- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
Eşime gösterdim de bana dedi ki sen bu koyuluğu görmüyosan göz doktoruna gidelim :)
Verdim canım kan yarın 2 gbi çıkacak sonuçBence artık kan ver daha kaset testleri yapma böylede strese giriyorsun .. Allahn izniyle bebeğin seninle
Verdim canım kan yarın 2 gbi çıkacak sonuç
Değerin çok küçükse bir günde göle görülür bir koyulaşma olmayabilir. Güzel düşünelim güzel olsun inşallahhhKızlar üstteki dün alttaki bugün olan. Ne diyorsunuz?
E nabızdan bakıyorum ama hala düşmemiş. Dayanıcam artık. İnşallah canım inşallahBazen erkende cıkıyor sen yine takipte kal internettenInşallah çok güzel gelecek sonucun
Yarın kanda belli olacak artık.Değerin çok küçükse bir günde göle görülür bir koyulaşma olmayabilir. Güzel düşünelim güzel olsun inşallahhh
Gunaydin kizlar bugun 22.gun ates dusuk testler bu sekilde neden boyle oluyor bilen var mi
Oyle mi diyorsun testler kafa karıstiriyor en iyisi sadece ates olcmek22. gün koyulaşmaya başlamış gibi geldi
Geç yumurtluyor olabilirsin
Oyle mi diyorsun testler kafa karıstiriyor en iyisi sadece ates olcmek
Bu da düsen bebegimin tablosu ondada 22.gun yumurtlamis gosteriyor ff
Amin canim insallahAynen bak o zaman da geç yumurtlamışsın
Bugünü de değerlendir derim heran çatlarsa içinde muhakkak sperm bulunsun
O yüzden yükselişe geçene kadar elinden geldiği kadar değerlendir
Araların 2 günü geçmesin
İnşallah o güzel tablonu tekrar yakalar, sağlıklı bir sekilde bebegine kavusursun❤❤
Çok ortada bir tarih her ikisi de. Kan da çıkabilir de. Çıkmadığı halde hamile olabilirsiniz de. Hayırlı tedaviler. Geçmiş olsun.8 sanıyordum 7ymiş diyecektim.
Selam kızlar kan sonucum çıkmış doktor daha 10 günlük dedi 23,4 çıktı sonucum. Şuan düşük biliyorum ama inanıyorum ki sağlıkla katlanacak
MaşallahSelam kızlar kan sonucum çıkmış doktor daha 10 günlük dedi 23,4 çıktı sonucum. Şuan düşük biliyorum ama inanıyorum ki sağlıkla katlanacak
maşallah canımSelam kızlar kan sonucum çıkmış doktor daha 10 günlük dedi 23,4 çıktı sonucum. Şuan düşük biliyorum ama inanıyorum ki sağlıkla katlanacak
Sağlıkla katlansın canım. Allah korusun bebeğini.Selam kızlar kan sonucum çıkmış doktor daha 10 günlük dedi 23,4 çıktı sonucum. Şuan düşük biliyorum ama inanıyorum ki sağlıkla katlanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?