maşallah canımsağlıkla kat kat katlansın inşallah
Sağolun kızlar. Rabbim her isteyene nasip etsin ne zor geçti 18 ay ama inanın şimdiki zamanlar daha zor. Belki araştırmasak akışına bıraksak herşey daha kolay olacak ama çok duyduk çok okuduk olumsuzlukları ister istemez kafa karışıyor. Allah nasip etti ya bana dualarımdasınız kızlarSağlıkla katlansın canım. Allah korusun bebeğini.
Gozun aydin tatlim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin degerinde yukselir sakin evham yapmaSelam kızlar kan sonucum çıkmış doktor daha 10 günlük dedi 23,4 çıktı sonucum. Şuan düşük biliyorum ama inanıyorum ki sağlıkla katlanacak
Amin canım aminnGozun aydin tatlim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin degerinde yukselir sakin evham yapma
inşallah bu sefer tutar canım.benim aşılamalardan yüzüm gülmedi inşallah Allah senin emeklerini boşa çıkarmazKizlar doktora gittim asilama icin dun tedaviye basladim. Bana dua edin lutfenallah emeklerimizi bosa cikarmasin insallah
Amin canim insallah. Allah biliyo ya icim pek rahatAmin canım aminndualarım sizinle inşallah senin de aşılaman tutar. Rabbim hepimize bu mutluluğu yaşatsın
Amin canim benim bak liste azaliyor bizede gulucek sans.inşallah bu sefer tutar canım.benim aşılamalardan yüzüm gülmedi inşallah Allah senin emeklerini boşa çıkarmaz❤
Ohhh en iyisi kafa rahatlığı. Ve ilişki sıklığı da etken kesinlikle 2 günde 1 çalışmalar ihmal edilmemeli ve bişey diyim mi bu ay da hiç dikkat etmedim kendime sporda hunharca çalıştım. Hele hamile olduğumu öğrenmeden bir gece önce arkadaşla baya alkol de aldık :) Rabbim istedikten sonra hiçbir şey engel değilmiş onu anladım.Amin canim insallah. Allah biliyo ya icim pek rahatsanki suan hamileyim heralde kafayi yedim
Aynen oyle tabi. Ben manyak gibi okuyodum ilk evlendikten sonra. Olmuyo olmuyo diye kafasi kesilmis tavuk gibi geziyodum evdeOhhh en iyisi kafa rahatlığı. Ve ilişki sıklığı da etken kesinlikle 2 günde 1 çalışmalar ihmal edilmemeli ve bişey diyim mi bu ay da hiç dikkat etmedim kendime sporda hunharca çalıştım. Hele hamile olduğumu öğrenmeden bir gece önce arkadaşla baya alkol de aldık :) Rabbim istedikten sonra hiçbir şey engel değilmiş onu anladım.
Evet evet sömürün valla. Türk kahvesini de dayayın ilişkiden önce aaa bide size ne dicem ama gülmek yokAynen oyle tabi. Ben manyak gibi okuyodum ilk evlendikten sonra. Olmuyo olmuyo diye kafasi kesilmis tavuk gibi geziyodum evdekonusmama bak sankim hamileyimde anlatiyorum gibi valla cok gevsemis durumdayim. Insanin kafasi rahat olunca yuzu guluyo gercekten. hilallll duy beni rahatla bu ay bende bu ay adami sömürucem
ilaç kullanacaksan bence içme derim.ikisinin etkileşimi nasıl olur bilemedim canımAmin canim benim bak liste azaliyor bizede gulucek sans.adrt bitince sogan suyu yapsam mi ki? Catlama ignesine kadar?
ben de deli gibi dikkat ediyorum.herşeyi irdeliyorum.normalde ortam olursa yada eşimle evde ortam yaratsak alkol alırım keyif için tabi ayda 1 kere falan.ben onuda yapmıyorum artık.yumurtlamadan sonra yediğim şeylere dikkat ediyordum ya gebeliğe engel bişeyse diye.spor yapmayı severim onuda yapmıyorum hoplayıp zıplamayın diye.şimdi yazınca çok abarttığımı daha iyi anlıyorumOhhh en iyisi kafa rahatlığı. Ve ilişki sıklığı da etken kesinlikle 2 günde 1 çalışmalar ihmal edilmemeli ve bişey diyim mi bu ay da hiç dikkat etmedim kendime sporda hunharca çalıştım. Hele hamile olduğumu öğrenmeden bir gece önce arkadaşla baya alkol de aldık :) Rabbim istedikten sonra hiçbir şey engel değilmiş onu anladım.
yok kız niye güleyimEvet evet sömürün valla. Türk kahvesini de dayayın ilişkiden önce aaa bide size ne dicem ama gülmek yokhilallll sende duy canım. Şimdi burda bir topicte okudum tüm canlılar çiftleştikten sonra sağa sola yuvarlanır sizde ilişkiden sonra yuvarlanın yazıyordu dedm kızım denemediğin şey kalmadı bi de bunu dene dedim kendi kendime. Eşimi duşa yolladım iki üç ilişkiden sonra yatakta popomu sağa sola yuvarladım acaba mı diyorum şimdi. Sakın dalga geçmeyin
Bak bir buçuk senedir sırf bebek düşündüğüm için spora gitmedim ama son 2 ay dedim ki olsa zaten her şekilde olacak. O yüzden asıldım spora zıpladım mekikler çektim uzandım kalktım. Alkol bende pek içmem ama bu ay içtim ne yalan söyliyim. Hele son gece arkadaşla dozunu abarttık ne bulduysak içtik ertesi gün bitik bi durumda yataktan kalkamadım neredeyse kusmaktan içim dışıma çıkmıştı ertesi gün test yaptım pozitif. Hata bu ay ilişkimizi de biraz fantastik yaşadıkben de deli gibi dikkat ediyorum.herşeyi irdeliyorum.normalde ortam olursa yada eşimle evde ortam yaratsak alkol alırım keyif için tabi ayda 1 kere falan.ben onuda yapmıyorum artık.yumurtlamadan sonra yediğim şeylere dikkat ediyordum ya gebeliğe engel bişeyse diye.spor yapmayı severim onuda yapmıyorum hoplayıp zıplamayın diye.şimdi yazınca çok abarttığımı daha iyi anlıyorum
ay keşke valla 2,5 yıldır hiç bir şekilde kendimi rahatlatamadım. kafayı yemediğime şükrediyorumAynen oyle tabi. Ben manyak gibi okuyodum ilk evlendikten sonra. Olmuyo olmuyo diye kafasi kesilmis tavuk gibi geziyodum evdekonusmama bak sankim hamileyimde anlatiyorum gibi valla cok gevsemis durumdayim. Insanin kafasi rahat olunca yuzu guluyo gercekten. hilallll duy beni rahatla bu ay bende bu ay adami sömürucem
ya orası öyle tabi olacak olduktan sonra oluyorda işte bizim gibi zor olunca acaba yaptığımız yada,yapmadığımız bir şey mi engel oluyor diye düşünüyoruz. patronumun eşi benden küçük.iki çocuğu var.kız sal gitsin düşünme diyo.bizim ikinci çocuk ikimizinde kafası güzelken oldu diyo :))Bak bir buçuk senedir sırf bebek düşündüğüm için spora gitmedim ama son 2 ay dedim ki olsa zaten her şekilde olacak. O yüzden asıldım spora zıpladım mekikler çektim uzandım kalktım. Alkol bende pek içmem ama bu ay içtim ne yalan söyliyim. Hele son gece arkadaşla dozunu abarttık ne bulduysak içtik ertesi gün bitik bi durumda yataktan kalkamadım neredeyse kusmaktan içim dışıma çıkmıştı ertesi gün test yaptım pozitif. Hata bu ay ilişkimizi de biraz fantastik yaşadıkyani demem o ki sakınan göze çöp batarmış hayatı dilediğimiz gibi yaşayalım olacağı varsa hiçbir şey engel olmaz buna
Hadi hayırlı olsun kat kat sağlıklı bir şekilde artsın inşallah. .Selam kızlar kan sonucum çıkmış doktor daha 10 günlük dedi 23,4 çıktı sonucum. Şuan düşük biliyorum ama inanıyorum ki sağlıkla katlanacak
Soğan suyu rahmi inceltiyor. Evet yapıp hamile kalan çok ama ben aşılama, tüp bebek sırasında uygun görmüyorum. Ya da en güzeli doktoruna sor. Hayırlı olsun tedavin.Amin canim benim bak liste azaliyor bizede gulucek sans.adrt bitince sogan suyu yapsam mi ki? Catlama ignesine kadar?
Spor yap. Spor yaparak hamile kalan çok. Ağır spor yapma. Yürüyüş, aerobik, falan olur. Zorlama kendini sadece.ben de deli gibi dikkat ediyorum.herşeyi irdeliyorum.normalde ortam olursa yada eşimle evde ortam yaratsak alkol alırım keyif için tabi ayda 1 kere falan.ben onuda yapmıyorum artık.yumurtlamadan sonra yediğim şeylere dikkat ediyordum ya gebeliğe engel bişeyse diye.spor yapmayı severim onuda yapmıyorum hoplayıp zıplamayın diye.şimdi yazınca çok abarttığımı daha iyi anlıyorum
ya zaten spor salonuna gitmeye fırsatım olmuyor ama ben bi ara walking at home diye bir spor var.youtubeden seyrederek onun 45 dk lık olanını yapıyordum.çok keyif alıyordum ve çok güzel ter attırıyordu. ve kilo vermemede faydası çok olmuştu.tekrar ona başlayacağımSpor yap. Spor yaparak hamile kalan çok. Ağır spor yapma. Yürüyüş, aerobik, falan olur. Zorlama kendini sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?