Ben göremedim çizgiyibariz çizgi var canım ama inşallah kuruma çizgisi değil de bebiş çizgisidir
ordaki bi tik düşüş galiba etkiliyor.oda ateşimi hep 6.30-7.00 arasında bi saatte ölçüyorum.o aradaki dk farkı belki ateşi etkiliyordur.kocişten yana bi sıkıntı olmazsa bugün ve yarını yada birgün ara verip sonraki günüde değerlendirmeyi düşünüyorum.bakalım hayırlısıYok canım. Mümkün değil. Tabi istisna olabilir ama sanmam. Sen bugün çalışma yap. Bugün çatlar yumurtan.
İnşallah sağlıkla yerleşme düşüşü olsun. Sağolasın canım.Bazen oluyor. Hilal ve ben de olduğunu gördüm. İnşallah yerleşme düşüşüdür
Canım bendeBen göremedim çizgiyiCansinsenn Hayırlısı olsun inşallah vardır.
Canım kuruma çizgisi olabilir bende çok ümitli değilim adet olmadım 2 gün geçti bende kan testi verdim hayırlısı atıkBen göremedim çizgiyiCansinsenn Hayırlısı olsun inşallah vardır.
muhakkak 1gün diğerlerinden daha koyudur 2.çizgi.benimde ovu testlerim 2 gün pozitif oluyor sonra silikleşiyordu.normal bence.silikleştiği güne kadar ılişki varsa sıkıntı yok.inşallah sonu bebiş olur
hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canımİnş. Canım kan testi verdim şimdi görcez bakalım
ınşallah yumurtayı yakalamışsınızdır canım.hayırlısı olsunsilikleştiğine güne kadar 4 gün geçti ilk iki gun oldu sadece cnaım
İnşaallah canım benim haber vericemhadi bakalım inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
ınşallah yumurtayı yakalamışsınızdır canım.hayırlısı olsun
burdaki kızlarda yumurtlamadan sonra 12.-13. gün testte silik çizgi görenlerde oldu ama en garantisi adeti beklemeksaol canım bakalım smdı ne kdr sure sonra test yapsma cıkar
Benim dpo 10 silik cizgi cikmistisaol canım bakalım smdı ne kdr sure sonra test yapsma cıkar
canım ne zaman çıkacak sonuçİnş. Canım kan testi verdim şimdi görcez bakalım
Canım sağlık ocağında verdim ben kanı bekliyorum daha çıkmadı akşam çıkar belkicanım ne zaman çıkacak sonuç
aynen sen takipte kal.e-nabıza düşer galiba sonuç.inşallah hayırlı haberle gelirsinCanım sağlık ocağında verdim ben kanı bekliyorum daha çıkmadı akşam çıkar belki
İnşaallah canım bekliyorum bakalımaynen sen takipte kal.e-nabıza düşer galiba sonuç.inşallah hayırlı haberle gelirsin
Pozitif kabul et canim cunku t cizgisi bayagi koyuydu ertesi gunde dr buzumus dedi demistin zatenKızlaaar, ya aklıma takıldı şimdi ff’de ovulasyon testini kaldırırsam çizgiyi 22.güne çekiyor. Ama o sabah doktor kontrolüm vardı, büzüşmüş folikülümü gösterdi. Testimi pozitif kabul ederek mi bekleyeyim kaldırarak mı? Nasıl yorumlasam bilemedim
6.günden devam ediyorum o zamanPozitif kabul et canim cunku t cizgisi bayagi koyuydu ertesi gunde dr buzumus dedi demistin zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?