Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
uniq12 canım geçmiş olsun.Ben de dahil birçok kadın yaşadı malesef bunu.İnşallah bundan sonra,tez vakitte sağlıklı bir gebelik gecirirsin canım.
Saol canım İnanıyorum ki en kısa zamanda sağlıklı gebelik olacak. Birkaç yerde okudum araştırdım rahim kendini gebeliğe hazırlıyormuş ondan dolayı kimyasaldan sonra hamile kalmak daha da kolaylaşıyormuş. En azından hamile kalabiliyormuşum onu öğrendim. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Amin canım,evet bak ben canlı örneğim.Aralıkta kimyasal geçirdim,şubatta hamile kaldım.Merak etme,sende sağlıkla kavusacaksin bebeğine kısa zamanda❤

bu bir mucize bizde ayni durumdayiz

hadi hayırlısı olsun canım.çalışmalarda güzel.Allah gönlüne göre versin inşallah

Hadi gözunaydin canim sen elinden geleni yaptin gerisi Rabbime kalmis guzel haberler duyarsin insallah

hilallll canım ne durumdasın? Birkaç gündür öyle hastayım ki kafamı kaldıramıyorum. Bugün biraz toparlandım. Çok takip edemedim seni. Eşin çıkmamış galiba şehir dışına. Lütfen çalışmaları ihmal etmeyin her zaman düşünürüm bahar ayı yenilenme ayı çoğalma üreme ayı. İnşallah Rabbim yüzümüze güler. Benim de kanama bitsin diye bekliyorum bu 3. Günüm ilk günün akşamı 2 tane büyük pıhtı düştü garipti :) sevindim ama en azından rahim temizleniyor diye. Dün de internetten biraz araştırdım kimyasaldan sonra gebe kalmak daha kolaylaşıyormuş rahim kendini gebeliğe hazırlıyormuş çünkü. Bende bol bol dua ediyorum hepimiz için

hadi hayırlısı olsun canım.çalışmalarda güzel.Allah gönlüne göre versin inşallah
Hadi gözunaydin canim sen elinden geleni yaptin gerisi Rabbime kalmis guzel haberler duyarsin insallah
Ay hadi inşallah Rahim kalınlığı çok güzel dedi 13mm’ymiş..
direksiyon dersine gidiyorum şimdi bu haftalara denk gelmesi iyi oldu, okuldu dersti derken kafam meşgul olur iyice

evet canım kullandım ama bir ay denedim.dün kutusunu gördüm evde.tekrar deneyim diye düşünüyordum bu ay ki diğer ilişkilerde tekrar bi deneyim

Aynen dene canım ben kullandığım 2. ay hamile kaldım. Birde o ay yum takibi yaptırmadan elimde kalan femarayı kullanmıştım tabii d vitamini takviyesi de vardı.

çok geçmiş olsun kuzum aynen gidecekti ama gitmedi.bi aksilik oldu galiba.zaten gitsin istemiyordum o ek bi gelir getirecek bir iş diye gitmek istiyordu.bende hiç oralı olmuyorum işime geldi elimden geldiğince değerlendirmeye çalışcam canım.. seninde kanaman bitince kaldığın yerden devam dediğin gibi bende çok okudum.bu kimyasal sağlıklı bir gebeliğe hazırlık olarak düşünelim.inşallah çok bekletmeden gelecek meleğin bahar hepimize uğurlu ve bereketli gelir inşallah.topiğimizde bol bol müjdeli haberler olsunn aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…