Kabukları ile kaynatmak daha etkiliHic bir koku yapmıyor bi tek ictikten sonra içten kendjne bi iğreclik geliyor ama o da hemen geciyor.. o yuzden yaninda cikolata bulundur mutlaka.
1.5 klorsuz (icme suyu) kaynat
Kaynarken içerisine soğanin kabugunu soyup, 4 e bölüp at
Tam 5 dk sonra ocaktan al .. suyunu süzüp ılıklaşınca iç
Sabah akşam aç karnına mutlaka 15 gün boyunca yap
Adetin 7. günü başla
Bak simdi hastasin zaten bu ay başla sana tavsiyem aynı zamanda doktora da gidip ne zamab yumurtanin catlayacagini öğren
Hergün eşine demektense atıyorum 14.gun mu doktor dedi
sen 11. 13. 14. gunü mutlaka değerlendir
Sogan kurü + degerlendirmeler ile insallah seninde bu ay mucizen gelir
Bebekten oncede sağlık icin yapmis olursun..
Aa ama eşin bu ay yoktu senin bir sonraki ay dene o zaman
Her seferinde taze yap sabah akşam ya da öğle akşam yemeklerden az önceben koku almadığım için rahat içiyorum sıkıntı yok.ağız kokusu yapmasın yetersabah akşam taze taze yaptın demi.yani sabah yapıp kalanı akşama içmiyoruz.bir de şu ne kadar kullanıyoruz.
Kabukları ile kaynatmak daha etkili
Meyveliturta19 uniq12 Veson Cordelia kafam karıştı kızlar ya.ben soğan kürünü bu ay eşim olsada olmasada yapayım diyordum.biraz önce eşimle konuştuk.onun da arkadaşı sormuş,yenge soğan suyu içti mi diye.onlarda 2 sene sonra soğan suyuyla bebek sahibi olmuşlar.ben gelince yapsan daha iyi değilmi dedi eşimde.sizce napayım bi fikir verirmisiniz
CNN bildiğim soğan kürü iki ay üstüste Yapılıyor ama ikinci ay daha kısa yapıyorsun diye Hatırlıyorum.saraçoğlu soğan kürü yaz goggle a bir bak ordan kafasına nasıl yatarsa öyle yapMeyveliturta19 uniq12 Veson Cordelia kafam karıştı kızlar ya.ben soğan kürünü bu ay eşim olsada olmasada yapayım diyordum.biraz önce eşimle konuştuk.onun da arkadaşı sormuş,yenge soğan suyu içti mi diye.onlarda 2 sene sonra soğan suyuyla bebek sahibi olmuşlar.ben gelince yapsan daha iyi değilmi dedi eşimde.sizce napayım bi fikir verirmisiniz
Mrb hilal bende soğan suyuyla hamile kalmıştım 3 ay üst üste yapılabiliyor benceb hem bu ay hem gelecek ay yapabilirsin bu ay bende yeniden deneyeceğim banada yeniden umut oldu...Meyveliturta19 uniq12 Veson Cordelia kafam karıştı kızlar ya.ben soğan kürünü bu ay eşim olsada olmasada yapayım diyordum.biraz önce eşimle konuştuk.onun da arkadaşı sormuş,yenge soğan suyu içti mi diye.onlarda 2 sene sonra soğan suyuyla bebek sahibi olmuşlar.ben gelince yapsan daha iyi değilmi dedi eşimde.sizce napayım bi fikir verirmisiniz
CNN bildiğim soğan kürü iki ay üstüste Yapılıyor ama ikinci ay daha kısa yapıyorsun diye Hatırlıyorum.saraçoğlu soğan kürü yaz goggle a bir bak ordan kafasına nasıl yatarsa öyle yap
Mrb hilal bende soğan suyuyla hamile kalmıştım 3 ay üst üste yapılabiliyor benceb hem bu ay hem gelecek ay yapabilirsin bu ay bende yeniden deneyeceğim banada yeniden umut oldu...
3 ay sürekli değilde sadece adetten sonnra başlayıp 10 yada 15 er gün yapılıp bırakılıyor ben kürlerini kullanmıştım 3 ay kür aralarında 15 er gün yapmıştımSaraçoglunu dinledim kesinlikle fazla yapmayın diyor.. fazlasi zararmış
6 ayda bir yapılması gerekiyormus
Canım bence eşini bekle. İşini daha garantiye al bak demekki bu soğan suyu gerçekten mucizelerle dolu :) hem bu ay kafan da rahat olsun. İnşallah sende de etkisini görürüz canımMeyveliturta19 uniq12 Veson Cordelia kafam karıştı kızlar ya.ben soğan kürünü bu ay eşim olsada olmasada yapayım diyordum.biraz önce eşimle konuştuk.onun da arkadaşı sormuş,yenge soğan suyu içti mi diye.onlarda 2 sene sonra soğan suyuyla bebek sahibi olmuşlar.ben gelince yapsan daha iyi değilmi dedi eşimde.sizce napayım bi fikir verirmisiniz
Bana gönderdikleri talimatta öyleydi3 ay sürekli değilde sadece adetten sonnra başlayıp 10 yada 15 er gün yapılıp bırakılıyor ben kürlerini kullanmıştım 3 ay kür aralarında 15 er gün yapmıştım
3 ay sürekli değilde sadece adetten sonnra başlayıp 10 yada 15 er gün yapılıp bırakılıyor ben kürlerini kullanmıştım 3 ay kür aralarında 15 er gün yapmıştım
Eskiden kadınlar çocuk düşürmek için içiyorlarmış soğan suyu. Sanırım rahim duvarını incelttiği için fazlası tavsiye edilmiyor benim de bildiğim 6 ayda bir yapılmasıBen yapacağım ay çok arastirmistim.. hatta saraçoglu söyle bir aciklama yapmısti bazen böyle tarifler vermeye çekiniyorum.. insanlar uymuyorlar fazlasinı yapiyorlar diye.
Hatta bir kisinin yorumunu gormustum cok sık yapılınca rahaim duvarına zarar verilebiliyormuş diye..
o yuzden 6 ayda bir doğru sekilde yapılmalı diye söylüyor
Yine en iyi siz bilirsiniz bir şey diyemem sadece duyduklarimı okuduklarimi paylasayim dedim .. sağlık söz konusu olunca insan korkuyor
Eskiden kadınlar çocuk düşürmek için içiyorlarmış soğan suyu. Sanırım rahim duvarını incelttiği için fazlası tavsiye edilmiyor benim de bildiğim 6 ayda bir yapılması
Çok sağol canım darısı isteyen herkese inşallahuniq12 canim saglikla kucağına almayi nasip etsin rabbim. Gozunuz aydin❤
çok sağolun kızlar ben o zaman eşim giderse eğer onun gelmesini bekleyip öyle yapayım.Meyveliturta19 bende senin dediğin gibi biliyorum.bir kere yapınca bi 6 ay ara vermek gerekiyor diye.çünkü kız kardeşimde kistleri için yapıyordu 6 ay ara verdiğini biliyorum.ama o bekar.adetle yapmaya başlıyordu.onunda kistlerinde baya faydası olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?