3 saati bilmiyorum da iki ilişkiyi duydum. 3 saatte zaten erkeğin ihtiyacı oluyor ondandırİlk ilişkiyi takip eden 180 dakike içinde ikinci ikişki hamilelik şansını arttırıyormuş, Spermler daha kolay ve hızlı ilerliyormuş ☺
Ölçüm saatleri farklı ise içi boş olur. Aynı saatte ölçün.Kızlar grafikte ateşimi giriyorum ama bazı günler içi dolu mavi nokta Bazı günlerde de ise içi boş mavi nokta oluyor. Bunun nedenini bilen var mı ?Veson
Testler açıldı iyice canımSabah olduğu için yeterli gibi. Ama keyif sizin. Ben olsam bugünü geçer yarını değerlendiririm... Ovu testi ne diyor?
Saol canımuniq12 canım geçmiş olsun.Ben de dahil birçok kadın yaşadı malesef bunu.İnşallah bundan sonra,tez vakitte sağlıklı bir gebelik gecirirsin canım.
Veson aslında 12side yüksekti ama 17si pik ti https://www.fertilityfriend.com/home/7160d9 şimdiden teşekkür ederim
Amin canım,evet bak ben canlı örneğim.Aralıkta kimyasal geçirdim,şubatta hamile kaldım.Merak etme,sende sağlıkla kavusacaksin bebeğine kısa zamanda❤Saol canımİnanıyorum ki en kısa zamanda sağlıklı gebelik olacak. Birkaç yerde okudum araştırdım rahim kendini gebeliğe hazırlıyormuş ondan dolayı kimyasaldan sonra hamile kalmak daha da kolaylaşıyormuş. En azından hamile kalabiliyormuşum onu öğrendim. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
2 yada 3 nisanda çatlamış gibi. Yarın ki ateşi de görelim.Testler açıldı iyice canım
bu bir mucize bizde ayni durumdayizcanım bak bikaç yere yazdım kopyalayım burayada neler yaptığımızı
benim eşimin hız ve morfoloji 0 dı.
ne varikosel nede hormonlarda bişey vardı.
önce kendimize 4 ay verdik
bu sırada eşim hergün ama hergün düzenli spor yaptı
vitamin olarak hergün gnc arjinin 1000 mg
gnc fertility blend(yurtdışından türkiyede yok malesef ama satan siteler var)
evicap kullandı birer tane
yalnız fertility blend bazen günde 2 -3 kere kullandığıda oldu.
bende bir problem yok ama yinede gnc arjinmax women kullandım
birde bu ay ovulasyon testi ve pressed vajinal jel kullandık
ama en önemlisi çok dua ettim
bunlar vesile oldu belki ama rabbimin mucizesi o nasip etti çok şükür
isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah
evet canım kullandım ama bir ay denedim.dün kutusunu gördüm evde.tekrar deneyim diye düşünüyordumhilallll kuzum sen preseed denemismiydin?
hadi hayırlısı olsun canım.çalışmalarda güzel.Allah gönlüne göre versin inşallahGünaydııın kızlaaar şimdi doktordan çıktım folikülüm pörsümüş, yumurtam çatlamış ☺ateş zıplamadı ama biraz erken ölçmek zorunda kaldım bugün de neyse bekleme dönemim başladı artık en azından
Hadi gözunaydin canim sen elinden geleni yaptin gerisi Rabbime kalmis guzel haberler duyarsin insallahGünaydııın kızlaaar şimdi doktordan çıktım folikülüm pörsümüş, yumurtam çatlamış ☺ateş zıplamadı ama biraz erken ölçmek zorunda kaldım bugün de neyse bekleme dönemim başladı artık en azından
hadi hayırlısı olsun canım.çalışmalarda güzel.Allah gönlüne göre versin inşallah
Ay hadi inşallahHadi gözunaydin canim sen elinden geleni yaptin gerisi Rabbime kalmis guzel haberler duyarsin insallah
evet canım kullandım ama bir ay denedim.dün kutusunu gördüm evde.tekrar deneyim diye düşünüyordumbu ay ki diğer ilişkilerde tekrar bi deneyim
çok geçmiş olsun kuzumhilallll canım ne durumdasın? Birkaç gündür öyle hastayım ki kafamı kaldıramıyorum. Bugün biraz toparlandım. Çok takip edemedim seni. Eşin çıkmamış galiba şehir dışına. Lütfen çalışmaları ihmal etmeyin her zaman düşünürüm bahar ayı yenilenme ayı çoğalma üreme ayı. İnşallah Rabbim yüzümüze güler. Benim de kanama bitsin diye bekliyorum bu 3. Günüm ilk günün akşamı 2 tane büyük pıhtı düştü garipti :) sevindim ama en azından rahim temizleniyor diye. Dün de internetten biraz araştırdım kimyasaldan sonra gebe kalmak daha kolaylaşıyormuş rahim kendini gebeliğe hazırlıyormuş çünkü. Bende bol bol dua ediyorum hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?