- 9 Ocak 2019
- 175
- 348
- 53
Canım tablona baktım da 12.gündesin yani adete 2 gün falan var gibi ama ateş düşmüş zaten, normal adet gibi görünüyor..Kizlar merhaba ben fitil ve iltihap sökücü kullaniyordum. Fitilin son gunu ama ilaclarim daha birer kutu var ama adete 5 gun var kasik agrim ve bildigin kirmizi kan gelmiş. Acaba ilaclardan mi yoksa kimyasaldan sonra ki ay adet erken mi oluyor? Duzensiz mi oldu acaba neyin nesidir bu kan?
Tablona baktım şimdi eğer yarın ateşin yükselirse tekrar yap testi. Düşerse sanırım maalesef ki olmadı bu ayİnş vardır diye ümit ediyorum ama ateşim 36.3 e düştü adet ateşim bu benim
Normal adetime 5 gun var. Bu ay ilac kullandigim icin birliktelik yasağı da var. Fitil bi ara az kanama yapmisti birakmistim dr da bunyen fitil sevmiyor elindekini bitir demisti. Aksam son fitil di sabah bisey yoktu simdi adet agrisi gbi agrim var ve al kirmizi tertemiz kan gelmis şaşırdım. Daha once hic 5 gun önceden adet olmamıştım.Canım tablona baktım da 12.gündesin yani adete 2 gün falan var gibi ama ateş düşmüş zaten, normal adet gibi görünüyor..
İlaçlar etkiler mi bilmiyorum, kimyasal ile ilgili de genellenir mi sanmıyorum, düzeni hemen kurulan ya da hamile kalan da çok. Ama kişiden kişiye değişir tabii, etkilemiş olabilir vücudunu.
Hayırlısı olsun diyelim, sen iyi ol elbet güzel haber de gelir inşallah
Bakalım inşaallah düşmez canımTablona baktım şimdi eğer yarın ateşin yükselirse tekrar yap testi. Düşerse sanırım maalesef ki olmadı bu ay
kızlar iyi hafta sonları.yaa sizede oluyormu bilmiyorum, benim yumurtlama zamanı hep başım ağrıyor.lanet ağrı geçmiyorda hanı yatayım uyuyayım duşa gireyim falan yok.ben hep umursamıyor direk ağrı kesici içiyordum ama bugün direniyorum.parol içtim banamısın demedi.buz koydum yok.şimdi patates bağladımsizin tavsiye edeceğiniz birşey varmı yaa
Bugün başlayan şiddetli kasık ağrısı ve yoğun cremy akıntı var. Adete 4 gün kaldıMeyveliturta19 sence bu gelişmeler iltihaplanmadan kaynaklı olabilir mi? Ama daha önce, yumurtlama dönemi hariç böyle kasık ağrım olmazdı.
Elimde test yok canım birazdan yani gidene kadar adet olmazsam kan testi yaptırcamCansinsenn test yaptın mı? Ateş bir tık yükselmiş sanki
canım pik yaptığı gün ve silikleşmeye başladığı güne kadar önemli.kızlar ovualsyon testı ıle ılgılı bır sorum var , pik yaptıgındamı yoksa sılıklesnde mı bırlıktelık olmalıdı
canım pik yaptığı gün ve silikleşmeye başladığı güne kadar önemli.
muhakkak 1gün diğerlerinden daha koyudur 2.çizgi.benimde ovu testlerim 2 gün pozitif oluyor sonra silikleşiyordu.normal bence.silikleştiği güne kadar ılişki varsa sıkıntı yok.inşallah sonu bebiş olurbenım pık 3 gun surdu 3 gun sonra sılıklestı normal mı canım
bariz çizgi var canım ama inşallah kuruma çizgisi değil de bebiş çizgisidirÇok belli olmuyo canım bende emin olamadımEki Görüntüle 2255592
Bazen oluyor. Hilal ve ben de olduğunu gördüm. İnşallah yerleşme düşüşüdürGünaydın kızlar... ilk defa ateşim dpo 6 da bukadar düşük. Kaç günlerdir grip yüzünden çok sağlıklı uyku olmadığı için ölçüm yapamamıştım. Sizce düşüş nedendir.Eki Görüntüle 2255798
İnş. Canım kan testi verdim şimdi görcez bakalımbariz çizgi var canım ama inşallah kuruma çizgisi değil de bebiş çizgisidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?