Tabloya baktım dün çalışma olmuş bugün mola yarın tam gaz ileri tabi testleri yapmaya devam et o da yön verecek ÇalışmalaraO zaman bu akşam ara verip sonra 2-3 gün devam etsem olur mu ki?? Gece falan pik olur mu? Yoksa Allah ne verdiyse iliğini kemiğini sömüreyim mi kocamın
Kocama akşam görüşürüz demiştim, kendimi kurtarabilirsem yarına ertelerimTabloya baktım dün çalışma olmuş bugün mola yarın tam gaz ileri tabi testleri yapmaya devam et o da yön verecek Çalışmalara
12mm 2 tane yumurta olmustu dun yarin tekrar gidicem cnm yazarim srn nasilsin
Evet bu öncekine göre daha da koyu gibi fazla çalışmadan zarar gelmezKocama akşam görüşürüz demiştim, kendimi kurtarabilirsem yarına ertelerimbak bu da akşam 20.00de yaptığım test, hala pik değil dimi?
Dün kocamı oyaladım oyaladım, ben masala bakıp geliyorum dedim uyuyana kadar da girmedim yanınaEvet bu öncekine göre daha da koyu gibi fazla çalışmadan zarar gelmez
YaaaKızlar kanama başladı doktora gidiyoruz. Sanırım olmadı
Kızlar kanama başladı doktora gidiyoruz. Sanırım olmadı
Olumsuz dusunme canim hadi hayirli haberlerle dön insallahKızlar kanama başladı doktora gidiyoruz. Sanırım olmadı
canım inşallah bişey yoktur normal bir kanamadır belki.hayırlı haberlerle gel inşallahKızlar kanama başladı doktora gidiyoruz. Sanırım olmadı
Yaaaay dur bakalım bi doktora gidin belki düşündüğün gibi olmaz
Hemen bozma moralini ilk haftalarda çok oluyor icini ferah tut hadi insallah guzel haberlerle gel
Olumsuz dusunme canim hadi hayirli haberlerle dön insallah
Saolun kızlar ama doktor çok umutlu konuşmadı. Dün ben çok hastaydım 38,5lara çıktı ateşim onun da etki ettiğini söyledi. Artık hamilelik yokcanım inşallah bişey yoktur normal bir kanamadır belki.hayırlı haberlerle gel inşallah
nasıl umutlu konuşmadı.düşük mü olmuş yani.tekrar kan aldılar mıSaolun kızlar ama doktor çok umutlu konuşmadı. Dün ben çok hastaydım 38,5lara çıktı ateşim onun da etki ettiğini söyledi. Artık hamilelik yok
Saolun kızlar ama doktor çok umutlu konuşmadı. Dün ben çok hastaydım 38,5lara çıktı ateşim onun da etki ettiğini söyledi. Artık hamilelik yok
nasıl umutlu konuşmadı.düşük mü olmuş yani.tekrar kan aldılar mı
Doktor ne dedi tam olarak
inşallah bişey olmaz canımKızlar kanama başladı doktora gidiyoruz. Sanırım olmadı
dur bakalım kan sonucu bi çıksın Allah'ın hikmeti korumuştur bebişi inşallah sakin olmaya çalış inşallah bişey olmamıştır inşallah dr yanılmıştır sonucun katlanarak artmıştırKan aldı bir saate çıkcak ama bu kanama normal değil dedi. Dün ki ateşin sağlıkla döllenmeye engel olmuş olabilir dedi
inşallah bebeğin güçlü ve inatçı çıkmıştır da seni bırakmamıştır kuzumKan aldı bir saate çıkcak ama bu kanama normal değil dedi. Dün ki ateşin sağlıkla döllenmeye engel olmuş olabilir dedi
dur bakalım kan sonucu bi çıksın Allah'ın hikmeti korumuştur bebişi inşallah sakin olmaya çalış inşallah bişey olmamıştır inşallah dr yanılmıştır sonucun katlanarak artmıştır
İyi dilekleriniz için sağolun kızlar ama şuan baya adet kanaması gibi geliyorinşallah bebeğin güçlü ve inatçı çıkmıştır da seni bırakmamıştır kuzum
Çok geçmiş olsun cnm kimyasal sonrası hamile kalan çok inşallah onlardan olursunİyi dilekleriniz için sağolun kızlar ama şuan baya adet kanaması gibi geliyorneyse üzmüyorum kendimi en azından hamile kalabiliyormuşum onu öğrendim. Şimdi çalışmalara tekrardan başlama zamanı. Rabbimin her zaman bir bildiği vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?