Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kabukları ile kaynatmak daha etkili

ben koku almadığım için rahat içiyorum sıkıntı yok.ağız kokusu yapmasın yeter sabah akşam taze taze yaptın demi.yani sabah yapıp kalanı akşama içmiyoruz.bir de şu ne kadar kullanıyoruz.
Her seferinde taze yap sabah akşam ya da öğle akşam yemeklerden az önce

Meyveliturta19 uniq12 Veson Cordelia kafam karıştı kızlar ya.ben soğan kürünü bu ay eşim olsada olmasada yapayım diyordum.biraz önce eşimle konuştuk.onun da arkadaşı sormuş,yenge soğan suyu içti mi diye.onlarda 2 sene sonra soğan suyuyla bebek sahibi olmuşlar.ben gelince yapsan daha iyi değilmi dedi eşimde.sizce napayım bi fikir verirmisiniz

Benim fikrim eşin geldiğinde yap
Evet sonrasida etkiler ama o ay tutmazsa bir sonraki ayda şansın olur..
Boyle 1 ay boşa gidiyor gibi oluyor
Hazır eşinde öyle dediyse .. değerlendirmeleri de tam yaparsınız

CNN bildiğim soğan kürü iki ay üstüste Yapılıyor ama ikinci ay daha kısa yapıyorsun diye Hatırlıyorum.saraçoğlu soğan kürü yaz goggle a bir bak ordan kafasına nasıl yatarsa öyle yap

Mrb hilal bende soğan suyuyla hamile kalmıştım 3 ay üst üste yapılabiliyor benceb hem bu ay hem gelecek ay yapabilirsin bu ay bende yeniden deneyeceğim banada yeniden umut oldu...

CNN bildiğim soğan kürü iki ay üstüste Yapılıyor ama ikinci ay daha kısa yapıyorsun diye Hatırlıyorum.saraçoğlu soğan kürü yaz goggle a bir bak ordan kafasına nasıl yatarsa öyle yap

o şöyle bir sonraki adete 10 gün kala falan deniyor ama o zaman bebek oluşmuşsa tutunma evresi oluyor kür zararlı olur mu ben emin olamıyorum..
Genelde hamile kalmak isteyenler o yuzdeb 15 gün yapıyor sadece

Mrb hilal bende soğan suyuyla hamile kalmıştım 3 ay üst üste yapılabiliyor benceb hem bu ay hem gelecek ay yapabilirsin bu ay bende yeniden deneyeceğim banada yeniden umut oldu...

Saraçoglunu dinledim kesinlikle fazla yapmayın diyor.. fazlasi zararmış
6 ayda bir yapılması gerekiyormus

Canım bence eşini bekle. İşini daha garantiye al bak demekki bu soğan suyu gerçekten mucizelerle dolu :) hem bu ay kafan da rahat olsun. İnşallah sende de etkisini görürüz canım

3 ay sürekli değilde sadece adetten sonnra başlayıp 10 yada 15 er gün yapılıp bırakılıyor ben kürlerini kullanmıştım 3 ay kür aralarında 15 er gün yapmıştım

Ben yapacağım ay çok arastirmistim.. hatta saraçoglu söyle bir aciklama yapmısti bazen böyle tarifler vermeye çekiniyorum.. insanlar uymuyorlar fazlasinı yapiyorlar diye.
Hatta bir kisinin yorumunu gormustum cok sık yapılınca rahaim duvarına zarar verilebiliyormuş diye..

o yuzden 6 ayda bir doğru sekilde yapılmalı diye söylüyor

Yine en iyi siz bilirsiniz bir şey diyemem sadece duyduklarimı okuduklarimi paylasayim dedim .. sağlık söz konusu olunca insan korkuyor

Eskiden kadınlar çocuk düşürmek için içiyorlarmış soğan suyu. Sanırım rahim duvarını incelttiği için fazlası tavsiye edilmiyor benim de bildiğim 6 ayda bir yapılması

çok sağolun kızlar ben o zaman eşim giderse eğer onun gelmesini bekleyip öyle yapayım. Meyveliturta19 bende senin dediğin gibi biliyorum.bir kere yapınca bi 6 ay ara vermek gerekiyor diye.çünkü kız kardeşimde kistleri için yapıyordu 6 ay ara verdiğini biliyorum.ama o bekar.adetle yapmaya başlıyordu.onunda kistlerinde baya faydası olmuştu.

Eskiden kadınlar çocuk düşürmek için içiyorlarmış soğan suyu. Sanırım rahim duvarını incelttiği için fazlası tavsiye edilmiyor benim de bildiğim 6 ayda bir yapılması

Aynen kesinlikle saraçoglu ustune basa basa fazla yapmayın diyor.
Hatta bazı kadinlar 5 dkdan fazla kaynatıyormuş yarımsaat falan o da çok zararlıymış
Bir yeri düzeltelim derken diğer yeri bozmayalım.. çünkü çok etkili bir kür illaki fazlası mantikende vücudu etkiler.

ilk ay 15 gün 2. ayda adete 10 gun kala diyor ama.. biz cocuk dusunenler ilk ayki 15 günü yapmalıyız bence.
Diğer ayki adete 10 gün kala zaten bebeğin tutunma evresi oluyor.. Allah korusun tutunsa bile düşmesini bile sağlayabilir.

ki 15 günde yetiyor.. 1 ay önce enfeksiyon çıkan tahlillerim 15 gün yaptıktan sonra tertemiz cıktı

Kizlar birsey soracağım dr bana 2 kutu gynomax verdi 1 kutu bitti ikinci kutuyu aksam kullanmaya basladim ama sabah uyandığımda akintiyla beraber pembe pembe kan gelmeye basladi? Normal mi devam etsem mi fitile?

Aynen hem kafan rahat olur hemde bir tasla iki kuş misali vucudunu temizlerken degerlendirmelerinde olmus olur

Kesinlikle kistlere miyonlara menepoza girenlere pko enfeksiyon hepsine cok iyiymis saraçoglu anlata anlata bitiremiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…