Hadi hayırlısıAdet oldum canim dun simdide doktordayim 2. Asilama icn
Şimdi verdim kan yarın 2 de çıkcakmış sonuç. Bir de gebelik testi aldım şimdi yapıcam bakalım inşallah biraz daha koyulaşmıştırAteş gayet iyi endişe etme güxel haberlerle gel iniallah
Sen sakin ol bak panik oldun. Stres yapma bebisleri Allah korurŞimdi verdim kan yarın 2 de çıkcakmış sonuç. Bir de gebelik testi aldım şimdi yapıcam bakalım inşallah biraz daha koyulaşmıştır
hadi hayırlı haberlerle gel inşallah kuzumŞimdi verdim kan yarın 2 de çıkcakmış sonuç. Bir de gebelik testi aldım şimdi yapıcam bakalım inşallah biraz daha koyulaşmıştır
hanı dün kendin yazmıştın ya heralde asıl stresli günler şimdi başlıyor diye.hah işte tamda o günlerdesin canım.annelik başladı,evladını kaybetme korkusu başladı...bu telaşın çok normal.ama karamsar olma.iyi düşünelim iyi olsun.hem daha çok yeni.idrarda hemen o kadar etkisi olmayabilir.Şimdi bebetime ile test yaptım dün ki gibi çıktı yine herhangi bir koyulaşma olmamışya nedense bugün karamsar uyandım
Günaydın kızlar bugün ateşim biraz düştü açıkcası endişelendim. Kan vercem bugün inşallh sonucum iyi çıkar
hanı dün kendin yazmıştın ya heralde asıl stresli günler şimdi başlıyor diye.hah işte tamda o günlerdesin canım.annelik başladı,evladını kaybetme korkusu başladı...bu telaşın çok normal.ama karamsar olma.iyi düşünelim iyi olsun.hem daha çok yeni.idrarda hemen o kadar etkisi olmayabilir.
Günaydın kızlar bugün ateşim biraz düştü açıkcası endişelendim. Kan vercem bugün inşallh sonucum iyi çıkar
canımmm Allah razı olsun çok sağol.inşallah bir gün bizede nasip olurCanım benim darısı başına inşallah hep dua ediyorum sizin için
tamam canım inşallah bakalım hayırlısı olsunBende kullandım bende hiç yan etki belirti hiçbirşey olmadı. İnşallah sende güzel sonuç verir canım. Aynı saatte kullanırsan daha etkili olur
canım kanda bile iki güne bir artış ile takip edilirken idrarda hemen koyulaşma beklyip kendini strese sokma bebişin seninle hamilesin çok şükür bunları düşün mutlu olllŞimdi bebetime ile test yaptım dün ki gibi çıktı yine herhangi bir koyulaşma olmamışya nedense bugün karamsar uyandım
Evet sanırım yarkna kadar sabretmrm lazım. İşte ilk defa yaşayınca şu duyguyu gerçek dışı geliyor. Beni de anladığınızı biliyorum. İyi ki varsınızuniq12 Test idrar yoğunluğuna markaya göre değişir. KanTestinin sonucunu bekleyelim. Ateş de gayet güzel. Endişelenme
Doğru söylüyorsun da işte bilmiyorum neden bu kadar strese girdiğimi. İşte şimdiden kaybetme korkusu gerçekten başlıyorcanım kanda bile iki güne bir artış ile takip edilirken idrarda hemen koyulaşma beklyip kendini strese sokma bebişin seninle hamilesin çok şükür bunları düşün mutlu olll
Evet sanırım yarkna kadar sabretmrm lazım. İşte ilk defa yaşayınca şu duyguyu gerçek dışı geliyor. Beni de anladığınızı biliyorum. İyi ki varsınız
Doğru söylüyorsun da işte bilmiyorum neden bu kadar strese girdiğimi. İşte şimdiden kaybetme korkusu gerçekten başlıyor
inşallah canım bakalım hayırlısı
Eşime gösterdim de bana dedi ki sen bu koyuluğu görmüyosan göz doktoruna gidelim :)O stres hiç bitmiyor malasef..
Zor kavunca inanmasıda zor oluyor ama testlere bakma hiç heleki farklı markalar ise benim aynı gün farklı markalarda bariz fark vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?