Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar benimde yengem yapti kist doluydu polipler vardi. 15 gun yapti yumurtlama zamani doktora gittiginde sen naptin da poliplrr gitmis dedi. hilallll sen esin geldiginde dene bence. Asilamanin igneleri zaten 3 ay suruyor etkisi. Allahin izniyle olur esin gelince insallah

Çok sağol canım darısı isteyen herkese inşallah
Cok cok amin canim benim allah yardimcimiz olsun. Hilallll cim bendr sogan kurunu baslamistim bu ay ama 6. Gun sanki sogan kokusu icime islemis gbi hissettim içemedim. Ilacta kullanıyorum diye bir dahaki aya baslicam. Bende 5 dk kaynatırken icime isledi koku, icerken sikinti olmadi ilac icer gbi ictim. Ama önümüzde ki ay hic birakmadan 15 gun icicem. Insallah onumzdeki ay bizim ayimiz olur.rabbim yardimcimiz olsum insallah

aynen kistler içinde çok iyi.benimde kardeşimin iki tarafında vardı. kullandığı ay bir tarafındaki kaybolmuştu.aynen canım eşim gelince yapmaya karar verdim

inşallah canım.Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Kizlar bide benim tabloma bakabilir misiniz bugun 20 gun nerde kaldi bu yumurta
Ovulasyon testleride bir silik oluyor bi biraz koyu cikiyor
bende dusukten sonra sogan kuru yaptim ama o zaman korunduk
Veson Cordelia Meyveliturta19

Eklentiler

• 20190327_133502.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 31

Çatlamayı kızlar daha iyi bilir ama bence her an fırlayacak gibi duruyor.. bu düşük günleri değerlendirme şansin varsa değerlendir .. mesela bu akşamı kesin değerlendir derim

Tamam canim ama ovulasyon testi hic koyulasmiyor kafam karisiyor sivi alimina dikkat ediyorum
Canım sen geç ay 36. Gün adet olmuşsun. Yumurta geç büyüyor. Geçen aya bakarak bugün yarın çatlama olabilir. Çalışmaları atlama. Ateşi de mutlaka ölç eğer çatlama olmazsa Dr a gidip clomen yada benzeri bir ilaç desteği gerekiyor mu öğren. Hormon testleri iyi miydi? PCO mu vardı sende?

Pko var ama her ay adet goruyorum canim 2 subatta düsük yaptigim icin gecen ay 36.gunde oldum degilse bu kadar gec adet olmuyordum tamam canim ölcmeye devam

herhangi bi yan etkisi var mı canım ben ilk kez kullanacağım
ben de her hangi bi yan etki olmadı canım.cordellia nin da dediği gibi her gün aynı saatte almaya dikkat et.bende her kullandığımda yumurtalarım çabuk tepki verip gelişmişti.inşallah iyi olur

ben de her hangi bi yan etki olmadı canım.cordellia nin da dediği gibi her gün aynı saatte almaya dikkat et.bende her kullandığımda yumurtalarım çabuk tepki verip gelişmişti.inşallah iyi olur
inşallah canım aslında geçen ayı saymazsak ben de sıkıntı olmuyordu ama niye verdi onu da anlamadım

inşallah canım aslında geçen ayı saymazsak ben de sıkıntı olmuyordu ama niye verdi onu da anlamadım
benim de normalde yumurtlamada sıkıntım yoktu ama benimki alşılama olunca mecbur kullandım.kulkandıktan sonra kontrole çağırdımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…