Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
7. Günde lutheal faz yetmezliği yoksa Işın’ın böyle düşmesi yerleşmeyi işaret edebilir bence. Benim tablom da böyleydi. İnşallah hamişsindir

7. Günde lutheal faz yetmezliği yoksa Işın’ın böyle düşmesi yerleşmeyi işaret edebilir bence. Benim tablom da böyleydi. İnşallah hamişsindir
Canım ben çok anlamıyorum lutheal faz yetmezliği ne demek

Canım ben çok anlamıyorum lutheal faz yetmezliği ne demek
Lutheal faz yetmezliği yumurtlamadan sonra adetine kadar olan gün sayısının bebeğin yerleşmesine fırsat vermeden bebeğin düşmesine engel olacak kadar kısa olmasıdır. Mesela 14. Gün yumurtladın 7. Gün ateşin düştü ve adet oluyorsan bi sorun var demektir. En az 10 gün sonra adet olman lazım. Yani sizin ateşinizin düşmesi böyle bi sorununuz yoksa yerleşme zamanında görülen ateş düşmesi olabilir diyorum. Tabi bu bilimsel bi gerçeklik değil ben kendi tablomdan yola çıkarak yorum yaptım. Söylediklerimin hiç bir tıbbi doğruluk payı Yok. Sadece okuduklarım araştırdıklarından yola çıkarak söyledim. Umarım her şey istediğiniz gibi olur.

Yani bildiğim kadarıyla öyle bi sorunum yok biraz baktım bende progestoron eksikliği falan diyo lutheal faz için ama ben 7 gündür progesteron ilaç kullanıyorum bende sizin tablonuza benzettim tablomu inş. Hayırlı bi haberdir cvabın için çok teşekkür ederim

Kızlar doktor bana her ihtimale karşı progesteron ve coraspirin verdi. Hamile kalmam zor olduğu için her türlü önlemi almamız gerektiğini söyledi. Kullanan var mı ?

tebrik ederim hayırlı olsun darısı başımıza olur inşallah aminnn

Kızlar doktor bana her ihtimale karşı progesteron ve coraspirin verdi. Hamile kalmam zor olduğu için her türlü önlemi almamız gerektiğini söyledi. Kullanan var mı ?
Kullan bence ben gebeliğimin başından beri kullanıyorum. Doğuma kadar da devam edecek. Dr gerekli görmese vermezdi canım

Kızlaaar Selaaam ay ne güzel bir hamile daha olmuş, darısı başımıza

Göz yoran ovulasyon testlerimle geldim bu ay yine folikül takibim yapılıyor dün 15mm idi yumurtam. Bu sabah ateşim güzel düştü. Ovulasyon testi yaptım ama pik gibi de, değil gibi de değil sanırım ki bugün 17mm olmuş olsa yumurt pik için erken sanki.. yarın görürüm galiba pik. Akşam 20.00 gibi test yapsam tekrar uygun mudur? Çalışmalara ara vermeden devam edeyim diyorum ama bir gün ara versem mi daha iyi olur?
Hadi bi el atıverin bana

Eklentiler

• B1104C09-7B88-43CA-81BB-22FED251F75E.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 37
Bana pik gibi geldi inşallah tutar canımmm.

Canım bugün geç yarın ve öbür gün çalışma olsun derim karar senin.

Pik değil de pozitif denebilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…