Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar henüz adet olmadım ama benim bebiş hayali başka bahara kaldı kan testi sonucu negatif
hayırlısı olsun canım.üzme kendini diyeceğim ama üzüleceksin biliyorum.Ama denecek başka birşey bulamıyor insan,çünkü aynı hisleri bizlerde yaşadık.inşallah bir daha ki aya yüzün güler

hayırlısı olsun canım.üzme kendini diyeceğim ama üzüleceksin biliyorum.Ama denecek başka birşey bulamıyor insan,çünkü aynı hisleri bizlerde yaşadık.inşallah bir daha ki aya yüzün güler
İnşallah canım insan üzülüyor tabi adetim gününde olsaydı bu kadar üzülmezdim adet olmayınca umutlandım işte

Tablona baktımda ateşin güzel gidiyor ama değerlendirme goremedim girmedin sanirim tabloya
Akıntının rengi ne renk? Koku var mı?
Evet kaydetmedim. Akıntı ilaç gibi kokuyo, asetonvari bi koku. Akşamdan beri kahverengi lekenmem var. Adet olduğum zaman yoğun kanamam olur normalde, lekelenme şeklinde başlamaz, adet ateşim 36 ama ateşim 36.30 bugün. Neler oluyo bilmiyorum adet olacağım galiba.

Kızlar henüz adet olmadım ama benim bebiş hayali başka bahara kaldı kan testi sonucu negatif
Üzme kendini..
Hayırlısı olsun canım. İnşallah enkısa zamanda tekrar güzel haberler alacağız. Üzme kendini..

Kızlaaaar günaydınn benim ateşim yine sapıttı arka arkaya iki gün düşüşe geçti, bugün dibi gördü yarın adet olmam dimi ben yaaaaaa

benim ateş yükselişe geçemedi bi.bu ay ya yumurta nazlı ya da geçen ayki aşılamadan kist oldu

Ayy senin tablon benimkinden daha çok heyecanlandırıyor beni inşallah güzel olsun sonu, çok güzel maşallahh
Sagolasin canim insallah ama benim pek umudum yok ovulasyon testleri bi kizardi bi siliklesti tam bi pozitif goremeden test bitti hayirlisi bakalim
Senin yerlesme düşüşü olabilir mi

Kizlar hergun 7.30 da atesimi olcuyorum bugun 7 de uyandim atesi ölctum 36.6 ydi
Sonra hic kalkmadan gozlerimi kapattim 7.30da tekrar olctum 36.7 ydi hangisi dogru

Kizlar hergun 7.30 da atesimi olcuyorum bugun 7 de uyandim atesi ölctum 36.6 ydi
Sonra hic kalkmadan gozlerimi kapattim 7.30da tekrar olctum 36.7 ydi hangisi dogru
aynı sayılır ona çok takılma.bende ateşimi hep 6.30 -7 arası ölçüyorum.o arada kaçta uyanırsam ölçüyorum.çok değişmiyor..he ikiside gayet iyi ateş olarak güzel gidiyor.maşallah

aynı sayılır ona çok takılma.bende ateşimi hep 6.30 -7 arası ölçüyorum.o arada kaçta uyanırsam ölçüyorum.çok değişmiyor..he ikiside gayet iyi ateş olarak güzel gidiyor.maşallah
Sagol canim Allah razi olsun insallah sonu iyi olur benim hep merdiven seklinde gidiyor ates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…