- 23 Mart 2019
- 1.005
- 1.896
- 83
- 38
Yarına kadar adet olacaksın gibi geldi bana ama kızlar daha iyi yorumlar eminimKızlar benim ateşim düştü 36.3 e ama adet de olmadım ateşi düşüp hamile kalanlar var mıhttps://www.fertilityfriend.com/home/7160d9
Banada öyle geliyorYarına kadar adet olacaksın gibi geldi bana ama kızlar daha iyi yorumlar eminim
kızlar iyi hafta sonları.yaa sizede oluyormu bilmiyorum, benim yumurtlama zamanı hep başım ağrıyor.lanet ağrı geçmiyorda hanı yatayım uyuyayım duşa gireyim falan yok.ben hep umursamıyor direk ağrı kesici içiyordum ama bugün direniyorum.parol içtim banamısın demedi.buz koydum yok.şimdi patates bağladımsizin tavsiye edeceğiniz birşey varmı yaa
Geçmiş olsun canım..kızlar iyi hafta sonları.yaa sizede oluyormu bilmiyorum, benim yumurtlama zamanı hep başım ağrıyor.lanet ağrı geçmiyorda hanı yatayım uyuyayım duşa gireyim falan yok.ben hep umursamıyor direk ağrı kesici içiyordum ama bugün direniyorum.parol içtim banamısın demedi.buz koydum yok.şimdi patates bağladımsizin tavsiye edeceğiniz birşey varmı yaa
migreni hiç demiyorum kuzum.bende de var.o başka bir boyutta ağrıyor zaten..valla patates iyi geldi ya.umutsuzca bağlamıştım ama iyi geldi çok şükür.hep duymuştum ama ilk kez denedim.yumurtlama dönemi içilen ağrı kesiciler yumurta kalitesini ve üremeyi çok etkiliyormuş.ben yeni öğrendim o yüzden içmemek için direndim ve başardımÇok zor o ağrı bende migren var..
Tuttuğunda ilaç bile gecirmiyor.. ama hissettigim an kendimi karanlik sessiz bir yere kapatırım başımı iyice sararım ve ortasına buz koyarım
Hatta eşim kaşıma ve alnıma masaj yapar cunku agridan kendimi sıkıyorum daha cok agiriyor hatta bazen agliyorum agridan daha da artiyor
O yüzden masaj kaslarimi gevsetiyor buzda uyusturuyor
Çokk gecmis olsunn
canım çok sağol.patates iyi geldi ya baya hafifledi ağrım.şimdi daha iyiyimGeçmiş olsun canım..Meyveliturta19 dediği gibi masaf ve karanlık sessiz oda da uyumaya çalış iyi gelecektir.
migreni hiç demiyorum kuzum.bende de var.o başka bir boyutta ağrıyor zaten..valla patates iyi geldi ya.umutsuzca bağlamıştım ama iyi geldi çok şükür.hep duymuştum ama ilk kez denedim.yumurtlama dönemi içilen ağrı kesiciler yumurta kalitesini ve üremeyi çok etkiliyormuş.ben yeni öğrendim o yüzden içmemek için direndim ve başardımsağol kuzum çok teşekkür ederim.ya bide sün ılişki oldu alıntım ve ağrım vardı.ateşim henüz yükselmedi kocişi zorlasam bugünde ilişki oldursam yoksa gğn aşırıya devam mı etsem
Meyveliturta19 canım nasıl oldun. Daha iyimisin?
bi şakayla karışık nabzını yoklarım baktım gönülsüz üzerine gitmem ne onu üzerim nede kendim strese girerimPatates aklima gelmedi onu bende duymustum hic denememistim iyi oldu öğrenmis olduk bizde.. iyice dinlen aynen en onemli haftadasin en ufak riski bile kaldirmak lazim.. iyice dinlen 1-2 saate toparlanirsin
Çalısmalarin ne güzel gidiyor öyleGeçen ay 13. gün çatlamış eğer imkanın varsa bu geceyi de değerlendir biraz kendini toparlarsan üst üste olsun
Eğer baktin olmuyor ilişki hiç stres yapma gün aşırıda cok iyi yarını değerlendirirsin
Bugün yarın catlar gibi tablon hadi inşallah bu ay senin ayın olsun inşallah.. seninle birlikte hepimizin ayı.. sabirsizlikla guzel haberini bekliyorum
İnşallah yerleşme ağrısıdır. Ben şu an 4+3 üm hala o ağrılardan var bende. Hatta bu gece uykumdan uyandırdı
Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Sadece su içme kuşburnu ve ıhlamur da içebilirsin. Bitki çaylarıda iyi gelir. Benim herşey güzek görünüyor ama 3 gündür çok kötü gribim ateşleniyorum. Ayrıca kahve lekenlemem de oluyor. Dişlerim sızlıyor ağız içi yara durumunda ilaç almamakda direniyorum. Doğal yollarla atlatmaya çalışıyorum. Bu durumda bu ay çok umudum olmasada adeti bekliyeceğiz.Çok sağol kültür tahlilim temiz çıktı çok şükür ama su içmekten artık midem bulanır duruma geldim tuvaletten çıkamıyorumAllahm bu illeti kimsenin başına vermesin
Bu arada çalışmalar tam yerinde çizgide çekilmiş artık dinlenme zamanı ❤Güzel haberler verirsin insallah
Dün gece muhtemelen soldan sağa dönmüşüm korkunç bi ağrıyla zıpladım yatakta resmen yırtıldı bi yerlerim öyle bi ağrı. Kanamam falan Yok çok şükür şu an sadece ara sıra şiddetli saplanma ve yırtılma tarzı ağrı ve aşşşşşşşşırı akıntı var bulantı falan Yok hiç. Çok üzülüyorum ilk bebeğimde de olmamıştı bulantı ve bebeğin sağlıksız oldu kaybettim. Bulantı olursa bebek sağlıklı oluyormuş diye okudum bi yerde. Bilemiyorum inşallah her şey yolundadır bu sefer. Bel ağrısı ilk hamileliğimde çok fazla oldu 4. Ayda yürümekte zorlanıyordum. Bu sefer Yok çok şükürBenimde 4. 5. 6 haftalar kasik agrilarim oluyordu hep adet olacakmisim gibi cok korkutuyordu.
Üzme kendini geçiyor.. korkmada normalmiş
Gerçi şimdide bel agrılarım var
bi şakayla karışık nabzını yoklarım baktım gönülsüz üzerine gitmem ne onu üzerim nede kendim strese girerimyarın olur.gün aşırı 2 -3 ılişki daha olursa süper olacak geçen ay aşılamadan dolayıda öyle denk geldi ama ovu testi yaptığım zamanlarda hep 13-14 pozitif oldu..inşallah hepimiz için müjdeli haberlerle dolu bir ay olur bu ay ❤
Dün gece muhtemelen soldan sağa dönmüşüm korkunç bi ağrıyla zıpladım yatakta resmen yırtıldı bi yerlerim öyle bi ağrı. Kanamam falan Yok çok şükür şu an sadece ara sıra şiddetli saplanma ve yırtılma tarzı ağrı ve aşşşşşşşşırı akıntı var bulantı falan Yok hiç. Çok üzülüyorum ilk bebeğimde de olmamıştı bulantı ve bebeğin sağlıksız oldu kaybettim. Bulantı olursa bebek sağlıklı oluyormuş diye okudum bi yerde. Bilemiyorum inşallah her şey yolundadır bu sefer. Bel ağrısı ilk hamileliğimde çok fazla oldu 4. Ayda yürümekte zorlanıyordum. Bu sefer Yok çok şükür
Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Sadece su içme kuşburnu ve ıhlamur da içebilirsin. Bitki çaylarıda iyi gelir. Benim herşey güzek görünüyor ama 3 gündür çok kötü gribim ateşleniyorum. Ayrıca kahve lekenlemem de oluyor. Dişlerim sızlıyor ağız içi yara durumunda ilaç almamakda direniyorum. Doğal yollarla atlatmaya çalışıyorum. Bu durumda bu ay çok umudum olmasada adeti bekliyeceğiz.
Güzel haberlerini bekliyorum.. bende bekliyeceğim artık bir umut belki tutar.Kıyamam ya şu dönem hasta olmak iskence cok iyi bilirim.. yatak dosekte olsan ya bise olur korkusuyla alamiyorsun.
Allahm öyle güzel annelige hazirliyorki
Havalar cok dengesiz cok dikkat et kendine.. insallah dogal yollarka hemen atlatirsin.. ayrica her ay umudumuz var onu hic kaybetmiyoruz
Calismalarin gayet guzel simdi gripi atlatmaya bak bu surecte de hic yorma kendini bol bol dinlen
Pazartesi doktora gidecegim bitkisel seyleri soracagim doktora onay verirse o sekilde de devam edecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?