- 2 Ekim 2018
- 573
- 574
- 103
- 33
Canım çok geçmiş olsunSorma canım. 18aydan sonra bu gerçekten üzücü oldu. Değerm 10a düşmüş ne zaman sıfırlanır acaba? İnşallah bahar güzel gelir bize adetim bitsin direk çalışmalara başlıcam
İnşallah canım hayırlısı, Mart bizi çok üzdü Nisan bol bol sevindirir güzel haberlerle umarımHiç belli olmaz canım sende güzel değerlendirmişsin. Allahım ol deyince olur. Bu ay sonu hepimizin bebek haberiyle dolsun inşallah
İlginiz için çok teşekkür ederim arkadaşlar....Kızlar arada ateş tablomu atıyordum ben bugün de atayım dedim adetime 3 yada 5 gün var adet düzenim biraz şaştı ondan. Bugün test yaptım negatif çıktı açıkçası biraz umutsuzum benim tabloma tekrar bakarmısınız
Ovlasyondan önceki günkü çalışmayla hamile kalma olasılığı ovulasyon günündeki ilişkiyle hamile kalma olasılığından daha yükseltir ilk sayfada hamile kalma oranları yazıyorOrası öyle canım, ben de şimdi şöyle bi tablolara baktım çizgiden önceki ilişki ile hamile kalanlar var hatta bak benim kızım da çizgi öncesi ilişki ile olmuş ☺ Allah ol desin yeter ki
Gayet güzel maşallahKızlar 2 şer gün arayla hcg değerlerim : 20 64 149 sizce normal mi ? Bana az gibi geldi. İlk hamileliğimde daha fazla artıyordu.
Kızlar arada ateş tablomu atıyordum ben bugün de atayım dedim adetime 3 yada 5 gün var adet düzenim biraz şaştı ondan. Bugün test yaptım negatif çıktı açıkçası biraz umutsuzum benim tabloma tekrar bakarmısınız
Çok geçmiş olsun canım. Yalnış hatırlamıyorsam ahududu yaprağı çayını araştırırken hamilelikte kullanıbileceğini ve rahme iyi geldiğini okudum. Araştır istersen. Bana bu ay kuzenim aldı yumurtlamaya kadar içmemi söyledi yumurtlamadan sonrada aslan pençesi yaprağı çayını içmeye başladım. Tez zamanda bu sorundn kurtulursun inşallah
Dün ilişki olmuş bugünü es geçebilirsin yarınki ateşe görebilir tekrar değerlendirirsinMerhaba kızlar bir sorum olacak tam yumurtlama günüm ve eşim gripli tylolhot içiyor. Dünde zorla birliktelik oldu. Gripliyken bana bu dönemde eşimle ilişkiye girmenin faydası olur mu? Yani onu zorlamaktan sıkıldım artık işkence gibi geliyor. Tablomun son halide bu..Veson Cordelia Meyveliturta19 hilallll
Teşekkür ederim öncelikle canım cvbın için. Ff tablosunu bilmiyorum ölçümlerimde evet aynı saatte sabah 7 ile 8 arasıFF tablosu yapma şansin var mi bu biraz kafa karıstiriyor.. yumurtan catlamis gibi gozukuyor. Hergun ayni saatte mi olcuyorsun?
Bence yarın düşecek. Bu akşam çalış sen. Tekrar değerlendiriz.Ff le biraz oynadım da yarınki ateş aynı devam eder ya da az da olsa düşerse çizgiyi yarına kaydırıyor, ama yükselip devam ederse çizgi yerinde kalıyor.. dediğin gibi bir ihtimal çatlamamış olabilir yarınki ateş belirleyecek gibi canımeve gidince yine test yaparım 20.00’de
Teşekkür ederim öncelikle canım cvbın için. Ff tablosunu bilmiyorum ölçümlerimde evet aynı saatte sabah 7 ile 8 arası
İnş. Canım tekrar çok teşekkür ederimRica ederim.. bu konunun ilk sayfasında detaylı bir şekilde yazıyor takıldığın bir yer olursa sorarsın ff daha etkili bir tablo.. buradaki arkadaşlarimızda ona daha çok hakimler daha iyi yardımcı olunurVeson oluşturduğun tabloyu hatta ilk sayfada ekler hergün bakılır.
Bizler şöyle ölçüyoruz eğer 7 ise hergün 7 de.. 10 dk bile geçmeyecek
Eğer 7:15 ise hergün 7:15 te ölçüyoruz.. aksi takdirde sağlıksız bir ölçüm olup, yanlış yönlendirilebilirsiniz.
Bazen 20 dk bile farkedebiliyor.
Insallah bu ay adet olmaz, güzel haberi alırsın
Sagolasin canım benim..Dün ilişki olmuş bugünü es geçebilirsin yarınki ateşe görebilir tekrar değerlendirirsin
Ovlasyondan önceki günkü çalışmayla hamile kalma olasılığı ovulasyon günündeki ilişkiyle hamile kalma olasılığından daha yükseltir ilk sayfada hamile kalma oranları yazıyor
O zaman danssssBence yarın düşecek. Bu akşam çalış sen. Tekrar değerlendiriz.
Cordelia Meyveliturta19 @Unicornsarereal kızlar Allah razı olsun. Araştırdım kimyasaldan sonra hamile kalmak daha kolay oluyormuş rahim kendini gebeliğe hazırladığı için bir sonraki ay olma ihtimali yükseliyormuş. En azından yolun başındayken oldu Hayat devam ediyor
Çok saol canım. Hayırlısı böyleymiş diyorum. İnşallah hiç bekletmeden gelir bu ayCanım yeni okudum çok geçmiş olsun.. Rabbim sağlıklısını nasip etsin bir an önce inşallah
bence yumurtan çatladı.bugünki ateşe kafayı takma.çalışmalarda güzel.sabah 6 da uyanmanda iyi olmuşGünaydın şekerler bu sabahki ateşimden hiiiiç emin değilim, sabah 6da uyandım kocam yüzündensonra uyudum 7.15te uyandım o zaman ölçtüm. Hiç sağlıklı değil biliyorum bu ölçüm.. Normal saatim 7.30 bu arada.. ne yapayım sileyim mi kalsın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?