- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 48
Merhaba kızlar bir sorum olacak tam yumurtlama günüm ve eşim gripli tylolhot içiyor. Dünde zorla birliktelik oldu. Gripliyken bana bu dönemde eşimle ilişkiye girmenin faydası olur mu? Yani onu zorlamaktan sıkıldım artık işkence gibi geliyor. Tablomun son halide bu..Veson Cordelia Meyveliturta19 hilallll
Bugün rapor aldı evde yarında evde inşallah sıkıntı çıkarmaz da birdaha olur. Sağolasın canım. Senin nasıl gidiyor hamilelik.Dün ve önceki gün calisma olmus bugün değerlendirmeseniz de olur bence..
Yarın değerlendirirsiniz dinlenmiş olur eşinde
Bugün rapor aldı evde yarında evde inşallah sıkıntı çıkarmaz da birdaha olur. Sağolasın canım. Senin nasıl gidiyor hamilelik.
Çok üzüldüm gerçekten
Çok geçmiş olsun canım. Yalnış hatırlamıyorsam ahududu yaprağı çayını araştırırken hamilelikte kullanıbileceğini ve rahme iyi geldiğini okudum. Araştır istersen. Bana bu ay kuzenim aldı yumurtlamaya kadar içmemi söyledi yumurtlamadan sonrada aslan pençesi yaprağı çayını içmeye başladım. Tez zamanda bu sorundn kurtulursun inşallahEğer bugün değerlendiremezseniz sıkıntı etme yarında evdeyse sabah erkenden değerlendirirsiniz.. insallah bu ay guzel haberlerini alırız❤
Şuanda iyi gidiyor ama enfeksiyon çıktı yine idrar yolu.. ona canım sıkıldı. Hamilelikte çok cıkarmış ama benim zaten en buyuk dusmanim enfeksiyon normalken bile kurtulamadım şimdi nasıl kurtulacagim bilmiyorum
canım bencede bir gün ara verebilirsin.yükselmeden önce ılişki olmuşMerhaba kızlar bir sorum olacak tam yumurtlama günüm ve eşim gripli tylolhot içiyor. Dünde zorla birliktelik oldu. Gripliyken bana bu dönemde eşimle ilişkiye girmenin faydası olur mu? Yani onu zorlamaktan sıkıldım artık işkence gibi geliyor. Tablomun son halide bu..Veson Cordelia Meyveliturta19 hilallll
Evet çok ters oluyor. Şimdi ona bitki öayları çikolatalar götürüyorum. Hizmette sınır yokcanım bencede bir gün ara verebilirsin.yükselmeden önce ılişki olmuşeşinde biraz kendini toplar belki yarın gene olur.hasta olduklarında gerçekten çok zor oluyor.
Tam düştüğü zamanı değerlendirmişsin ne güzel, ben de kocamı dinlemedim o günü kaçırdımMerhaba kızlar bir sorum olacak tam yumurtlama günüm ve eşim gripli tylolhot içiyor. Dünde zorla birliktelik oldu. Gripliyken bana bu dönemde eşimle ilişkiye girmenin faydası olur mu? Yani onu zorlamaktan sıkıldım artık işkence gibi geliyor. Tablomun son halide bu..Veson Cordelia Meyveliturta19 hilallll
Canım bence hiç zorlama. Çatlamış gözüküyor. Çatlamadı ise de yarın bakarız ateşe.Merhaba kızlar bir sorum olacak tam yumurtlama günüm ve eşim gripli tylolhot içiyor. Dünde zorla birliktelik oldu. Gripliyken bana bu dönemde eşimle ilişkiye girmenin faydası olur mu? Yani onu zorlamaktan sıkıldım artık işkence gibi geliyor. Tablomun son halide bu..Veson Cordelia Meyveliturta19 hilallll
Canım sen bugün çalış. Çatladığını sanmıyorum.Tam düştüğü zamanı değerlendirmişsin ne güzel, ben de kocamı dinlemedim o günü kaçırdımhadi bu ayın sonu bebek olsun inşallahhh
Hiç belli olmaz canım sende güzel değerlendirmişsin. Allahım ol deyince olur. Bu ay sonu hepimizin bebek haberiyle dolsun inşallahTam düştüğü zamanı değerlendirmişsin ne güzel, ben de kocamı dinlemedim o günü kaçırdımhadi bu ayın sonu bebek olsun inşallahhh
Dün kasıklarımda çok sancı oldu akşamınada yumurt beyazı akıntıyı gördüm. Eşimin üstünde kaldımCanım bence hiç zorlama. Çatlamış gözüküyor. Çatlamadı ise de yarın bakarız ateşe.
Ff le biraz oynadım da yarınki ateş aynı devam eder ya da az da olsa düşerse çizgiyi yarına kaydırıyor, ama yükselip devam ederse çizgi yerinde kalıyor.. dediğin gibi bir ihtimal çatlamamış olabilir yarınki ateş belirleyecek gibi canımCanım sen bugün çalış. Çatladığını sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?