- 31 Mart 2018
- 243
- 345
- 103
- 32
Yaaa çok teşekkür ederim inşallah her şey güzel olacak. Doğru söylüyorsun biraz değil baya evham yapıyoRum ben. Annemin de hiç bulantısı olmamış aslında. Bakalım şu keseyi kalp atışını falan bi göreyim de içim biraz olsun rahatlar inşallah.Hic oyle dusunme bende zerre bulanti yok..
Herkesin hamileligi fakrlidir demek ki seninde rahat gececek ne guzel
Benim yengemde de sifir bulanti 1-2haftaya doguracak
Ablam ilk 3 ay kendinden gecti.. herkeste farkli farkli
Ayrica o kadar cok insan var ki dusuk yapip saglikla bebeklerine kavusan hic onu dusunme Allahn iz iyle saglikla alacaksin kucagina
Ayrica akinti cok norma..bende de cok fazla doktorum o daha artacak dedi
Vucudun yeni bir cisme alisiyor o yuzden kasik agrilari da normal bak kanamanda yok bende o haftalar ayniydim hic bozma moralini
Hatta hic bise arastirma okuma keyfini cikar bebeğin seninle
Hayırlısı olsun Canım, geçen ay da 36.3 ile başlamış adetin.. bakalım yarın yükselecek mi ateş? Test yaptın mı bugün? Yumurtlamadan sonraki 13.gününmüş varsa çıkar zaten..Banada öyle geliyor
Yaptım canım akşam ama anlayamadım var mı yok sende bak istersenHayırlısı olsun Canım, geçen ay da 36.3 ile başlamış adetin.. bakalım yarın yükselecek mi ateş? Test yaptın mı bugün? Yumurtlamadan sonraki 13.gününmüş varsa çıkar zaten..
Ay aman geçmiş olsun, bende her zaman olmaz ama arada fena tutarkızlar iyi hafta sonları.yaa sizede oluyormu bilmiyorum, benim yumurtlama zamanı hep başım ağrıyor.lanet ağrı geçmiyorda hanı yatayım uyuyayım duşa gireyim falan yok.ben hep umursamıyor direk ağrı kesici içiyordum ama bugün direniyorum.parol içtim banamısın demedi.buz koydum yok.şimdi patates bağladımsizin tavsiye edeceğiniz birşey varmı yaa
O çok hurafe canım herkesin hamileliği farklı olduğu gibi bir kişinin her hamileliği de farklı oluyor.. hiç hamile olduğunu hissetmeden sağlıkla tamamlayan da var, her belirtiyi yaşayıp tamamlayamayan da.. sen içini ferah tut, at öyle düşünceleri kafandanDün gece muhtemelen soldan sağa dönmüşüm korkunç bi ağrıyla zıpladım yatakta resmen yırtıldı bi yerlerim öyle bi ağrı. Kanamam falan Yok çok şükür şu an sadece ara sıra şiddetli saplanma ve yırtılma tarzı ağrı ve aşşşşşşşşırı akıntı var bulantı falan Yok hiç. Çok üzülüyorum ilk bebeğimde de olmamıştı bulantı ve bebeğin sağlıksız oldu kaybettim. Bulantı olursa bebek sağlıklı oluyormuş diye okudum bi yerde. Bilemiyorum inşallah her şey yolundadır bu sefer. Bel ağrısı ilk hamileliğimde çok fazla oldu 4. Ayda yürümekte zorlanıyordum. Bu sefer Yok çok şükür
Canım görünüyor ama kuruma çizgisi de olabilir, üzerinden çok zaman geçmiş çünküYaptım canım akşam ama anlayamadım var mı yok sende bak istersen
Yarın sabah yapıcam canım adet olmazsam artık inş. OlmamCanım görünüyor ama kuruma çizgisi de olabilir, üzerinden çok zaman geçmiş çünkü
Test varsa elinde ya idrarını biraz tutup akşama ya da sabaha tekrarla adet olmazsan.. inşallah şak diye çıkar silik de olsa ikinci çizgi
Yaptım canım akşam ama anlayamadım var mı yok sende bak istersen
Güzel haberlerini bekliyorum.. bende bekliyeceğim artık bir umut belki tutar.
Yaaa çok teşekkür ederim inşallah her şey güzel olacak. Doğru söylüyorsun biraz değil baya evham yapıyoRum ben. Annemin de hiç bulantısı olmamış aslında. Bakalım şu keseyi kalp atışını falan bi göreyim de içim biraz olsun rahatlar inşallah.❤
kuzum ben de aslında üst üste ılişki olsun istiyorum ama benim eşimle bu zor.çünkü gün aşırı ilişkilerde bile zorlanıyor.o yüzden gün aşırı olsunda başka bişey istemiyorum..ya o sağa sola dönme olayını bu ayki ilişkilerde yaptım ben.ayklarımı diktikten bi süre sonra biraz sağa biraz sola dönerek durdum.belimi sarma olayını da işe gitmesem evde kendimi pamuklara sararım :)) ben gece yatarken bile çok ince yatıyorum..Aslinda simdi iyice baktim sanki yarin bi kademe dusup ertesi gun firlayacak gibi duruyor
Eger oyle olursa yarina ceker cizgiyi ..
Iliskide yarin olursa daha iyi olur cekildigi gun
O yuzden bugunu cok zorlamasan da olur aynen gun asiri zaten 2 gun senle spermler
Bir de bilmiyorum ne kadar etkisi olur ama denemekte fayda var ben sağdan yumurtluyordum ya iliskiden hemen sonra sag tarifma dogru kendimi cevirip ayaklarimi oyle diktim ayaga o ay ve belimi iyice sardim
Ya belki tesadufte olabilir ama ne bileyim en ufak detay bile bazen bizim icin onemli oluyor ya paylasayim dedim
Aslinda bir sey daha var
Tabloma bakarsaniz benim cizgi cekildigi an cift iliski olmus o biri sabah biri aksam degil ust uste oldu.. 1.si görev gibiydi 2.si keyfineydi ama yine dedigim seyi yaptim.
Hatta o gun icimden uzun suredir ilk defa iliskiden bise anladim dedim icimden..baya ayrintili anlattim kusura bakma ama demek istedigim belki de olsun bitsin gozuyle degilde bizlerinde isteyerek yapmamiz olabilir..
Çunku biz o olaya istemsizce hep cocuk icin bakiyoruz
sanki gölge gibi bi çizgi var gibi ama senide umutlandırmak istemem canım.inşallah hamilesindirYaptım canım akşam ama anlayamadım var mı yok sende bak istersen
canım patates iyi geldi valla senin de aklında bulunsunAy aman geçmiş olsun, bende her zaman olmaz ama arada fena tutarlavanta yağı ya da nane yağı koklamak da iyi gelebilir diye okumuştum, ben genelde anneanne usulü bağlamayı hatta eşime baskı uygulatmayı tercih ediyorum
O çok hurafe canım herkesin hamileliği farklı olduğu gibi bir kişinin her hamileliği de farklı oluyor.. hiç hamile olduğunu hissetmeden sağlıkla tamamlayan da var, her belirtiyi yaşayıp tamamlayamayan da.. sen içini ferah tut, at öyle düşünceleri kafandanilk hamileliğimde bulantılarım yok diye sevinirken 9.hafta başladı, 4 haftada 5 kilo verdim o dönem. Çok da iyi değil yani bulantı ☺
Sağlıkla al kucağına inşallah ☺
Bence var gibi. İlk hamileliğimde böyleydi hcg 20 çıkmıştı. Hadi inşallahÇok belli olmuyo canım bende emin olamadımEki Görüntüle 2255592
kuzum ben de aslında üst üste ılişki olsun istiyorum ama benim eşimle bu zor.çünkü gün aşırı ilişkilerde bile zorlanıyor.o yüzden gün aşırı olsunda başka bişey istemiyorum..ya o sağa sola dönme olayını bu ayki ilişkilerde yaptım ben.ayklarımı diktikten bi süre sonra biraz sağa biraz sola dönerek durdum.belimi sarma olayını da işe gitmesem evde kendimi pamuklara sararım :)) ben gece yatarken bile çok ince yatıyorum..
benim kafamda ister istemez bebek oluyor ılişki esnasında ama eşimi olabildiğince o düşünceden uzaklaştırıyorum.tavsiyelerin işin çok sağol canım.inşallah bu ayın sonu hayır olur❤
Bugün adet olmazsam yarın kan tahlili yaptırcam ama ateşim de düştüğü için hiç umudum yoksanki gölge gibi bi çizgi var gibi ama senide umutlandırmak istemem canım.inşallah hamilesindir
İnş vardır diye ümit ediyorum ama ateşim 36.3 e düştü adet ateşim bu benimBence var gibi. İlk hamileliğimde böyleydi hcg 20 çıkmıştı. Hadi inşallah
Çok belli olmuyo canım bende emin olamadımEki Görüntüle 2255592
İnşaallah canım benim tam 1 yıl oldu düşük yapalı artık çok istiyorum ama nasip işte. Test yok bu arada elimde yarın artık tahlil yaptırırımYa var sanki .. elinde baska test var mı?
Yoksa yarın ilk idrarla tekrarlarsın ama şimdi sabah olmazInsallah bebegin seninledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?