Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen dene canım ben kullandığım 2. ay hamile kaldım. Birde o ay yum takibi yaptırmadan elimde kalan femarayı kullanmıştım tabii d vitamini takviyesi de vardı.
bende sadece gene ateş takibi yaparım ovu testi almam.o beni çok strese sokuyor.bide jeli kullanırım bu ay. d vitamini daha önce almıştım.kullanalı 15 gün olmuştu.kardeşiminde düşük o sürekli kullanıyor.annemlere gidince tekrar aldım d vitamini.bi 15 gün sonra tekrar alcam. eşime de bugün alayım oda tekrar kullansın

Geçmiş olsun canım

Canım geçmiş olsun eşin de hastaydı sanırım. Nasıl oldunuz?

Geçmiş olsun canım
Saol canım. Bu kimyasal benim sağlık açısından tüm dengemi sarstı. Ateşim yükseldi baya ama şükür bugün iyiyim Bu ay da ateş takibi yapmasam mı diye düşünüyorum açıkcası o da biraz strese sokabiliyor. Şunu anladım ki ne olursa olsun ilişki sıklığı çok önemli. Yumurtlama bittikten sonra salıyoruz biraz kendimizi. Neticede Allahın takdiri ne zaman olacağı belli olmaz

Merhaba hanımlar
Yeni hamileyim
Çanakkale 18 Mart üniversitesinde Bülent bey varmış, gebelik takibi için, kendisine kontrole giden var mı?

Veya 18 Mart’tan normal randevu alacağım,doktor tavsiyesi de olur?

Şimdiden teşekkür ederim

Tebrik ederim. Sağlıkla kucağınıza alın.

Çok doğru söylüyorsun önemli dönemler daha sık diğer dönemler en az 2 gün boşluk olmalı.. ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor
Insallah en yakın zamanda toparlanıp Allahn izniyle saglikli bir sekilde kavusacaksin yavruna

Gunaydin kizlar bugun karnimin alt tarafina bide sol kasigima agri girdi boyle 5 dk falan surdu adim atmakta zorlandim sonra gecti neden olduki acaba

Insallah canim bugun dpo7 deyim olabilir mi ki acaba yerlesme agrisi
İnşallah senin agrilarinda gecer canim Allah im hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin
Amin güzelim Allah razı olsun hepimize nasip olsun inşallah o güzel duyguyu tatmak. Bence olabilir çünkü benim de 7 dpo da hafif başlamıştı ama 8 dpo da baya baya ağrımıştı. Tabi şu an daha şiddetli ağrıyo bi de bol bol akıntı

Amin canim insallah herseyin hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…