Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa çok teşekkür ederim inşallah her şey güzel olacak. Doğru söylüyorsun biraz değil baya evham yapıyoRum ben. Annemin de hiç bulantısı olmamış aslında. Bakalım şu keseyi kalp atışını falan bi göreyim de içim biraz olsun rahatlar inşallah.

Hayırlısı olsun Canım, geçen ay da 36.3 ile başlamış adetin.. bakalım yarın yükselecek mi ateş? Test yaptın mı bugün? Yumurtlamadan sonraki 13.gününmüş varsa çıkar zaten..
Yaptım canım akşam ama anlayamadım var mı yok sende bak istersen

Eklentiler

• 20190407_140009.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 43
Ay aman geçmiş olsun, bende her zaman olmaz ama arada fena tutar lavanta yağı ya da nane yağı koklamak da iyi gelebilir diye okumuştum, ben genelde anneanne usulü bağlamayı hatta eşime baskı uygulatmayı tercih ediyorum
O çok hurafe canım herkesin hamileliği farklı olduğu gibi bir kişinin her hamileliği de farklı oluyor.. hiç hamile olduğunu hissetmeden sağlıkla tamamlayan da var, her belirtiyi yaşayıp tamamlayamayan da.. sen içini ferah tut, at öyle düşünceleri kafandan ilk hamileliğimde bulantılarım yok diye sevinirken 9.hafta başladı, 4 haftada 5 kilo verdim o dönem. Çok da iyi değil yani bulantı

Sağlıkla al kucağına inşallah

Yaptım canım akşam ama anlayamadım var mı yok sende bak istersen
Canım görünüyor ama kuruma çizgisi de olabilir, üzerinden çok zaman geçmiş çünkü

Test varsa elinde ya idrarını biraz tutup akşama ya da sabaha tekrarla adet olmazsan.. inşallah şak diye çıkar silik de olsa ikinci çizgi

Yarın sabah yapıcam canım adet olmazsam artık inş. Olmam

İnsallah annesi az kalmıs duymana da gümbür gümbür iyiyim ben diyecek Allahn izniyle

kuzum ben de aslında üst üste ılişki olsun istiyorum ama benim eşimle bu zor.çünkü gün aşırı ilişkilerde bile zorlanıyor.o yüzden gün aşırı olsunda başka bişey istemiyorum..ya o sağa sola dönme olayını bu ayki ilişkilerde yaptım ben.ayklarımı diktikten bi süre sonra biraz sağa biraz sola dönerek durdum.belimi sarma olayını da işe gitmesem evde kendimi pamuklara sararım :)) ben gece yatarken bile çok ince yatıyorum..
benim kafamda ister istemez bebek oluyor ılişki esnasında ama eşimi olabildiğince o düşünceden uzaklaştırıyorum.tavsiyelerin işin çok sağol canım.inşallah bu ayın sonu hayır olur

canım patates iyi geldi valla senin de aklında bulunsun bende sıkı sıkı bağlarım başımı banada iyi gelir baskı yapmak.

Üst üste ilişki demek istemedim aslında.. tek ilişkide olsada senin keyifli olman etkili.. aslinda ust uste iliskinin mantigi da o.
Genelde kadinlar 2. iliskide anca kıvama gelir..
Ama sen bunu tek iliskiylede yapabilirsin yarin ki ilişkiyi yapabilirsen o kafayla yapmaya çalış.. sal kendini eşine bırak akışına
Yoksa gün aşırı daha iyi spermler kaliteli oluyor şuan cok iyi gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…