tamam canım çok sağol.bire bir dediğin gibi uygulayacağım.misafirliğe bile gitsem soğanları yanıma alıp gideceğim :)))oo super o zaman cok rahat icersin
Dişlerini fircalayinca hic birsey kalmiyor
Sabah aksam taze taze yapiyoruz
1.5 su bardagi suya yapiyoruz zaten su kaynayinca 1 bardak su cikiyor
Dediğim gibi önce 1.5 su bardagı suyu kaynatıyoruz.. baktin fokurdamaya başladı soganı soyup 4 e bölüp içine at
tam 5 dk sonra ocaktan al.. fazla kaynamasın saraçaoğlu tam 5 dk diyor.
Suyunu süz ılıklaşıncada iç .. inşallah şifa olsun
Mutlaka aç karnina yap ve hic pes etmeden 15 gün boyunca .. etkisini bir anda gostermiyor cunku
tamam canım çok sağol.bire bir dediğin gibi uygulayacağım.misafirliğe bile gitsem soğanları yanıma alıp gideceğim :)))
aa bu daha süper.o gibi durumlarda dediğin gibi yaparım.çünkü normalde yemek yemem 9 u buluyor.ancak evde oluyorum.gidince önce kürü yapar içerim üstüne yemek yerim.
Ben akşamları erken yemek yiyordum 6-7 gibi geç yatıyordum 12 - 1 gibi yatarken yapıyordum karnım acıkıyordu zaten içip yatıyordum
Eğer misafirlikte falan sıkıntı olursa eve geldiğinde geç saatte yaparsın aç olman yeterli
bende bu ay deneyeceğim canım.bende de iltihap yok ama işte hem aşılama sonrası bir temizlik olur hemde belki banada vesile olurhilallll canım sabah akşam yeni soğanla yaptım. Ağız kokusu olmuyor olsa bende dayanamazdım zaten. Bende iltihap olmadığı halde içtim ve faydasını gördüm. Rabbim sana da isteyen herkese de nasip etsin canım.
aa bu daha süper.o gibi durumlarda dediğin gibi yaparım.çünkü normalde yemek yemem 9 u buluyor.ancak evde oluyorum.gidince önce kürü yapar içerim üstüne yemek yerim.
aminnn canım inşallahAynen karnin ac olsun yeterli ben saatlere çok bakmadım aç hissettiğim an içtim inşallah sifa olur❤ Yaninda da bebişimiz sürpriz yapar inşallah
Canimmm tebrik ederim Allah kucagina almayi nasip etsin. Doktora gitmwyi ihmal etmeKızlar hepinize binlerce teşekkür. Ben inanamıyorum elim ayağım titriyor. Birkaç gün daha bekleyip öyle gidicem doktora acele etmek istemiyorum
Çok sağol canım. Sabah uyandım hemen girdm senin de ateşine baktım ama girmemiştin daha şimdi baktım düşmüş. Çok dua ettim kızlar inanın hepimiz için hayırlısını diledim. Rabbim duydu beni. Şimdi sırada sizler varsınız. İnşallah tek tek hepinizin güzel haberlerini alıcazCanimmm tebrik ederim Allah kucagina almayi nasip etsin. Doktora gitmwyi ihmal etme
Amin canim benim aman kendine dikkat et bebise iyi bak. Her ay 2 3 kisi hamis oluyo artik tablomuzda. Sogano nasil ictin ayni saattemi bu ay yapalimÇok sağol canım. Sabah uyandım hemen girdm senin de ateşine baktım ama girmemiştin daha şimdi baktım düşmüş. Çok dua ettim kızlar inanın hepimiz için hayırlısını diledim. Rabbim duydu beni. Şimdi sırada sizler varsınız. İnşallah tek tek hepinizin güzel haberlerini alıcaz
Her sabah aç karnına akşam da yatmadan önce acıkınca içtim canım. Ama evet saatlerine dikkat ettim. Hadi kızlar bu ay sizin ayınız olsun mutlaka ihmal etmeden deneyin. Şuan midem bi garip ya sürekli bulanma halinfe acaba etken döllenme oldu da ondan mı bu kadar çabuk bulanmaya başladıAmin canim benim aman kendine dikkat et bebise iyi bak. Her ay 2 3 kisi hamis oluyo artik tablomuzda. Sogano nasil ictin ayni saattemi bu ay yapalimhilallll le
Kuzenimde oyle oldu canim gunde 2 ceviz yemeyo ihmal etme sakin. Bide heyecandan olabilir. Artik annesine supriz yapti ve bulanti yapabilirHer sabah aç karnına akşam da yatmadan önce acıkınca içtim canım. Ama evet saatlerine dikkat ettim. Hadi kızlar bu ay sizin ayınız olsun mutlaka ihmal etmeden deneyin. Şuan midem bi garip ya sürekli bulanma halinfe acaba etken döllenme oldu da ondan mı bu kadar çabuk bulanmaya başladı
Hala şok içindeyim zaten anlatamam :) ne garip bir duyguymuş o çift çizgiyi görmek.Kuzenimde oyle oldu canim gunde 2 ceviz yemeyo ihmal etme sakin. Bide heyecandan olabilir. Artik annesine supriz yapti ve bulanti yapabilir
Çık saol canım darısı sizlerin başına. İnşallah sağlıkla devam ederuniq12 maşallah canim tebrik ederim Allah im kucaginada almayi nasip etsin
MaşallahKızlarrrrrrvalla çizgi çıktı inanamıyorum inanamıyorum şuan
Canımmm çok çok sağol. İnanıyorum ki hepimiz teker teker o listeden aşağı hamilelik listesine kayıcaz. Dualarımda olacaksınız hepiniz. İyi ki varsınız ilk buradaki arkadaşlarla paylaştımMaşallahtebrik ederim çok sevindim senin adına hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bi şekilde devamını getirsin inşallah darısı başımıza olur inşallah aminnn
Ooo maşallah. Hiç süpriz olmadı. Bağıran tablolardan biriydi. Sağlıkla kucağına al. Tebrikler.Kızlarrrrrrvalla çizgi çıktı inanamıyorum inanamıyorum şuan
Evet tablo çok iyi gitti ama dudaklarım kabarıp çatlayınca dedim acaba grip gibi mi oluyorum ondan mı dedim. Ama Rabbim yüzümü güldürdü
Ooo maşallah. Hiç süpriz olmadı. Bağıran tablolardan biriydi. Sağlıkla kucağına al. Tebrikler.
Link yolla CNN ilk sayfada anlatıyorTebriklerrrrrruniq12 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Bu arada Kızlar benim tablomu da ekleyebilir misiniz 1.sayfaya
İlk fırsatta eklerimhttps://www.fertilityfriend.com/home/6aa19c link mi gönderiyoruz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?