ateş düşüşe geçmiş gibi.kaç günde bir adet oluyorsunuz ? umarım tekrar yükselişe geçerGünaydın Arkadaşlar dün atmıştım ısı tablomu ff tablosundan daha iyi anlaşılıyomuş diye baya uğraştım ama sonunda başardım. Dün 7 ile 8 arası ölçüm yapıyorum demiştim aslında benim alarmım 7.50 hergün bu saatte yapıyorum ölçümü. Arada bi kaç tane erken saatte olan var ama çoğu 7.50 bugün de öyle. Tabloma bakabilirmisiniz yeniden
Adet düzenim değişti biraz ama normalde 28ateş düşüşe geçmiş gibi.kaç günde bir adet oluyorsunuz ? umarım tekrar yükselişe geçer
ff çektiği çizgi doğru yerdeyse daha adete var gibi.36.3 dereceyle adet olmuşsun geçen ay.o yüzden ateş yeteri kadar yüksek değil gibi ama bekleyip göreceğiz.kızlar daha iyi yorumlarAdet düzenim değişti biraz ama normalde 28
Tamam canım teşekkür ederimff çektiği çizgi doğru yerdeyse daha adete var gibi.36.3 dereceyle adet olmuşsun geçen ay.o yüzden ateş yeteri kadar yüksek değil gibi ama bekleyip göreceğiz.kızlar daha iyi yorumlar
Hadi inşallah hep beraber güzel haber bombardımanına tutalım bu ay topiğibence yumurtan çatladı.bugünki ateşe kafayı takma.çalışmalarda güzel.sabah 6 da uyanmanda iyi olmuşartık hayırlı haberlerini almayı bekleyelim
Başla başla durduğun hataya kızlar benimki şehir dışına çıkacaktı ya henüz ses seda yok.ben zaten gitmesini istemiyordum o yüzden hiç sormuyorum da ne oldu diye :) ya ertelendi ya iptal olduda.keşke soğan suyuna başlasaydım.gidecek diye yapmamıştım.neyse hazır burdayken ben bugünden çalışmalara başlayım bari demi:) ne koparırsam kar
3 saati boşver çift dikiş olmuş iyi olmuş..benimkine aman boşver akşama yaparız desem tamam der ve horlaması 5 saniye sürer.hiç ikiletmezdı uyurdu hemenHadi inşallah hep beraber güzel haber bombardımanına tutalım bu ay topiğiaslında niyetim üç saat içinde denemekti ama uyumuş kalmışız ikimiz de sabah 6da kocam dürtükleyince nasılsa üç saati geçti yat uyu akşamı bekle dedim ama dinlemedi neyse hayırlısı bakalım, bu akşama gerek olmaz o zaman dimi? İnzivaya çekileyim artık
Başla başla durduğun hataçok örnek olay okudum, o yüzden hiiiiç belli olmuyor bu işler tutar mı tutar sen sıkıştırmaya başla
canım aynı saatlerde ölçmeyince öyle oluyor.Kızlar grafikte ateşimi giriyorum ama bazı günler içi dolu mavi nokta Bazı günlerde de ise içi boş mavi nokta oluyor. Bunun nedenini bilen var mı ?Veson
Bence burda duyduğun her şeyi uygula kocanın üzerinde sonra da aaaa bana da böyle demişlerdi de3 saati boşver çift dikiş olmuş iyi olmuş..benimkine aman boşver akşama yaparız desem tamam der ve horlaması 5 saniye sürer.hiç ikiletmezdı uyurdu hemenbence artık yeter gibi ama kızlar fazla ılişki göz çıkarmaz diyebilir sen bide onların görüşünü al derim aynen ben tedbiri elden bırakmayıp çalışayım.ff hep 13.güne çizgi çekiyor bende bugünde 10.günüm.tam zamanı başlamak için zaten bu ara her gün birşeyle geliyor.işte falanca arkadaşımla konuştum onlarında şu kadar yıl olmamış şöyle yapmışlar olmuş,ertesi gün başka bişey anlatıyor :)) bakalım çenesine vurduğu gibi başka yerinede vurcakmı yokda gene naz niyaz peşimdemi koşturacak
3 saat olayına giremem deBence burda duyduğun her şeyi uygula kocanın üzerinde sonra da aaaa bana da böyle demişlerdi dehatta bu akşam üç saat kuralından başlayabilirsin sal gitsin her gün mir pozisyon dene görsün gününü
Gazoz falan mı denesen ne3 saat olayına giremem deyeterki o kendi rızasıyla teslim olsun,bana zorluk çıkarmısın pozisyon falan önemli değil
Gazoz falan mı denesen nebi arkadaşım demişti kocama zorla tecavüz ettim de tuttu çocuk oldu diye bir yerden başlamak lazım
3 saat kuralı ne?3 saat olayına giremem deyeterki o kendi rızasıyla teslim olsun,bana zorluk çıkarmısın pozisyon falan önemli değil
Farklı saatlerde ölçüm olduğu içinKızlar grafikte ateşimi giriyorum ama bazı günler içi dolu mavi nokta Bazı günlerde de ise içi boş mavi nokta oluyor. Bunun nedenini bilen var mı ?Veson
Ovulasyon testinin 17. Gün pik yaptığına emin misin? İlk sayfadan yardım alarak linki buraya kopyala yapıştır beni de etiketle ilk sayfaya ekleyeyimGünaydın Arkadaşlar dün atmıştım ısı tablomu ff tablosundan daha iyi anlaşılıyomuş diye baya uğraştım ama sonunda başardım. Dün 7 ile 8 arası ölçüm yapıyorum demiştim aslında benim alarmım 7.50 hergün bu saatte yapıyorum ölçümü. Arada bi kaç tane erken saatte olan var ama çoğu 7.50 bugün de öyle. Tabloma bakabilirmisiniz yeniden
İlk ilişkiyi takip eden 180 dakike içinde ikinci ikişki hamilelik şansını arttırıyormuş, Spermler daha kolay ve hızlı ilerliyormuş3 saat kuralı ne?
Ovulasyon testinin 17. Gün pik yaptığına emin misin? İlk sayfadan yardım alarak linki buraya kopyala yapıştır beni de etiketle ilk sayfaya ekleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?