Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman bu akşam ara verip sonra 2-3 gün devam etsem olur mu ki?? Gece falan pik olur mu? Yoksa Allah ne verdiyse iliğini kemiğini sömüreyim mi kocamın
Tabloya baktım dün çalışma olmuş bugün mola yarın tam gaz ileri tabi testleri yapmaya devam et o da yön verecek Çalışmalara

Tabloya baktım dün çalışma olmuş bugün mola yarın tam gaz ileri tabi testleri yapmaya devam et o da yön verecek Çalışmalara
Kocama akşam görüşürüz demiştim, kendimi kurtarabilirsem yarına ertelerim bak bu da akşam 20.00de yaptığım test, hala pik değil dimi?

Eklentiler

• B14571DC-689A-4274-A2C0-D843A7D2CC85.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 38
Evet bu öncekine göre daha da koyu gibi fazla çalışmadan zarar gelmez
Dün kocamı oyaladım oyaladım, ben masala bakıp geliyorum dedim uyuyana kadar da girmedim yanına neyse artık bu akşam kaldığım yerden devam ederim Zaten sol tarafım düne göre daha fazla ağrıyor, ateş de yumurtlama sonrası gibi yükselmemiş sanırım yarın yükselir bir de 12gibi test yaparsam daha iyi netleşir gibi

Yaaa ay dur bakalım bi doktora gidin belki düşündüğün gibi olmaz
Hemen bozma moralini ilk haftalarda çok oluyor icini ferah tut hadi insallah guzel haberlerle gel
Olumsuz dusunme canim hadi hayirli haberlerle dön insallah
canım inşallah bişey yoktur normal bir kanamadır belki.hayırlı haberlerle gel inşallah
Saolun kızlar ama doktor çok umutlu konuşmadı. Dün ben çok hastaydım 38,5lara çıktı ateşim onun da etki ettiğini söyledi. Artık hamilelik yok

Saolun kızlar ama doktor çok umutlu konuşmadı. Dün ben çok hastaydım 38,5lara çıktı ateşim onun da etki ettiğini söyledi. Artık hamilelik yok
nasıl umutlu konuşmadı.düşük mü olmuş yani.tekrar kan aldılar mı

Kan aldı bir saate çıkcak ama bu kanama normal değil dedi. Dün ki ateşin sağlıkla döllenmeye engel olmuş olabilir dedi
dur bakalım kan sonucu bi çıksın Allah'ın hikmeti korumuştur bebişi inşallah sakin olmaya çalış inşallah bişey olmamıştır inşallah dr yanılmıştır sonucun katlanarak artmıştır

dur bakalım kan sonucu bi çıksın Allah'ın hikmeti korumuştur bebişi inşallah sakin olmaya çalış inşallah bişey olmamıştır inşallah dr yanılmıştır sonucun katlanarak artmıştır
inşallah bebeğin güçlü ve inatçı çıkmıştır da seni bırakmamıştır kuzum
İyi dilekleriniz için sağolun kızlar ama şuan baya adet kanaması gibi geliyor neyse üzmüyorum kendimi en azından hamile kalabiliyormuşum onu öğrendim. Şimdi çalışmalara tekrardan başlama zamanı. Rabbimin her zaman bir bildiği vardır

Çok geçmiş olsun cnm kimyasal sonrası hamile kalan çok inşallah onlardan olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…