- 23 Mart 2019
- 1.005
- 1.896
- 83
- 38
7. Günde lutheal faz yetmezliği yoksa Işın’ın böyle düşmesi yerleşmeyi işaret edebilir bence. Benim tablom da böyleydi. İnşallah hamişsindir
Canım ben çok anlamıyorum lutheal faz yetmezliği ne demek7. Günde lutheal faz yetmezliği yoksa Işın’ın böyle düşmesi yerleşmeyi işaret edebilir bence. Benim tablom da böyleydi. İnşallah hamişsindir
Lutheal faz yetmezliği yumurtlamadan sonra adetine kadar olan gün sayısının bebeğin yerleşmesine fırsat vermeden bebeğin düşmesine engel olacak kadar kısa olmasıdır. Mesela 14. Gün yumurtladın 7. Gün ateşin düştü ve adet oluyorsan bi sorun var demektir. En az 10 gün sonra adet olman lazım. Yani sizin ateşinizin düşmesi böyle bi sorununuz yoksa yerleşme zamanında görülen ateş düşmesi olabilir diyorum. Tabi bu bilimsel bi gerçeklik değil ben kendi tablomdan yola çıkarak yorum yaptım. Söylediklerimin hiç bir tıbbi doğruluk payı Yok. Sadece okuduklarım araştırdıklarından yola çıkarak söyledim. Umarım her şey istediğiniz gibi olur.Canım ben çok anlamıyorum lutheal faz yetmezliği ne demek
Yani bildiğim kadarıyla öyle bi sorunum yok biraz baktım bende progestoron eksikliği falan diyo lutheal faz için ama ben 7 gündür progesteron ilaç kullanıyorum bende sizin tablonuza benzettim tablomu inş. Hayırlı bi haberdir cvabın için çok teşekkür ederimLutheal faz yetmezliği yumurtlamadan sonra adetine kadar olan gün sayısının bebeğin yerleşmesine fırsat vermeden bebeğin düşmesine engel olacak kadar kısa olmasıdır. Mesela 14. Gün yumurtladın 7. Gün ateşin düştü ve adet oluyorsan bi sorun var demektir. En az 10 gün sonra adet olman lazım. Yani sizin ateşinizin düşmesi böyle bi sorununuz yoksa yerleşme zamanında görülen ateş düşmesi olabilir diyorum. Tabi bu bilimsel bi gerçeklik değil ben kendi tablomdan yola çıkarak yorum yaptım. Söylediklerimin hiç bir tıbbi doğruluk payı Yok. Sadece okuduklarım araştırdıklarından yola çıkarak söyledim. Umarım her şey istediğiniz gibi olur.
tebrik ederim hayırlı olsun darısı başımıza olur inşallah aminnnKızlar bhcg 20 ☺☺☺☺☺☺ Tüp bebekten başka çaren yok bu yumurtalıklarla daha önce hamile kalman imkansız demişlerdi şu an saygılarımı iletiyorum beni bu kader üzen doktorlara. Allahım bu bebeğime sağlık versin şu an ne hissedeceğimi bile bilmiyorum sanki şaka gibi kızlar. Kimseye söylemedim. Şehir dışındayım eşimin de haberi yok. Bana dua eder misiniz bu sefer Allahım bebeğimi korusun sağ sağlim kucağıma alayım. Ben de bekleyen isteyen her duasında Allah’a hayırlı bi evlat için yalvaran tüm kardeşlerime dua Edicem. Allah kucaklarımızı doldursun kızlar.
Kullan bence ben gebeliğimin başından beri kullanıyorum. Doğuma kadar da devam edecek. Dr gerekli görmese vermezdi canımKızlar doktor bana her ihtimale karşı progesteron ve coraspirin verdi. Hamile kalmam zor olduğu için her türlü önlemi almamız gerektiğini söyledi. Kullanan var mı ?
Bana pik gibi geldi inşallah tutar canımmm.Kızlaaar Selaaam ay ne güzel bir hamile daha olmuş, darısı başımıza
Göz yoran ovulasyon testlerimle geldimbu ay yine folikül takibim yapılıyor dün 15mm idi yumurtam. Bu sabah ateşim güzel düştü. Ovulasyon testi yaptım ama pik gibi de, değil gibi de değil sanırım ki bugün 17mm olmuş olsa yumurt pik için erken sanki.. yarın görürüm galiba pik. Akşam 20.00 gibi test yapsam tekrar uygun mudur? Çalışmalara ara vermeden devam edeyim diyorum ama bir gün ara versem mi daha iyi olur?
Hadi bi el atıverin bana
Canım bugün geç yarın ve öbür gün çalışma olsun derim karar senin.Kızlaaar Selaaam ay ne güzel bir hamile daha olmuş, darısı başımıza
Göz yoran ovulasyon testlerimle geldimbu ay yine folikül takibim yapılıyor dün 15mm idi yumurtam. Bu sabah ateşim güzel düştü. Ovulasyon testi yaptım ama pik gibi de, değil gibi de değil sanırım ki bugün 17mm olmuş olsa yumurt pik için erken sanki.. yarın görürüm galiba pik. Akşam 20.00 gibi test yapsam tekrar uygun mudur? Çalışmalara ara vermeden devam edeyim diyorum ama bir gün ara versem mi daha iyi olur?
Hadi bi el atıverin bana
Pik değil de pozitif denebilir belkiKızlaaar Selaaam ay ne güzel bir hamile daha olmuş, darısı başımıza
Hadi bi el atıverin bana
Çarşamba yada perşembe vercem. Cumaya da doktor randevum var. Sürekli kan vererek psikolojimi etkilemek istemedim. tam bir hafta geçsin ilk sonucun üzerinden en azından az mı arttı çok mu arttı ne oldu diye düşünmem dedim.uniq12 tekrar kan verdin mi?
O zaman bu akşam ara verip sonra 2-3 gün devam etsem olur mu ki?? Gece falan pik olur mu? Yoksa Allah ne verdiyse iliğini kemiğini sömüreyim mi kocamınPik değil de pozitif denebilir belki
Canım bugün geç yarın ve öbür gün çalışma olsun derim karar senin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?