Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi verdim kan yarın 2 de çıkcakmış sonuç. Bir de gebelik testi aldım şimdi yapıcam bakalım inşallah biraz daha koyulaşmıştır
hadi hayırlı haberlerle gel inşallah kuzum ateşinde gayet iyi bence hala.canını sıkma sakın

Şimdi bebetime ile test yaptım dün ki gibi çıktı yine herhangi bir koyulaşma olmamış ya nedense bugün karamsar uyandım

Şimdi bebetime ile test yaptım dün ki gibi çıktı yine herhangi bir koyulaşma olmamış ya nedense bugün karamsar uyandım
hanı dün kendin yazmıştın ya heralde asıl stresli günler şimdi başlıyor diye.hah işte tamda o günlerdesin canım.annelik başladı,evladını kaybetme korkusu başladı...bu telaşın çok normal.ama karamsar olma.iyi düşünelim iyi olsun.hem daha çok yeni.idrarda hemen o kadar etkisi olmayabilir.

Canım benim darısı başına inşallah hep dua ediyorum sizin için

Kızlar üstteki dün alttaki bugün olan. Ne diyorsunuz?

Eklentiler

• D3EEE426-C5D4-478E-B152-B762764585C5.webp
    76,1 KB · Görüntüleme: 62
  • B0D7199F-6B2E-4B89-B674-2754F547D121.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 66
canım kanda bile iki güne bir artış ile takip edilirken idrarda hemen koyulaşma beklyip kendini strese sokma bebişin seninle hamilesin çok şükür bunları düşün mutlu olll

uniq12 Test idrar yoğunluğuna markaya göre değişir. KanTestinin sonucunu bekleyelim. Ateş de gayet güzel. Endişelenme
Evet sanırım yarkna kadar sabretmrm lazım. İşte ilk defa yaşayınca şu duyguyu gerçek dışı geliyor. Beni de anladığınızı biliyorum. İyi ki varsınız
canım kanda bile iki güne bir artış ile takip edilirken idrarda hemen koyulaşma beklyip kendini strese sokma bebişin seninle hamilesin çok şükür bunları düşün mutlu olll
Doğru söylüyorsun da işte bilmiyorum neden bu kadar strese girdiğimi. İşte şimdiden kaybetme korkusu gerçekten başlıyor

O stres hiç bitmiyor malasef..
Zor kavunca inanmasıda zor oluyor ama testlere bakma hiç heleki farklı markalar ise benim aynı gün farklı markalarda bariz fark vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…