Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Havai fişek patlatasım geldi kocanın cümlelerine hiiiç ikiletme atla üstüne
valla koşarak uzaklaşır diyordum benide şaşırttı.ikiletirmiyim :) ama gerçekten çok fazla ağrım var kasıklarımda.yürürken bile zorluyor.sanki bugün ılişki olması yarın olmasında daha doğru gibi geldi.akşam kocaya atlıyorum

Kizlar ne durumdasiniz benim persembe gunu 2 yumosla asilamam olucak bana dua edin Meyveliturta19 hamilenin duasi kabul olurmus bu gece 9da catlatma ignemi vurucam peki bunu tabloya nasil girerim?
canım hadi hayırlısı olsun inşallah bu sefer güzel haberini alırız.kuzum ilk sayfada yazıyor çatlama iğnesini nereden ne olacak gireceğin

canım hadi hayırlısı olsun inşallah bu sefer güzel haberini alırız.kuzum ilk sayfada yazıyor çatlama iğnesini nereden ne olacak gireceğin
Hadi insallah bu ay gergin degilim ama heyecanliyim. Insallah hepimiz hamile oluruz bu ay hayirlisiyla. Ilk sayfada yaziyorda bide ben anlasam yanlis biseyde yapmak istemiyorum acikcasi

Kizlar ne durumdasiniz benim persembe gunu 2 yumosla asilamam olucak bana dua edin Meyveliturta19 hamilenin duasi kabul olurmus bu gece 9da catlatma ignemi vurucam peki bunu tabloya nasil girerim?

Etmez miyimm inan her sabah tablonuza bakıp dua ediyorum bu hafta özellikle sana daha cok dua edecegim
Rabbim bu ay yüzünü güldürsün inşallah Hiç stres yapma bol boll dinlen

İyi akşamlar kızlar. Cuma günü sezeryan doğumla kızımıza kavuştuk çok şükür. Ben de kızım da iyiyiz. Birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Bu topiğin ben de yeri çok ayrı. Teyzelerine haber vermek istedim. Rabbim İsteyen herkese en kısa zamanda acı çektirmeden sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

gözünüz aydın canım.Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.darısı bizlere olsun

Gözünaydın sağlıkla büyüt inşallah

Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün

Kızlar benim ateş düştü 3 4 gune adet gelir gibi hayırlısı artık

Günaydın kızlar çok garip bişey var anlamadım. Benim kanama başlayalı 8 gün oldu sabahları ateşime bakıyorum 36,6 larda çıkıyor. Anlam veremiyorum bugün doktora gidicem gerçi kontrol için ama neden böyle olmuş olanilir sizce? Var mı fikriniz

günaydınlar..ya benim ateş gene yükselmedi dün o kadar çok ağrım ve akıntım oldu ki bugün ateşim çıkar diyordum.bide dün gece ilişkiden önce tuvalete girdiğimde silince peçeteye 1-2 damla kadar normal kanda geldi.heralde kist oldu bende

Etmez miyimm inan her sabah tablonuza bakıp dua ediyorum bu hafta özellikle sana daha cok dua edecegim
Rabbim bu ay yüzünü güldürsün inşallah Hiç stres yapma bol boll dinlen
Yarin asilamadan gelince evde yaticam zaten 4 gun. Allahtan bisey cikmazsa kalkmayi dusunmuyorum. Allah razi olsun hepinizden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…