Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım iki gün arka arkaya düşüşe geçmesi takıldı kafama

Yarın yükselecek gibime geliyor ateşin
ama adet düşüşüde değildir diye düşünüyorum.çünkü çizgiye bakarsak bunun için erken daha.bence yarın ateşin tekrar yükselecek

ya inşallah yarın yükselir.yarın da bir ılişki oldurabilirsem öpüp başına koyacam çünkü benim ki artık isyan bayrağı çekecek.

Sagolasin canim insallah ama benim pek umudum yok ovulasyon testleri bi kizardi bi siliklesti tam bi pozitif goremeden test bitti hayirlisi bakalim
Senin yerlesme düşüşü olabilir mi
İnşallah öyledir ne diyim iki gün arka arkaya düşüşü ilk defa gördüm adet zamanı dışında.. Cuma günü dayanamam test yaparım bellinolıt zaten ne düşüşü olduğu 10.gün olacak bakalım belki sabrederim Cumartesi’ye kadar

Insallah cikar canim insallah yerlesme düşüşüdur benim yarin dpo 10 benimde yapasım var

Tablon şuan çok iyi gözüküyor.. bu anlattıkların gebelik belirtisi de olabilir özellikle kahverengi akıntı dan sonra bi duraksadım.
Seni umutlandırmak istemiyorum ama adet gününe de daha var hiç bu kadar erken adet olmuş muydun?
Kahverengi akıntı ne kadar sürüyor gün içinde takip et bi yarın ki ve ondan sonra ki ateşe göre bir test yaparız..
Akıntı artması da hamilelik belirtisi olabilir ama seninkin de koku da varmıs enfeksiyonda olabilir.

İnşallah hamilelik belirtisidir bu yaşadıkların

mrssoydas canım bence adetin geçmesini bekle bak sende kimyasal yaşadın kimyasaldan sonra adet düzeni değişebiliyormuş. Gerçi içimde seninle ilgili güzel hisler var ama o psikolojiyi bir daha kaldırır mı bünye orda şüpheliyim

Haklısın aslında canım belki başka zaman olsa daha çok üzülürdüm ama kimyasalı yaşayınca ne bileyim sanki daha da güçlendim, olursa da olmazsa da hayırlısı modundayım

Bir de şöyle bir durum var, eşime 6aylık yurt dışı görevi çıktı. Ne zaman gideceği belli değil Mayıs da olabilir Haziran da. O yüzden bebik olursa güzel olur o gelene kadar Doğum yaklaşmış olur, olmazsa da olur en azından olmadığı 6ayı tamamen kendime ayırırım, diyet yaparım spora giderim Gelince devam ederiz çalışmalara diye düşünüyorum

Bu ay herkes hamile kalacak gibi geliyor bana da nedense

o ne güzel bir his ya ❤ hadi inşallah.Allahım seninde gönlüne göre versin

Benim duygularımı yazmışsın bende güçlenmiş gibi hissediyorum ve o kadar pozitifim ki sanki çalışmalara yeni başlamışım gibi. En güzeli de hamile kalabildiğini bilmekmiş. İnsanlar hala beni teselli etmeye çalışıyorlar diyorum ki inanın çok iyiyim ve eminim yakın zamanda sağlıklı bir gebeliğim olacak. Rabbimin mucizesiydi geçen ay. Bu ay da rahim temizlenmiş bir şekilde denemelere başlıcaz. Allahım herkese yaşatsın annelik duygusunu bahar ayları canlanma ayları bizim için de inşallah güzel haberlerin müjdecisi olur.

yumurtam galiba bugün çatladı.kasık ağrım çok fazla oldu.ve akıntımda baya fazla. aslında bana kalsa bugün de ılişki olsun istiyorum.ama olmaz kesin.çünkü eğer bugün çatladıysa yarın olacak ilişkiye kadar yumurta kalmaz.

Canım dün olmuş zaten, bugün de olursa süper olur ama olmazsa da zorlama önümüzdeki 14 gün de (ki umarım 9ay sürer) sen inzivaya çekil hiç pas verme

Bugün olmalı yarın olmasın sonraki gün olsun. Dün çalışma olduğu için stres yapma sen. Olmasa da sorun değil.

Canım dün olmuş zaten, bugün de olursa süper olur ama olmazsa da zorlama önümüzdeki 14 gün de (ki umarım 9ay sürer) sen inzivaya çekil hiç pas verme
Bugün olmalı yarın olmasın sonraki gün olsun. Dün çalışma olduğu için stres yapma sen. Olmasa da sorun değil.
kızlar valla biraz önce kocişe bi yoklama çektim tamam bugün olsun ama yarın artık beni azat et dedi.ben olur demesini beklemiyordum cidden. bide böyle deneyelim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…