- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
Kızlar bhcg 20 ☺☺☺☺☺☺ Tüp bebekten başka çaren yok bu yumurtalıklarla daha önce hamile kalman imkansız demişlerdi şu an saygılarımı iletiyorum beni bu kader üzen doktorlara. Allahım bu bebeğime sağlık versin şu an ne hissedeceğimi bile bilmiyorum sanki şaka gibi kızlar. Kimseye söylemedim. Şehir dışındayım eşimin de haberi yok. Bana dua eder misiniz bu sefer Allahım bebeğimi korusun sağ sağlim kucağıma alayım. Ben de bekleyen isteyen her duasında Allah’a hayırlı bi evlat için yalvaran tüm kardeşlerime dua Edicem. Allah kucaklarımızı doldursun kızlar.
Gözün aydın canım, sağlıkla ilerlesin inşallahSelam kızlar kan sonucum çıkmış doktor daha 10 günlük dedi 23,4 çıktı sonucum. Şuan düşük biliyorum ama inanıyorum ki sağlıkla katlanacak
Canımsın çok çok sağolGözün aydın canım, sağlıkla ilerlesin inşallahçok sevindim kaç gündür giremiyordum (bizde tup bebeğe başladık artık) girince tablolara bakayım dedim ilk önce ve senin tablonu bulamadım oh dddim o zaman hamile tarafına gitti çok sevindim gerçekten , Rabbim bu mutluluğu yaşamayı bize de nasip etsin inşallah
Artık inan ve gebeliğinin tadını çıkarCanımsın çok çok sağolBen hala inanamıyorum hamile olduğuma çok garip bir duyguymuş. İnşallah tedavin olumlu sonuçlanır dualarım sizinle. Yüce Rabbim en hayırlı zamanda herkese yaşatsın bu duyguyu
Maşallah size. Sağlıkla katlansın.Kuzular birisi benim tablomu ekleyecekti ama unuttu sanırım beni de ekler misiniz ??? ❤https://www.fertilityfriend.com/home/6aa19c
Rabbim saglikla kucagina almaya nasip etsin canim. Gözün aydin❤Kızlar bhcg 20Tüp bebekten başka çaren yok bu yumurtalıklarla daha önce hamile kalman imkansız demişlerdi şu an saygılarımı iletiyorum beni bu kader üzen doktorlara. Allahım bu bebeğime sağlık versin şu an ne hissedeceğimi bile bilmiyorum sanki şaka gibi kızlar. Kimseye söylemedim. Şehir dışındayım eşimin de haberi yok. Bana dua eder misiniz bu sefer Allahım bebeğimi korusun sağ sağlim kucağıma alayım. Ben de bekleyen isteyen her duasında Allah’a hayırlı bi evlat için yalvaran tüm kardeşlerime dua Edicem. Allah kucaklarımızı doldursun kızlar.
Ekledim cnm tebriklerKuzular birisi benim tablomu ekleyecekti ama unuttu sanırım beni de ekler misiniz ???https://www.fertilityfriend.com/home/6aa19c
Evet çizgi görünüyor belki geç döllenme olmuştur ondan siliktir, bence kan verin en kısa zamanda, çünkü adet gününüz de 1 hafta geçmişSlm kizlar ben geldim sabah ki testimi aticam ve atesimde 37.1 ogleden sonra kahve kanama oldu az az gerçi 7 yıl önce oglumda da yaşadım aynısını ama ondaki cizgi bi tık daha koyu idi 24 Mart adet olmam gerekiyodu bi bakarmisiniz sizde ara ara kasık agrim var bide
Ewt geçti kanama az kırmıZiya dönerse sabaha kadar bakalım ins dönmezEvet çizgi görünüyor belki geç döllenme olmuştur ondan siliktir, bence kan verin en kısa zamanda, çünkü adet gününüz de 1 hafta geçmiş
İnşallahEwt geçti kanama az kırmıZiya dönerse sabaha kadar bakalım ins dönmez
Amin cnm cOk sagolİnşallahhakkında hayırlısı inşallah bebeğin seninledir
Çok teşekkür ederim canımmmm Allah isteyen herkese en hayırlısını nasip etsin.Ekledim cnm tebrikler
7. Günde lutheal faz yetmezliği yoksa Işın’ın böyle düşmesi yerleşmeyi işaret edebilir bence. Benim tablom da böyleydi. İnşallah hamişsindirMerhaba arkadaşlar benim ısı tablomu da değerlendirebilirmisiniz adetime 5 gün var daha.
Saol cnm bugun 6. Gunun 12mm olmus yumurta 2 taneSoğan suyu rahmi inceltiyor. Evet yapıp hamile kalan çok ama ben aşılama, tüp bebek sırasında uygun görmüyorum. Ya da en güzeli doktoruna sor. Hayırlı olsun tedavin.
Saol cnm bugun 6. Gunun 12mm olmus yumurta 2 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?