bende sadece gene ateş takibi yaparım ovu testi almam.o beni çok strese sokuyor.bide jeli kullanırım bu ay. d vitamini daha önce almıştım.kullanalı 15 gün olmuştu.kardeşiminde düşük o sürekli kullanıyor.annemlere gidince tekrar aldım d vitamini.bi 15 gün sonra tekrar alcam. eşime de bugün alayım oda tekrar kullansınAynen dene canım ben kullandığım 2. ay hamile kaldım. Birde o ay yum takibi yaptırmadan elimde kalan femarayı kullanmıştım tabii d vitamini takviyesi de vardı.
Çatlamış sanki ama çalışmayı erken bitirmişsin.Cordelia canim benim tablo hakkinda ne dusunuyorsun ovulasyon testinde tam koyulasma yakalayamadim ya sence olmusmudur yumurtlama
Geçmiş olsun canımhilallll canım ne durumdasın? Birkaç gündür öyle hastayım ki kafamı kaldıramıyorum. Bugün biraz toparlandım. Çok takip edemedim seni. Eşin çıkmamış galiba şehir dışına. Lütfen çalışmaları ihmal etmeyin her zaman düşünürüm bahar ayı yenilenme ayı çoğalma üreme ayı. İnşallah Rabbim yüzümüze güler. Benim de kanama bitsin diye bekliyorum bu 3. Günüm ilk günün akşamı 2 tane büyük pıhtı düştü garipti :) sevindim ama en azından rahim temizleniyor diye. Dün de internetten biraz araştırdım kimyasaldan sonra gebe kalmak daha kolaylaşıyormuş rahim kendini gebeliğe hazırlıyormuş çünkü. Bende bol bol dua ediyorum hepimiz için
Canım geçmiş olsun eşin de hastaydı sanırım. Nasıl oldunuz?Merhaba kızlar sabah normalde 6.40 da ateş ölçüyordum sabah 5 de bağoz ağrımla tuvalete kalktım yataga geldikten sonra saati gördüm uyuyamadım da ateşi ölçtüm 36.4 çuktı sağlıklı değil yinede girdim. Çok kötü grip oldum. ilişki derken ilişki oldu biraz yattım sonra kalkıp lavaboya gittim. Kahve akıntı gelmiş 2 saat sonra hafif pembe akıntı geldi. Bu arada ilişkiden sonra birde kasık da sancım oldu.Veson Cordelia
Cordelia
Saol canım. Bu kimyasal benim sağlık açısından tüm dengemi sarstı. Ateşim yükseldi baya ama şükür bugün iyiyimGeçmiş olsun canım
Teşekkürler canım. Lekelenmem yok gelmedi birdaha ama dehşet grip oldum ilişki falan hepsi kaldı.Canım geçmiş olsun eşin de hastaydı sanırım. Nasıl oldunuz?
Aynen canim oyle oldu benimki spor yapiyorda yorgunmus oymus buymus olmadi sonrada kandil girdi o yuzden hayirlisi artikÇatlamış sanki ama çalışmayı erken bitirmişsin.
Merhaba hanımlarBize doktor hic bir sey demedi canım.sebepsiz infertilite denildi.sonuclarima normal dediler.esimin ileri hızlı spermi ilk testlerde iyiydi ama son iki asilamada kötüydü.ilk tahlillerini biz baska doktorlarada gösterdik hatta görümcem canakkalede ebe hemsire.ona yolladik ordaki doktorda bakti eşimin sonuclarina hepsi iyi dedi.ama son asilamada ileri hızlı sıfır.
Tebrik ederim. Sağlıkla kucağınıza alın.Merhaba hanımlar
Yeni hamileyim
Çanakkale 18 Mart üniversitesinde Bülent bey varmış, gebelik takibi için, kendisine kontrole giden var mı?
Veya 18 Mart’tan normal randevu alacağım,doktor tavsiyesi de olur?
Şimdiden teşekkür ederim
Amin allah razı olsunTebrik ederim. Sağlıkla kucağınıza alın.
Saol canım. Bu kimyasal benim sağlık açısından tüm dengemi sarstı. Ateşim yükseldi baya ama şükür bugün iyiyimBu ay da ateş takibi yapmasam mı diye düşünüyorum açıkcası o da biraz strese sokabiliyor. Şunu anladım ki ne olursa olsun ilişki sıklığı çok önemli. Yumurtlama bittikten sonra salıyoruz biraz kendimizi. Neticede Allahın takdiri ne zaman olacağı belli olmaz
Bugün adet olmam gerekiyodu olmadım dün test yapmıştım negatif çıktı pazarteside olabilirim o yüzden biraz daha beklicem bakalımCansinsenn tablon çok iyi gidiyor normalde adet döngün nasıl ne kadar zamanda bir oluyorsun?
Test yaptın mı
Bugün adet olmam gerekiyodu olmadım dün test yapmıştım negatif çıktı pazarteside olabilirim o yüzden biraz daha beklicem bakalım
İnşaallah canım yaaaHadi inşallah olmazsin tablon umut verici
İnşallah yerleşme ağrısıdır. Ben şu an 4+3 üm hala o ağrılardan var bende. Hatta bu gece uykumdan uyandırdıGunaydin kizlar bugun karnimin alt tarafina bide sol kasigima agri girdi boyle 5 dk falan surdu adim atmakta zorlandim sonra gecti neden olduki acaba
Insallah canim bugun dpo7 deyim olabilir mi ki acaba yerlesme agrisiİnşallah yerleşme ağrısıdır. Ben şu an 4+3 üm hala o ağrılardan var bende. Hatta bu gece uykumdan uyandırdı
Amin güzelim Allah razı olsun hepimize nasip olsun inşallah o güzel duyguyu tatmak. Bence olabilir çünkü benim de 7 dpo da hafif başlamıştı ama 8 dpo da baya baya ağrımıştı. Tabi şu an daha şiddetli ağrıyo bi de bol bol akıntıInsallah canim bugun dpo7 deyim olabilir mi ki acaba yerlesme agrisi
İnşallah senin agrilarinda gecer canim Allah im hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin
Amin canim insallah herseyin hayirlisi olsunAmin güzelim Allah razı olsun hepimize nasip olsun inşallah o güzel duyguyu tatmak. Bence olabilir çünkü benim de 7 dpo da hafif başlamıştı ama 8 dpo da baya baya ağrımıştı. Tabi şu an daha şiddetli ağrıyo bi de bol bol akıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?