Havai fişek patlatasım geldi kocanın cümlelerinekızlar valla biraz önce kocişe bi yoklama çektim tamam bugün olsun ama yarın artık beni azat et dedi.ben olur demesini beklemiyordum cidden. bide böyle deneyelim dedi.
valla koşarak uzaklaşır diyordum benide şaşırttı.ikiletirmiyim :) ama gerçekten çok fazla ağrım var kasıklarımda.yürürken bile zorluyor.sanki bugün ılişki olması yarın olmasında daha doğru gibi geldi.akşam kocaya atlıyorumHavai fişek patlatasım geldi kocanın cümlelerinehiiiç ikiletme atla üstüne
canım hadi hayırlısı olsun inşallah bu sefer güzel haberini alırız.kuzum ilk sayfada yazıyor çatlama iğnesini nereden ne olacak gireceğinKizlar ne durumdasiniz benim persembe gunu 2 yumosla asilamam olucakbana dua edin Meyveliturta19 hamilenin duasi kabul olurmus bu gece 9da catlatma ignemi vurucam peki bunu tabloya nasil girerim?
Hadi insallah bu ay gergin degilim ama heyecanliyim. Insallah hepimiz hamile oluruz bu ay hayirlisiyla. Ilk sayfada yaziyorda bide ben anlasam yanlis biseyde yapmak istemiyorum acikcasicanım hadi hayırlısı olsun inşallah bu sefer güzel haberini alırız.kuzum ilk sayfada yazıyor çatlama iğnesini nereden ne olacak gireceğin
Harikasın.Oldu heralde ya
Kizlar ne durumdasiniz benim persembe gunu 2 yumosla asilamam olucakbana dua edin Meyveliturta19 hamilenin duasi kabul olurmus bu gece 9da catlatma ignemi vurucam peki bunu tabloya nasil girerim?
gözünüz aydın canım.Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.darısı bizlere olsunİyi akşamlar kızlar. Cuma günü sezeryan doğumla kızımıza kavuştuk çok şükür. Ben de kızım da iyiyiz. Birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Bu topiğin ben de yeri çok ayrı. Teyzelerine haber vermek istedim. Rabbim İsteyen herkese en kısa zamanda acı çektirmeden sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
Gözünaydın sağlıkla büyüt inşallahİyi akşamlar kızlar. Cuma günü sezeryan doğumla kızımıza kavuştuk çok şükür. Ben de kızım da iyiyiz. Birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Bu topiğin ben de yeri çok ayrı. Teyzelerine haber vermek istedim. Rabbim İsteyen herkese en kısa zamanda acı çektirmeden sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
İyi akşamlar kızlar. Cuma günü sezeryan doğumla kızımıza kavuştuk çok şükür. Ben de kızım da iyiyiz. Birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Bu topiğin ben de yeri çok ayrı. Teyzelerine haber vermek istedim. Rabbim İsteyen herkese en kısa zamanda acı çektirmeden sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
[/QUOTETebrikler canım bu çok güzel bir haber senin adına çok mutlu oldum.İyi akşamlar kızlar. Cuma günü sezeryan doğumla kızımıza kavuştuk çok şükür. Ben de kızım da iyiyiz. Birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Bu topiğin ben de yeri çok ayrı. Teyzelerine haber vermek istedim. Rabbim İsteyen herkese en kısa zamanda acı çektirmeden sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.Sağlıkla devam edin inşallah ..
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsünİyi akşamlar kızlar. Cuma günü sezeryan doğumla kızımıza kavuştuk çok şükür. Ben de kızım da iyiyiz. Birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Bu topiğin ben de yeri çok ayrı. Teyzelerine haber vermek istedim. Rabbim İsteyen herkese en kısa zamanda acı çektirmeden sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
gözünüz aydın canım.Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.darısı bizlere olsun❤
Gözünaydın sağlıkla büyüt inşallah
Çok teşekkür ederim. AminGözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün
Yarin asilamadan gelince evde yaticam zaten 4 gun. Allahtan bisey cikmazsa kalkmayi dusunmuyorum. Allah razi olsun hepinizden.Etmez miyimm inan her sabah tablonuza bakıp dua ediyorum bu hafta özellikle sana daha cok dua edecegim
Rabbim bu ay yüzünü güldürsün inşallahHiç stres yapma bol boll dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?