
Olaylara geç vakıf oldum, sırayla okuyuncaKızlar hepinize binlerce teşekkür. Ben inanamıyorum elim ayağım titriyor. Birkaç gün daha bekleyip öyle gidicem doktora acele etmek istemiyorum
Yaa canım soğanım benim herkese tavsiyye edicem. Mucize oldu resmen hala gerçek dışı gibi geliyor.
Canım inanıyorum artık hepimiz sırayla güzel haberi alcaz. 18aydır bekliyorum bu güzel haberi alabilmek için biliyorım bazılarımız senelerdir bekliyor ama Allahtan umut kesilmez. Lütfen hepiniz soğan suyu deneyin.
6- 8 arası ama hep aynı saat ve dakikada ölçmen lazım
mesela 7 ise hep 7 de
7 :15 ise hep 7:15 te yoksa sağlıklı sonuç alamazsın
Ah sorma canım ya. Haykırmak istiyorum ama biraz beklemem lazım onu da biliyorum. Birkaç gün daha idrar testi yapıcam. İnşallah her gün daha da koyulaşır. Ama sabah idrarım neredeyse kırmızıya yakındı. O nasıl bir renkti öyle anlatamamDeğerlendirmelerin de çok yerindeydi bu ayMaşallahh Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallahh bebişinee ❤
Şuan yerinde duramadığını görür gibiyim
ben ilk sene yapmıştım ama nasıl yaptım hatırlamıyorum.sen nasıl uyguladın canım ? bide ağız kokusu falan yapıyormu.kendimde koku almıyorum iş yerinde sıkıntı olmasın.Canım inanıyorum artık hepimiz sırayla güzel haberi alcaz. 18aydır bekliyorum bu güzel haberi alabilmek için biliyorım bazılarımız senelerdir bekliyor ama Allahtan umut kesilmez. Lütfen hepiniz soğan suyu deneyin.
Ah sorma canım ya. Haykırmak istiyorum ama biraz beklemem lazım onu da biliyorum. Birkaç gün daha idrar testi yapıcam. İnşallah her gün daha da koyulaşır. Ama sabah idrarım neredeyse kırmızıya yakındı. O nasıl bir renkti öyle anlatamam
Balla canım tıpkıben ilk sene yapmıştım ama nasıl yaptım hatırlamıyorum.sen nasıl uyguladın canım ? bide ağız kokusu falan yapıyormu.kendimde koku almıyorum iş yerinde sıkıntı olmasın.
ben ilk sene yapmıştım ama nasıl yaptım hatırlamıyorum.sen nasıl uyguladın canım ? bide ağız kokusu falan yapıyormu.kendimde koku almıyorum iş yerinde sıkıntı olmasın.
Valla işte aslında hemen gitmek istiyorum ama adet günüm bugün ya acele etmiyim dedim. İnşallah sağlıkla ilerler. Kötü düşünmüyorum iyi olacağına inanıyorum çünkü. Vallahi senden gaza geldim soğana başladım iyi ki de başlamışım çok çok sağol canımO zaman hep aynı marka test ile yapmanı öneririm benim aynı gün birinde kopkoyu birinde silik çıktı
Gebelikte idrar rengi de değişebiliyor.. herkeste farklı tepkiler oluyor kiminin afedersin çok köpüklüde olabiliyor.
Çok önemi günlerdesin sakın yorma kendini özellikle kollarına dikkat et .. bol bol dinlen
Doktor işini de çok erteleme tahliller yapman lazım.. vitaminlerine idrarına herseyine bakıyorlar. Belki kullanman gereken vitaminler olabilir (ihtimalleri söylüyorum) Benim D vitaminim düşük çıkmiştı..
Benimki önermedi ama belki doktorun folikte önerebilir.
2 gün daha test yaparsın sonra tahlillerini yaptırırsın.. korkma Allalhın izniyle bebeğin seninle ❤
Valla işte aslında hemen gitmek istiyorum ama adet günüm bugün ya acele etmiyim dedim. İnşallah sağlıkla ilerler. Kötü düşünmüyorum iyi olacağına inanıyorum çünkü. Vallahi senden gaza geldim soğana başladım iyi ki de başlamışım çok çok sağol canım
ben koku almadığım için rahat içiyorum sıkıntı yok.ağız kokusu yapmasın yeterBalla canım tıpkıMeyveliturta19 ın dediğin gibi yaptım. Sabah akşam aç karna bir soğanı 4e bölüp kaynayan suyun içine attım beş dakika sonra süzdüm ılıyınca içtim. İnan bana hiç koku yapmıyor. Zaten birkaç gün sonra da alışıyorsun ama ben burnumu tıkadım öyle içtim ve üstüne hemen bir parça çikolata atttım. Adetin 7. Günü başladım. Lütfen sende dene belki de senin dermanın da soğan suyunda
çok sağol canım.yoo eşim gitsin gitmesin bu ay denerim ben.kullanıp bir sonraki ay hamile kalanda çok.ben bide aşılama oldum.farklı bir ilaçla denendi bu sefer.içerde belki ufak büyümeyen yumurta kalmıştır kiste falan dönmüştür onları temizlemiş olurum hemHic bir koku yapmıyor bi tek ictikten sonra içten kendjne bi iğreclik geliyor ama o da hemen geciyor.. o yuzden yaninda cikolata bulundur mutlaka.
1.5 klorsuz (icme suyu) kaynat
Kaynarken içerisine soğanin kabugunu soyup, 4 e bölüp at
Tam 5 dk sonra ocaktan al .. suyunu süzüp ılıklaşınca iç
Sabah akşam aç karnına mutlaka 15 gün boyunca yap
Adetin 7. günü başla
Bak simdi hastasin zaten bu ay başla sana tavsiyem aynı zamanda doktora da gidip ne zamab yumurtanin catlayacagini öğren
Hergün eşine demektense atıyorum 14.gun mu doktor dedi
sen 11. 13. 14. gunü mutlaka değerlendir
Sogan kurü + degerlendirmeler ile insallah seninde bu ay mucizen gelir
Bebekten oncede sağlık icin yapmis olursun..
Aa ama eşin bu ay yoktu senin bir sonraki ay dene o zaman
ben kökü almadığım işi içiyorum sıkıntı yok.ağız kokusu yapmasın yetersabah akşam taze taze yaptın demi.yani sabah yapıp kalanı akşama içmiyoruz.bir de şu ne kadar kullanıyoruz.
çok sağol canım.yoo eşim gitsin gitmesin bu ay denerim ben.kullanıp bir sonraki ay hamile kalanda çok.ben bide aşılama oldum.farklı bir ilaçla denendi bu sefer.içerde belki ufak büyümeyen yumurta kalmıştır kiste falan dönmüştür onları temizlemiş olurum hemdaha önceki aşılamalarda kist falan olmadı ama olsun önlem olmuş olur hemde.ben kokuda almıyorum rahat rahat içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?