Aynen bence oyle kizlar ne der bilemem atesinde cok iyi gidiyor maşallah6.günden devam ediyorum o zaman
hayırlısı olsun canım.üzme kendini diyeceğim ama üzüleceksin biliyorum.Ama denecek başka birşey bulamıyor insan,çünkü aynı hisleri bizlerde yaşadık.inşallah bir daha ki aya yüzün gülerKızlar henüz adet olmadım ama benim bebiş hayali başka bahara kaldı kan testi sonucu negatif
Üzülme. En kısa zamanda bebeğine kavuşursun umarım.Kızlar henüz adet olmadım ama benim bebiş hayali başka bahara kaldı kan testi sonucu negatif
İnşallah canım insan üzülüyor tabi adetim gününde olsaydı bu kadar üzülmezdim adet olmayınca umutlandım iştehayırlısı olsun canım.üzme kendini diyeceğim ama üzüleceksin biliyorum.Ama denecek başka birşey bulamıyor insan,çünkü aynı hisleri bizlerde yaşadık.inşallah bir daha ki aya yüzün güler
İnşallah canım isteyen herkese nasip et RabbimÜzülme. En kısa zamanda bebeğine kavuşursun umarım.
Evet kaydetmedim. Akıntı ilaç gibi kokuyo, asetonvari bi koku. Akşamdan beri kahverengi lekenmem var. Adet olduğum zaman yoğun kanamam olur normalde, lekelenme şeklinde başlamaz, adet ateşim 36 ama ateşim 36.30 bugün. Neler oluyo bilmiyorum adet olacağım galiba.Tablona baktımda ateşin güzel gidiyor ama değerlendirme goremedim girmedin sanirim tabloya
Akıntının rengi ne renk? Koku var mı?
Hayırlısı olsun canımKızlar henüz adet olmadım ama benim bebiş hayali başka bahara kaldı kan testi sonucu negatif
Ayy senin tablon benimkinden daha çok heyecanlandırıyor beniAynen bence oyle kizlar ne der bilemem atesinde cok iyi gidiyor maşallah
İnsallah bu ay bebisin gelir
Üzme kendini..Kızlar henüz adet olmadım ama benim bebiş hayali başka bahara kaldı kan testi sonucu negatif
Hayırlısı olsun canım. İnşallah enkısa zamanda tekrar güzel haberler alacağız. Üzme kendini..Kızlar henüz adet olmadım ama benim bebiş hayali başka bahara kaldı kan testi sonucu negatif
adet için daha çok erken ya.bence adet düşüşü değil .inşallah yerleşmedir canımKızlaaaar günaydınn benim ateşim yine sapıttıarka arkaya iki gün düşüşe geçti, bugün dibi gördü yarın adet olmam dimi ben yaaaaaa
Sagolasin canim insallah ama benim pek umudum yok ovulasyon testleri bi kizardi bi siliklesti tam bi pozitif goremeden test bitti hayirlisi bakalimAyy senin tablon benimkinden daha çok heyecanlandırıyor beniinşallah güzel olsun sonu, çok güzel maşallahh
İnşallah canımadet için daha çok erken ya.bence adet düşüşü değil .inşallah yerleşmedir canım
Yarın yükselecek gibime geliyor ateşinbenim ateş yükselişe geçemedi bi.bu ay ya yumurta nazlı ya da geçen ayki aşılamadan kist oldu
aynı sayılır ona çok takılma.bende ateşimi hep 6.30 -7 arası ölçüyorum.o arada kaçta uyanırsam ölçüyorum.çok değişmiyor..he ikiside gayet iyi ateş olarakKizlar hergun 7.30 da atesimi olcuyorum bugun 7 de uyandim atesi ölctum 36.6 ydi
Sonra hic kalkmadan gozlerimi kapattim 7.30da tekrar olctum 36.7 ydi hangisi dogru
Sagol canim Allah razi olsun insallah sonu iyi olur benim hep merdiven seklinde gidiyor atesaynı sayılır ona çok takılma.bende ateşimi hep 6.30 -7 arası ölçüyorum.o arada kaçta uyanırsam ölçüyorum.çok değişmiyor..he ikiside gayet iyi ateş olarakgüzel gidiyor.maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?