Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
maşallah canım sağlıkla kat kat katlansın inşallah
Sağlıkla katlansın canım. Allah korusun bebeğini.
Sağolun kızlar. Rabbim her isteyene nasip etsin ne zor geçti 18 ay ama inanın şimdiki zamanlar daha zor. Belki araştırmasak akışına bıraksak herşey daha kolay olacak ama çok duyduk çok okuduk olumsuzlukları ister istemez kafa karışıyor. Allah nasip etti ya bana dualarımdasınız kızlar

Amin canim insallah. Allah biliyo ya icim pek rahat sanki suan hamileyim heralde kafayi yedim
Ohhh en iyisi kafa rahatlığı. Ve ilişki sıklığı da etken kesinlikle 2 günde 1 çalışmalar ihmal edilmemeli ve bişey diyim mi bu ay da hiç dikkat etmedim kendime sporda hunharca çalıştım. Hele hamile olduğumu öğrenmeden bir gece önce arkadaşla baya alkol de aldık :) Rabbim istedikten sonra hiçbir şey engel değilmiş onu anladım.

Aynen oyle tabi. Ben manyak gibi okuyodum ilk evlendikten sonra. Olmuyo olmuyo diye kafasi kesilmis tavuk gibi geziyodum evde konusmama bak sankim hamileyimde anlatiyorum gibi valla cok gevsemis durumdayim. Insanin kafasi rahat olunca yuzu guluyo gercekten. hilallll duy beni rahatla bu ay bende bu ay adami sömürucem

Evet evet sömürün valla. Türk kahvesini de dayayın ilişkiden önce aaa bide size ne dicem ama gülmek yok hilallll sende duy canım. Şimdi burda bir topicte okudum tüm canlılar çiftleştikten sonra sağa sola yuvarlanır sizde ilişkiden sonra yuvarlanın yazıyordu dedm kızım denemediğin şey kalmadı bi de bunu dene dedim kendi kendime. Eşimi duşa yolladım iki üç ilişkiden sonra yatakta popomu sağa sola yuvarladım acaba mı diyorum şimdi. Sakın dalga geçmeyin

ben de deli gibi dikkat ediyorum.herşeyi irdeliyorum.normalde ortam olursa yada eşimle evde ortam yaratsak alkol alırım keyif için tabi ayda 1 kere falan.ben onuda yapmıyorum artık.yumurtlamadan sonra yediğim şeylere dikkat ediyordum ya gebeliğe engel bişeyse diye.spor yapmayı severim onuda yapmıyorum hoplayıp zıplamayın diye.şimdi yazınca çok abarttığımı daha iyi anlıyorum

yok kız niye güleyim hatta burda çağlaali yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam oda yumurtlama zamanı en çok hangi tarafında ağrı hissettiyse ilişkiden sonra ona o tarafa doğru eğilmiş.valla ne duyarsak deniyoruz napalım

Bak bir buçuk senedir sırf bebek düşündüğüm için spora gitmedim ama son 2 ay dedim ki olsa zaten her şekilde olacak. O yüzden asıldım spora zıpladım mekikler çektim uzandım kalktım. Alkol bende pek içmem ama bu ay içtim ne yalan söyliyim. Hele son gece arkadaşla dozunu abarttık ne bulduysak içtik ertesi gün bitik bi durumda yataktan kalkamadım neredeyse kusmaktan içim dışıma çıkmıştı ertesi gün test yaptım pozitif. Hata bu ay ilişkimizi de biraz fantastik yaşadık yani demem o ki sakınan göze çöp batarmış hayatı dilediğimiz gibi yaşayalım olacağı varsa hiçbir şey engel olmaz buna

ay keşke valla 2,5 yıldır hiç bir şekilde kendimi rahatlatamadım. kafayı yemediğime şükrediyorum

ya orası öyle tabi olacak olduktan sonra oluyorda işte bizim gibi zor olunca acaba yaptığımız yada,yapmadığımız bir şey mi engel oluyor diye düşünüyoruz. patronumun eşi benden küçük.iki çocuğu var.kız sal gitsin düşünme diyo.bizim ikinci çocuk ikimizinde kafası güzelken oldu diyo :))

Amin canim benim bak liste azaliyor bizede gulucek sans. adrt bitince sogan suyu yapsam mi ki? Catlama ignesine kadar?
Soğan suyu rahmi inceltiyor. Evet yapıp hamile kalan çok ama ben aşılama, tüp bebek sırasında uygun görmüyorum. Ya da en güzeli doktoruna sor. Hayırlı olsun tedavin.

Spor yap. Spor yaparak hamile kalan çok. Ağır spor yapma. Yürüyüş, aerobik, falan olur. Zorlama kendini sadece.

Spor yap. Spor yaparak hamile kalan çok. Ağır spor yapma. Yürüyüş, aerobik, falan olur. Zorlama kendini sadece.
ya zaten spor salonuna gitmeye fırsatım olmuyor ama ben bi ara walking at home diye bir spor var.youtubeden seyrederek onun 45 dk lık olanını yapıyordum.çok keyif alıyordum ve çok güzel ter attırıyordu. ve kilo vermemede faydası çok olmuştu.tekrar ona başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…