Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım. Mümkün değil. Tabi istisna olabilir ama sanmam. Sen bugün çalışma yap. Bugün çatlar yumurtan.
ordaki bi tik düşüş galiba etkiliyor.oda ateşimi hep 6.30-7.00 arasında bi saatte ölçüyorum.o aradaki dk farkı belki ateşi etkiliyordur.kocişten yana bi sıkıntı olmazsa bugün ve yarını yada birgün ara verip sonraki günüde değerlendirmeyi düşünüyorum.bakalım hayırlısı

muhakkak 1gün diğerlerinden daha koyudur 2.çizgi.benimde ovu testlerim 2 gün pozitif oluyor sonra silikleşiyordu.normal bence.silikleştiği güne kadar ılişki varsa sıkıntı yok.inşallah sonu bebiş olur

silikleştiğine güne kadar 4 gün geçti ilk iki gun oldu sadece cnaım

off yaa gene çatlayacak gibi başım ağrıyor evdeyken bişekilde idare ediliyorda işte olunca eziyet gibi

Kızlaaar, ya aklıma takıldı şimdi ff’de ovulasyon testini kaldırırsam çizgiyi 22.güne çekiyor. Ama o sabah doktor kontrolüm vardı, büzüşmüş folikülümü gösterdi. Testimi pozitif kabul ederek mi bekleyeyim kaldırarak mı? Nasıl yorumlasam bilemedim

Pozitif kabul et canim cunku t cizgisi bayagi koyuydu ertesi gunde dr buzumus dedi demistin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…