Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hayır canım ilişki günlerini yazdı bi de 12 nisanda progesteron testi yaptır sonuçla birlikte gel dedi
Biz buradan ateşle takip edelim. Clomen erken yumurtlamaya sebep olabilir. Çalışmaları atlama sakın. Sorun olmasa da veriyorlar belki daha kaliteli oluyor. O ilacı kullanmak geleneksel yani

Kızlar daha önce bahsetmiştim benim 4. Evde endometriosisim var. İki yumurtalıkta da 3 4 cm kistim var. İlk hamile kaldığımda soğan suyuyla kalmıştım hatta olacağına asla inanmıyodum öylesine denemiştim. Hamile kaldım 2. Ayımda. Hatta ameliyat olacaktım. Ameliyattan 2 gün önce öğrendim. Geçen ay tekrar denedim 18. Günde adet oldum. Ama çok çok tuhaf bi aydı. Çok şiddetli kramplarım oldu 14. Günde falan. 7. Günde yumurtladım galiba ovulasyon testinde koyu ama tam pozitif olmayan bi çizgi çıkmıştı. Soğan suyuna bağlıyoRum ben daha önce hiç böyle bi şey olmamıştı. Soğan suyunda bi keramet olduğu kesin.

Ara ara Çalışmalara devam test pozitife dönünce sıklaştırırsın çalışmaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…