- 9 Ocak 2019
- 175
- 348
- 53
Oyy gözün aydın canim darisi başımıza insallah. Saglikla kavuş insallahSelam kızlar kan sonucum çıkmış doktor daha 10 günlük dedi 23,4 çıktı sonucum. Şuan düşük biliyorum ama inanıyorum ki sağlıkla katlanacak
Saol canım aminOyy gözün aydın canim darisi başımıza insallah. Saglikla kavuş insallah
Bariz çizgi var orda. Varsa elinde başka bir test onu da yapsana. Ama idrarı fazla damlatmaEki Görüntüle 2252397 Kızlar bu da kurumuş hali çok heyecanlıyım ya mümkün mü böyle bi şey. Test mi bozuk acaba ? Ben renk körüyüm renk var mı çizgide ?????
çizgi var canım orda.hadi inşallah sağlıklı bir gebelik seni bekliyordurKızlar şu an şoktayım 7dpo da kan vermiştim. 0.100 çıkmıştı. Şu an 9dpo test yaptım ve çizgi görüyorum. Bu mümkün mü ? Bu çizgi indent çizgisi mi yoksa gebelik çizgisi mi yardımmmmmEki Görüntüle 2252391
Kızlaaar valla emin değilim 2 gün önce 0.100 olan gebelik 2 gün sonra böyle belli olur mu ? Kan vericem birazdan o yüzden heveslenmek istemiyorumBariz çizgi var orda. Varsa elinde başka bir test onu da yapsana. Ama idrarı fazla damlatma
Valla bir günde bile o kadar çok şey değişiyor ki :) hadi koş kan vermeye. Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Şimdi okudum da sende de benim gibi çikolata kisti varmış. Doktor bana normal gebelik elde edemezsin demişti direk tüpe geçmemiz lazım demişti. Rabbim istesin yeter işte. Hafi hakkında hayırlısı olsunKızlaaar valla emin değilim 2 gün önce 0.100 olan gebelik 2 gün sonra böyle belli olur mu ? Kan vericem birazdan o yüzden heveslenmek istemiyorum
Allah razı olsun canım ben de seni takip ettiğim için başladım bu topiğe yazmaya ve Ateş ölçmeyeValla bir günde bile o kadar çok şey değişiyor ki :) hadi koş kan vermeye. Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Şimdi okudum da sende de benim gibi çikolata kisti varmış. Doktor bana normal gebelik elde edemezsin demişti direk tüpe geçmemiz lazım demişti. Rabbim istesin yeter işte. Hafi hakkında hayırlısı olsun
Dua ediyorum senin için Rabbim yüzünü güldürsünAllah razı olsun canım ben de seni takip ettiğim için başladım bu topiğe yazmaya ve Ateş ölçmeyeSevinmek için çok erken şu an ama yoldayım kan vericem bariz çıktı şu an çizgi.
Kan verdim saat 6 da çıkacak kızlar dua edin yaaDua ediyorum senin için Rabbim yüzünü güldürsünMutlaka haber ver.
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah Aşlah tamamına erdirsinKızlar bhcg 20 ☺☺☺☺☺☺ Tüp bebekten başka çaren yok bu yumurtalıklarla daha önce hamile kalman imkansız demişlerdi şu an saygılarımı iletiyorum beni bu kader üzen doktorlara. Allahım bu bebeğime sağlık versin şu an ne hissedeceğimi bile bilmiyorum sanki şaka gibi kızlar. Kimseye söylemedim. Şehir dışındayım eşimin de haberi yok. Bana dua eder misiniz bu sefer Allahım bebeğimi korusun sağ sağlim kucağıma alayım. Ben de bekleyen isteyen her duasında Allah’a hayırlı bi evlat için yalvaran tüm kardeşlerime dua Edicem. Allah kucaklarımızı doldursun kızlar.
Teşekkür ederim canımmmm Allah razı olsunHayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah Aşlah tamamına erdirsin
Canımmm tebrikler çok çok çok sevindim. İnşallah Rabbim bu sefer yüzünü güldürür. Benimle aynı durum işte doktorun bana söylediklerini yazmışsın. Ama ben Allahın işi işte kim yüce Rabbimden daha iyi bilir kiKızlar bhcg 20Tüp bebekten başka çaren yok bu yumurtalıklarla daha önce hamile kalman imkansız demişlerdi şu an saygılarımı iletiyorum beni bu kader üzen doktorlara. Allahım bu bebeğime sağlık versin şu an ne hissedeceğimi bile bilmiyorum sanki şaka gibi kızlar. Kimseye söylemedim. Şehir dışındayım eşimin de haberi yok. Bana dua eder misiniz bu sefer Allahım bebeğimi korusun sağ sağlim kucağıma alayım. Ben de bekleyen isteyen her duasında Allah’a hayırlı bi evlat için yalvaran tüm kardeşlerime dua Edicem. Allah kucaklarımızı doldursun kızlar.
Canımmmm çok teşekkür ederim. Allah hepimize sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin. İnşallahCanımmm tebrikler çok çok çok sevindim. İnşallah Rabbim bu sefer yüzünü güldürür. Benimle aynı durum işte doktorun bana söylediklerini yazmışsın. Ama ben Allahın işi işte kim yüce Rabbimden daha iyi bilir ki
gözün aydın tebrik ederim canım.inşallah sağlıkla ilerlerKızlar bhcg 20 ☺☺☺☺☺☺ Tüp bebekten başka çaren yok bu yumurtalıklarla daha önce hamile kalman imkansız demişlerdi şu an saygılarımı iletiyorum beni bu kader üzen doktorlara. Allahım bu bebeğime sağlık versin şu an ne hissedeceğimi bile bilmiyorum sanki şaka gibi kızlar. Kimseye söylemedim. Şehir dışındayım eşimin de haberi yok. Bana dua eder misiniz bu sefer Allahım bebeğimi korusun sağ sağlim kucağıma alayım. Ben de bekleyen isteyen her duasında Allah’a hayırlı bi evlat için yalvaran tüm kardeşlerime dua Edicem. Allah kucaklarımızı doldursun kızlar.
Amin canım inşallah. Doktor bana mucize okur dedi en son gittiğimde. Yumurtalıklarım birbirine yapışmış. Tüp bebek için para biriktirecektik.gözün aydın tebrik ederim canım.inşallah sağlıkla ilerlerdarısı başımıza olsun
Maşallah canim tebrik ederim Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsinAmin canım inşallah. Doktor bana mucize okur dedi en son gittiğimde. Yumurtalıklarım birbirine yapışmış. Tüp bebek için para biriktirecektik. ☺
ben artık zaten doktorların olmaz dediklerine inanmıyorum.yeter ki Allah nasip etsin,oluyor.inşallah sonuna kadar sağlıkla devam eder sağ salim kucağına alırsınAmin canım inşallah. Doktor bana mucize okur dedi en son gittiğimde. Yumurtalıklarım birbirine yapışmış. Tüp bebek için para biriktirecektik. ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?