Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tamam canım çok sağol.bire bir dediğin gibi uygulayacağım.misafirliğe bile gitsem soğanları yanıma alıp gideceğim :)))

tamam canım çok sağol.bire bir dediğin gibi uygulayacağım.misafirliğe bile gitsem soğanları yanıma alıp gideceğim :)))

Ben akşamları erken yemek yiyordum 6-7 gibi geç yatıyordum 12 - 1 gibi yatarken yapıyordum karnım acıkıyordu zaten içip yatıyordum
Eğer misafirlikte falan sıkıntı olursa eve geldiğinde geç saatte yaparsın aç olman yeterli

hilallll canım sabah akşam yeni soğanla yaptım. Ağız kokusu olmuyor olsa bende dayanamazdım zaten. Bende iltihap olmadığı halde içtim ve faydasını gördüm. Rabbim sana da isteyen herkese de nasip etsin canım.

aa bu daha süper.o gibi durumlarda dediğin gibi yaparım.çünkü normalde yemek yemem 9 u buluyor.ancak evde oluyorum.gidince önce kürü yapar içerim üstüne yemek yerim.

bende bu ay deneyeceğim canım.bende de iltihap yok ama işte hem aşılama sonrası bir temizlik olur hemde belki banada vesile olur

aa bu daha süper.o gibi durumlarda dediğin gibi yaparım.çünkü normalde yemek yemem 9 u buluyor.ancak evde oluyorum.gidince önce kürü yapar içerim üstüne yemek yerim.

Aynen karnin ac olsun yeterli ben saatlere çok bakmadım aç hissettiğim an içtim inşallah sifa olur ❤ Yaninda da bebişimiz sürpriz yapar inşallah

Canimmm tebrik ederim Allah kucagina almayi nasip etsin. Doktora gitmwyi ihmal etme
Çok sağol canım. Sabah uyandım hemen girdm senin de ateşine baktım ama girmemiştin daha şimdi baktım düşmüş. Çok dua ettim kızlar inanın hepimiz için hayırlısını diledim. Rabbim duydu beni. Şimdi sırada sizler varsınız. İnşallah tek tek hepinizin güzel haberlerini alıcaz

Amin canim benim aman kendine dikkat et bebise iyi bak. Her ay 2 3 kisi hamis oluyo artik tablomuzda. Sogano nasil ictin ayni saattemi bu ay yapalim hilallll le

Amin canim benim aman kendine dikkat et bebise iyi bak. Her ay 2 3 kisi hamis oluyo artik tablomuzda. Sogano nasil ictin ayni saattemi bu ay yapalim hilallll le
Her sabah aç karnına akşam da yatmadan önce acıkınca içtim canım. Ama evet saatlerine dikkat ettim. Hadi kızlar bu ay sizin ayınız olsun mutlaka ihmal etmeden deneyin. Şuan midem bi garip ya sürekli bulanma halinfe acaba etken döllenme oldu da ondan mı bu kadar çabuk bulanmaya başladı

Kuzenimde oyle oldu canim gunde 2 ceviz yemeyo ihmal etme sakin. Bide heyecandan olabilir. Artik annesine supriz yapti ve bulanti yapabilir

Kuzenimde oyle oldu canim gunde 2 ceviz yemeyo ihmal etme sakin. Bide heyecandan olabilir. Artik annesine supriz yapti ve bulanti yapabilir
Hala şok içindeyim zaten anlatamam :) ne garip bir duyguymuş o çift çizgiyi görmek.
uniq12 maşallah canim tebrik ederim Allah im kucaginada almayi nasip etsin
Çık saol canım darısı sizlerin başına. İnşallah sağlıkla devam eder

Maşallah tebrik ederim çok sevindim senin adına hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bi şekilde devamını getirsin inşallah darısı başımıza olur inşallah aminnn
Canımmm çok çok sağol. İnanıyorum ki hepimiz teker teker o listeden aşağı hamilelik listesine kayıcaz. Dualarımda olacaksınız hepiniz. İyi ki varsınız ilk buradaki arkadaşlarla paylaştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…