ama adet düşüşüde değildir diye düşünüyorum.çünkü çizgiye bakarsak bunun için erken daha.bence yarın ateşin tekrar yükselecekİnşallah canımiki gün arka arkaya düşüşe geçmesi takıldı kafama
Yarın yükselecek gibime geliyor ateşin
sonu bebecik olsunda merdiven gibimi çıkıyor zik zak mı yapıyor farketmez.inşallah güzel haberini alırız kısa zamandaSagol canim Allah razi olsun insallah sonu iyi olur benim hep merdiven seklinde gidiyor ates
İnşallah öyledir ne diyimSagolasin canim insallah ama benim pek umudum yok ovulasyon testleri bi kizardi bi siliklesti tam bi pozitif goremeden test bitti hayirlisi bakalim
Senin yerlesme düşüşü olabilir mi
İnşaallah canımHayırlısı olsun canımen hayırlı zamanda alacaksın güzel haberi inşallahh
İnşaallah canımÜzme kendini..
Hayırlısı olsun canım. İnşallah enkısa zamanda tekrar güzel haberler alacağız. Üzme kendini..
hayırlısı olsun canım önümüzdeki aylara bakarsınKızlar henüz adet olmadım ama benim bebiş hayali başka bahara kaldı kan testi sonucu negatif
Adet olsam bakıcam ama adet olamıyorum kuzum yaaahayırlısı olsun canım önümüzdeki aylara bakarsın
Insallah cikar canim insallah yerlesme düşüşüdur benim yarin dpo 10 benimde yapasım varİnşallah öyledir ne diyimiki gün arka arkaya düşüşü ilk defa gördüm adet zamanı dışında.. Cuma günü dayanamam test yaparım bellinolıt zaten ne düşüşü olduğu 10.gün olacak bakalım belki sabrederim Cumartesi’ye kadar
Evet kaydetmedim. Akıntı ilaç gibi kokuyo, asetonvari bi koku. Akşamdan beri kahverengi lekenmem var. Adet olduğum zaman yoğun kanamam olur normalde, lekelenme şeklinde başlamaz, adet ateşim 36 ama ateşim 36.30 bugün. Neler oluyo bilmiyorum adet olacağım galiba.
sonu bebecik olsunda merdiven gibimi çıkıyor zik zak mı yapıyor farketmez.inşallah güzel haberini alırız kısa zamanda
Haklısın aslında canım belki başka zaman olsa daha çok üzülürdüm ama kimyasalı yaşayınca ne bileyim sanki daha da güçlendim, olursa da olmazsa da hayırlısı modundayımmrssoydas canım bence adetin geçmesini bekle bak sende kimyasal yaşadın kimyasaldan sonra adet düzeni değişebiliyormuş. Gerçi içimde seninle ilgili güzel hisler var ama o psikolojiyi bir daha kaldırır mı bünye orda şüpheliyim
hep tek taraflı olurdu bugün sağlı sollu kasıklarım ağrı içinde.bugün çatlasa bari şu yumoş hazır içerde malzeme varken
o ne güzel bir his yaHaklısın aslında canım belki başka zaman olsa daha çok üzülürdüm ama kimyasalı yaşayınca ne bileyim sanki daha da güçlendim, olursa da olmazsa da hayırlısı modundayım
Bir de şöyle bir durum var, eşime 6aylık yurt dışı görevi çıktı. Ne zaman gideceği belli değil Mayıs da olabilir Haziran da. O yüzden bebik olursa güzel olur o gelene kadar Doğum yaklaşmış olur, olmazsa da olur en azından olmadığı 6ayı tamamen kendime ayırırım, diyet yaparım spora giderim ☺ Gelince devam ederiz çalışmalaradiye düşünüyorum
Bu ay herkes hamile kalacak gibi geliyor bana da nedense
Benim duygularımı yazmışsın bende güçlenmiş gibi hissediyorum ve o kadar pozitifim ki sanki çalışmalara yeni başlamışım gibi. En güzeli de hamile kalabildiğini bilmekmiş. İnsanlar hala beni teselli etmeye çalışıyorlarHaklısın aslında canım belki başka zaman olsa daha çok üzülürdüm ama kimyasalı yaşayınca ne bileyim sanki daha da güçlendim, olursa da olmazsa da hayırlısı modundayım
Bir de şöyle bir durum var, eşime 6aylık yurt dışı görevi çıktı. Ne zaman gideceği belli değil Mayıs da olabilir Haziran da. O yüzden bebik olursa güzel olur o gelene kadar Doğum yaklaşmış olur, olmazsa da olur en azından olmadığı 6ayı tamamen kendime ayırırım, diyet yaparım spora giderimGelince devam ederiz çalışmalara diye düşünüyorum
Bu ay herkes hamile kalacak gibi geliyor bana da nedense
Canım dün olmuş zaten, bugün de olursa süper olur ama olmazsa da zorlamayumurtam galiba bugün çatladı.kasık ağrım çok fazla oldu.ve akıntımda baya fazla. aslında bana kalsa bugün de ılişki olsun istiyorum.ama olmaz kesin.çünkü eğer bugün çatladıysa yarın olacak ilişkiye kadar yumurta kalmaz.
Bugün olmalı yarın olmasın sonraki gün olsun. Dün çalışma olduğu için stres yapma sen. Olmasa da sorun değil.yumurtam galiba bugün çatladı.kasık ağrım çok fazla oldu.ve akıntımda baya fazla. aslında bana kalsa bugün de ılişki olsun istiyorum.ama olmaz kesin.çünkü eğer bugün çatladıysa yarın olacak ilişkiye kadar yumurta kalmaz.
Canım dün olmuş zaten, bugün de olursa süper olur ama olmazsa da zorlamaönümüzdeki 14 gün de (ki umarım 9ay sürer) sen inzivaya çekil hiç pas verme
kızlar valla biraz önce kocişe bi yoklama çektim tamam bugün olsun ama yarın artık beni azat et dedi.ben olur demesini beklemiyordum cidden. bide böyle deneyelim dedi.Bugün olmalı yarın olmasın sonraki gün olsun. Dün çalışma olduğu için stres yapma sen. Olmasa da sorun değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?