Çok sağol. Bende öyle düşünüyorum evet çok üzücü bir durum bunca zaman bekliyorsun hamilelik oluyor ama devam etmiyor. Büyük yıkım ama en azından hamilelik oluşuyor bunu bilmek bile güzel:) Rabbim hayırlısını versinÇok geçmiş olsun cnm kimyasal sonrası hamile kalan çok inşallah onlardan olursun
Mart ayı ne kadar da uğursuz geldi bizeÇok sağol. Bende öyle düşünüyorum evet çok üzücü bir durum bunca zaman bekliyorsun hamilelik oluyor ama devam etmiyor. Büyük yıkım ama en azından hamilelik oluşuyor bunu bilmek bile güzel:) Rabbim hayırlısını versin
Sorma canım. 18aydan sonra bu gerçekten üzücü oldu. Değerm 10a düşmüş ne zaman sıfırlanır acaba? İnşallah bahar güzel gelir bize adetim bitsin direk çalışmalara başlıcamMart ayı ne kadar da uğursuz geldi bizehamilelik oluşması sevindirici bence de, sağlıkla tekrar aynı haberi vereceğin zamanlar çok da uzak olmayacak inanıyorum ben çok geçmiş olsun, martın kimsayalzedeleri olarak Nisan bizim ayımız olsun inşallahhhhh
herşeyde vardır bir hayır diyelimİyi dilekleriniz için sağolun kızlar ama şuan baya adet kanaması gibi geliyorneyse üzmüyorum kendimi en azından hamile kalabiliyormuşum onu öğrendim. Şimdi çalışmalara tekrardan başlama zamanı. Rabbimin her zaman bir bildiği vardır
Canım değerin 10a düştüyse muhtemelen öğrendikten 1-2 gün sonra düşmeye başlamıştır aniden düşmüyor çünkü.. ama 2-3 güne sıfırlanır diye düşünüyorum.. Benim 14tü olduktan bir hafta sonra sıfırlanmıştı kaç günde oldu bilemiyorum ama.. Neyse canım güzel düşünelim bundan sonrası için, sen iyi ol da kimyasaldan sonra daha çabuk hamile kalınıyormuş, biz de onlardan oluruz inşallahhSorma canım. 18aydan sonra bu gerçekten üzücü oldu. Değerm 10a düşmüş ne zaman sıfırlanır acaba? İnşallah bahar güzel gelir bize adetim bitsin direk çalışmalara başlıcam
Olucak canım birgün hepimiz bu güzel duyguyu tadacağız. O birkaç günlük mutluluk bile yetti ama modumu hiç düşürmüyorum. Sadece hamile kaldıktan sonra gerçekten çok dikkat etmek lazım. Dün acillik oldum ateşten dolayı bu sabahta kanamam oldu. Birkaç gündür zaten vücudum kırgındı. Hayırlısı buymuş demek kiherşeyde vardır bir hayır diyelimevet çok üzücü.hangimizin başına gelse çok üzülürüz orası kesin.ama dediğin gibi hamile kalabiliyor olduğunu bilmekte güzel.ben onu da bilmiyorum bak eminim en kısa zamanda güzel haberini tekrar alacağız
Benim de tek tesellim o zaten biraz araştırdım da hamile kalanlar çok fazlaymış. Belki bu ay sen öncü olursunCanım değerin 10a düştüyse muhtemelen öğrendikten 1-2 gün sonra düşmeye başlamıştır aniden düşmüyor çünkü.. ama 2-3 güne sıfırlanır diye düşünüyorum.. Benim 14tü olduktan bir hafta sonra sıfırlanmıştı kaç günde oldu bilemiyorum ama.. Neyse canım güzel düşünelim bundan sonrası için, sen iyi ol da kimyasaldan sonra daha çabuk hamile kalınıyormuş, biz de onlardan oluruz inşallahh
Sen bugünü değerlendir hatta yarını da çalışmalar yerli yerinde hiç merak etmeVeson cum test silikleşmeye başladı bariz şekilde, demek ki dün pikmiş be ben değerlendiremedim bir önceki günden kalanlar işe yarar umarım hayırlısı olsun bakalım
Bu akşam deniyorum o zaman 180dk olayınıSen bugünü değerlendir hatta yarını da çalışmalar yerli yerinde hiç merak etmeçift dikiş de gidebilirsin .geçengün biri birşey paylaşmıştı.ilk ilişkiden 3 saat sonra tekrar gibi birşeydi tam hatırlayamadım
Hadi hayirlisi olsun canim olacak oldu mu oluyorVeson cum test silikleşmeye başladı bariz şekilde, demek ki dün pikmiş be ben değerlendiremedim bir önceki günden kalanlar işe yarar umarım hayırlısı olsun bakalım
Orası öyle canım, ben de şimdi şöyle bi tablolara baktım çizgiden önceki ilişki ile hamile kalanlar var hatta bak benim kızım da çizgi öncesi ilişki ile olmuşHadi hayirlisi olsun canim olacak oldu mu oluyor
Benim iki gun onceki iliskiyle hamile kalmistim hic ihtimal bile vermiyordum ama oldu
Aynen öyle bak sonu guzel olmus prensesin gelmisOrası öyle canım, ben de şimdi şöyle bi tablolara baktım çizgiden önceki ilişki ile hamile kalanlar var hatta bak benim kızım da çizgi öncesi ilişki ile olmuşAllah ol desin yeter ki
gayet iyi rakamlara takılma iki kat armış mı o önemli ki senin artmış bariz belli çok şükürKızlar 2 şer gün arayla hcg değerlerim : 20 64 149 sizce normal mi ? Bana az gibi geldi. İlk hamileliğimde daha fazla artıyordu.
Az çok takılma bence de, beklenen alt değer iki günde en az %60 artması. Senin değerlerin de bunu geçerek gayet iyi artmış hadi hayırlı olsunKızlar 2 şer gün arayla hcg değerlerim : 20 64 149 sizce normal mi ? Bana az gibi geldi. İlk hamileliğimde daha fazla artıyordu.
Gayet iyi iki katinida gecmis masallah saglicakla kucagina alirsin insallahKızlar 2 şer gün arayla hcg değerlerim : 20 64 149 sizce normal mi ? Bana az gibi geldi. İlk hamileliğimde daha fazla artıyordu.
Çok geçmiş olsun canım benim.. üzme kendini herşey de vardır bir hayır. Allahım sana ve hepimize tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?