Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tebrik ederim hayırlı olsunn kat ve kat artsın .. saglikla kavus insallah

Selam kızlar kan sonucum çıkmış doktor daha 10 günlük dedi 23,4 çıktı sonucum. Şuan düşük biliyorum ama inanıyorum ki sağlıkla katlanacak
Gözün aydın canım, sağlıkla ilerlesin inşallah çok sevindim kaç gündür giremiyordum (bizde tup bebeğe başladık artık) girince tablolara bakayım dedim ilk önce ve senin tablonu bulamadım oh dddim o zaman hamile tarafına gitti çok sevindim gerçekten , Rabbim bu mutluluğu yaşamayı bize de nasip etsin inşallah

Canımsın çok çok sağol Ben hala inanamıyorum hamile olduğuma çok garip bir duyguymuş. İnşallah tedavin olumlu sonuçlanır dualarım sizinle. Yüce Rabbim en hayırlı zamanda herkese yaşatsın bu duyguyu

Rabbim saglikla kucagina almaya nasip etsin canim. Gözün aydin❤

Slm kizlar ben geldim sabah ki testimi aticam ve atesimde 37.1 ogleden sonra kahve kanama oldu az az gerçi 7 yıl önce oglumda da yaşadım aynısını ama ondaki cizgi bi tık daha koyu idi 24 Mart adet olmam gerekiyodu bi bakarmisiniz sizde ara ara kasık agrim var bide

Eklentiler

• 20190331_131448.webp
    8 KB · Görüntüleme: 50
  • 20190331_131524.webp
    7 KB · Görüntüleme: 56
  • 20190331_131530.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 59
Evet çizgi görünüyor belki geç döllenme olmuştur ondan siliktir, bence kan verin en kısa zamanda, çünkü adet gününüz de 1 hafta geçmiş

Merhaba arkadaşlar benim ısı tablomu da değerlendirebilirmisiniz adetime 5 gün var daha.

Eklentiler

• 20190401_131942.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…