Biz buradan ateşle takip edelim. Clomen erken yumurtlamaya sebep olabilir. Çalışmaları atlama sakın. Sorun olmasa da veriyorlar belki daha kaliteli oluyor. O ilacı kullanmak geleneksel yanihayır canım ilişki günlerini yazdı bi de 12 nisanda progesteron testi yaptır sonuçla birlikte gel dedi
aynen kullanmayanı dövüyorlar :))Biz buradan ateşle takip edelim. Clomen erken yumurtlamaya sebep olabilir. Çalışmaları atlama sakın. Sorun olmasa da veriyorlar belki daha kaliteli oluyor. O ilacı kullanmak geleneksel yani
En sevdiğim belirtisiz olan :) Kan verdin mi?Ya kızlar çok ilginç. Her ay belirti üstüne belirti arardım ama inanın şuan hiçbir belirtim yok ne göğüs ağrısı ne kasık ağrısı. Demek ki gerçekten belirtilere çok takmamak lazımmış
Yok canım yarın sabah vercem. Bugünü atlatmak istedim sanırım bundan sonra en stresli dönemler başlıcakEn sevdiğim belirtisiz olan :) Kan verdin mi?
Tamam canımBiz buradan ateşle takip edelim. Clomen erken yumurtlamaya sebep olabilir. Çalışmaları atlama sakın. Sorun olmasa da veriyorlar belki daha kaliteli oluyor. O ilacı kullanmak geleneksel yani
Ara ara Çalışmalara devam test pozitife dönünce sıklaştırırsın çalışmalarıKizlar bide benim tabloma bakabilir misiniz bugun 20 gun nerde kaldi bu yumurta
Ovulasyon testleride bir silik oluyor bi biraz koyu cikiyor
bende dusukten sonra sogan kuru yaptim ama o zaman korunduk
Veson Cordelia @Ada Lovelace
Düşük dengeyi bozuyor gecikmesi normal stres yapma test ateş ve Çalışmalara devamPko var ama her ay adet goruyorum canim 2 subatta düsük yaptigim icin gecen ay 36.gunde oldum degilse bu kadar gec adet olmuyordum tamam canim ölcmeye devam
Çok kullandım vesile olsun inşallahkızlar merhaba bugün dr kontrolü vardı klomen verdi kullanan var mı?Veson Cordelia hilallll @Ada Lovelace
Elbetteki oluyor hormon sonuçta ama bebek olsun diye bir yerden başlamak şartherhangi bi yan etkisi var mı canım ben ilk kez kullanacağım
Gebe kalma şansını arttırmak içininşallah canım aslında geçen ayı saymazsak ben de sıkıntı olmuyordu ama niye verdi onu da anlamadım
Tebrikler canım.. sağlıkla ilerlesin inşallah. ..Kızlar hepinize binlerce teşekkür. Ben inanamıyorum elim ayağım titriyor. Birkaç gün daha bekleyip öyle gidicem doktora acele etmek istemiyorum
Darısı başına hepimizin başına inşallah.Tebrikler canım.. sağlıkla ilerlesin inşallah. ..
İnşallah canım ya hepimizin güzel haberleriyle dolsun burası..Darısı başına hepimizin başına inşallah.
Bende kullandım bende hiç yan etki belirti hiçbirşey olmadı. İnşallah sende güzel sonuç verir canım. Aynı saatte kullanırsan daha etkili olurkızlar merhaba bugün dr kontrolü vardı klomen verdi kullanan var mı?Veson Cordelia hilallll @Ada Lovelace
Adet oldum canim dun simdide doktordayim 2. Asilama icn
Ateş gayet iyi endişe etme güxel haberlerle gel iniallahGünaydın kızlar bugün ateşim biraz düştü açıkcası endişelendim. Kan vercem bugün inşallh sonucum iyi çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?