ya işte öbür güne ılişki olmayabilir vesoncum.benimki dün artık yeter valla içimden gelmiyor dedi.zaten çok afedersin dünde çok zor oldu.baya uğraştık olsun diye.gene bi yoklarım tabi ama olmaz derse de yapacağım birşey yok.umarım olmuşturZamansiz yolcu cnm çok ama çok sevindim maşallah ikinize de yaşadığın zorlu süreçten sonra anne olmayı hakedenlerdendin.çok sevindim
hilallll cnm dün çatlamış olabilir kanama da ovulasyon kanamasıdır belki ateş de burnunu yukarı çevirmiş yarını görelim bakalım.çalışmalar güzel bugün dinlenin öbür güne Allah kerim
maşallah gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza aminnnİyi akşamlar kızlar. Cuma günü sezeryan doğumla kızımıza kavuştuk çok şükür. Ben de kızım da iyiyiz. Birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Bu topiğin ben de yeri çok ayrı. Teyzelerine haber vermek istedim. Rabbim İsteyen herkese en kısa zamanda acı çektirmeden sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
Daha 10.gündesin canım bu kadar erken düşer miydi hiç ateşin adet olmadan önce? Bu ay ben de fos çıkcam sanırım öyle bir his var içimdeKızlar benim ateş düştü 3 4 gune adet gelir gibi hayırlısı artık
Kimyasaldı sonuçta kese bile oluşmamıştı neden öyle dedi ki?Doktordan geldim şimdi ultrasonla baktı temizlenmiş dedi sevindim ama 2 ay bekle ondan sonra çalışmalra devam dedi. Benim beklemek gibi bir düşüncem yok açıkcası zaten 18 ay beklemişim. Sorun olur mu acaba
kimyasaldan sonra o kadar kişi tekrar hamile kalıyor. bekle demesinin nedeni neydi acaba.zaten temizlenmiş gitmiş.Doktordan geldim şimdi ultrasonla baktı temizlenmiş dedi sevindim ama 2 ay bekle ondan sonra çalışmalra devam dedi. Benim beklemek gibi bir düşüncem yok açıkcası zaten 18 ay beklemişim. Sorun olur mu acaba
yaş kaç canım? yani benim gibi ileri yaştaysan(38) hiç bekleme her geçen ay aleyhimize ki bunu benim dr söyledi hatırlarsan ben de geçen ay kimyasal yaşadımDoktordan geldim şimdi ultrasonla baktı temizlenmiş dedi sevindim ama 2 ay bekle ondan sonra çalışmalra devam dedi. Benim beklemek gibi bir düşüncem yok açıkcası zaten 18 ay beklemişim. Sorun olur mu acaba
canım o koca canlılalarıyla hepimizin başı dertte.zaten ovulasyon zamanida bizim stres onlarada geçiyor,onlar bizden daha stresli oluyorlar ama.sonra kavga kıyamet.bu ay alttan alttan yumuşak yumuşak davranarak bu kadar ılişki oldurdum dün artık söylenmeye başlamıştı.hergün farklı bişeyler giyip çıktım valla karşısına ama en son oda fayda etmedigünaydın kızlar koca canlısı ile kavga ettik kavga zamanı değil dediğinizi duyar gibiyim ama artık gerçekten çok yoruldum bunaldım sıkıldım hadi hadi hadii demekten
ateşimde bi değişik testler derseniz onlarda değişik sanırım yumurtam çatladı iki gün çok koyuydu bugün sabah silikleşmiş
bu koca canlılarını nasıl yola getireceğiz
Bende anlamadım açıkcası 2 ay ağızdan kolay çıkıyor da bekleyene sormak lazım bir deKimyasaldı sonuçta kese bile oluşmamıştı neden öyle dedi ki?Benim doktorum sadeceakılına bırakalım takip edelim olursa ne ala, olmazsa sonraki ay klomen kullanırız dedi. Sadece folikül takibi yaptık ama bekle falan demedi..
Beklemeyi düşünmüyorum açıkcası. Belki psikolojik olarak demiştir bilmiyorum ama tabi bana küfür gibi geldikimyasaldan sonra o kadar kişi tekrar hamile kalıyor. bekle demesinin nedeni neydi acaba.zaten temizlenmiş gitmiş.
Evet biliyorum malesef aynı kaderi paylaşıyoruz. Yaşım 30 ama zaten 18 aydır bekliyorum o 2 ay var ya ölüm gibi gelir bana. Ha denerim olmaz yine beklerm ama hiçbirşey yapmadan korunarak beklemek daha da zor geliryaş kaç canım? yani benim gibi ileri yaştaysan(38) hiç bekleme her geçen ay aleyhimize ki bunu benim dr söyledi hatırlarsan ben de geçen ay kimyasal yaşadım
aynen canım insan uzun süre bekleyince tek bir ayı bile boş geçirmek istemiyor.bu ay eşim 1 aylığına şehir dışına çıkacak diye ne kadar üzülmüştüm 1 ay boşa gidecek diye.ama işleri olmamış gidemedi bana kaldı :) bencede bekleme.Allahım hayırlısını versinBende anlamadım açıkcası 2 ay ağızdan kolay çıkıyor da bekleyene sormak lazım bir de
Beklemeyi düşünmüyorum açıkcası. Belki psikolojik olarak demiştir bilmiyorum ama tabi bana küfür gibi geldi
Evet biliyorum malesef aynı kaderi paylaşıyoruz. Yaşım 30 ama zaten 18 aydır bekliyorum o 2 ay var ya ölüm gibi gelir bana. Ha denerim olmaz yine beklerm ama hiçbirşey yapmadan korunarak beklemek daha da zor gelir
Bende anlamadım açıkcası 2 ay ağızdan kolay çıkıyor da bekleyene sormak lazım bir de
Beklemeyi düşünmüyorum açıkcası. Belki psikolojik olarak demiştir bilmiyorum ama tabi bana küfür gibi geldi
Evet biliyorum malesef aynı kaderi paylaşıyoruz. Yaşım 30 ama zaten 18 aydır bekliyorum o 2 ay var ya ölüm gibi gelir bana. Ha denerim olmaz yine beklerm ama hiçbirşey yapmadan korunarak beklemek daha da zor gelir
Dimi o bekle lafı yada boşa geçeceğini düşündüğümüz aylar resmen tüyleri diken diken ediyor :) bu ay olmazsa ki inşallah olur diğer ay mutlaka soğan suyu dene.aynen canım insan uzun süre bekleyince tek bir ayı bile boş geçirmek istemiyor.bu ay eşim 1 aylığına şehir dışına çıkacak diye ne kadar üzülmüştüm 1 ay boşa gidecek diye.ama işleri olmamış gidemedi bana kaldı :) bencede bekleme.Allahım hayırlısını versin
Benim okuduğum kadarıyla kimyasal yaşayan kimse korunmamış ve diğer ay yada sonraki ay hamile kalmış. Şimdi bu hikayeleri okuyunca kralı gelse bu ayı boş geçirtemez banaBaşka bir doktora da sor eğer sağlığınla ilgili bir sıkıntı yoksa boşuna bekleme..
Ayrıca 30 nedir ki?
Benim teyzem 42 yaşında normal yolla anne oldu
Ve sen hamile kalabiliyorsun.. şu 18 ayı unutalım artıkRabbim en yakın zamanda güzel haberler almayı nasip etsin insallah
Ah bir çözebilsem yazarım sizede. Bu konuda yalnız değilsin bende aynı durumdayım.günaydın kızlar koca canlısı ile kavga ettik kavga zamanı değil dediğinizi duyar gibiyim ama artık gerçekten çok yoruldum bunaldım sıkıldım hadi hadi hadii demekten
ateşimde bi değişik testler derseniz onlarda değişik sanırım yumurtam çatladı iki gün çok koyuydu bugün sabah silikleşmiş
bu koca canlılarını nasıl yola getireceğiz
geçen arkadaşım geldi yanıma annesiyle.arkadaşım ikinci çocuğuna 8 aylık hamile.benimde olmadığını biliyorlar.annesi eğildi kulağıma,bak beni dinle kızım sen soğan suyu iç dediDimi o bekle lafı yada boşa geçeceğini düşündüğümüz aylar resmen tüyleri diken diken ediyor :) bu ay olmazsa ki inşallah olur diğer ay mutlaka soğan suyu dene.
Benim okuduğum kadarıyla kimyasal yaşayan kimse korunmamış ve diğer ay yada sonraki ay hamile kalmış. Şimdi bu hikayeleri okuyunca kralı gelse bu ayı boş geçirtemez banadimi ya hanile kalabiliyorum ne güzel duygu bu ya
Aynen katılıyorum sanacanım o koca canlılalarıyla hepimizin başı dertte.zaten ovulasyon zamanida bizim stres onlarada geçiyor,onlar bizden daha stresli oluyorlar ama.sonra kavga kıyamet.bu ay alttan alttan yumuşak yumuşak davranarak bu kadar ılişki oldurdum dün artık söylenmeye başlamıştı.hergün farklı bişeyler giyip çıktım valla karşısına ama en son oda fayda etmediçoğu aynı bu koca canlılalarının maalesef. inşallah en kısa zamanda gelir meleklerimizde onlarda kurtulur bizde
geçen arkadaşım geldi yanıma annesiyle.arkadaşım ikinci çocuğuna 8 aylık hamile.benimde olmadığını biliyorlar.annesi eğildi kulağıma,bak beni dinle kızım sen soğan suyu iç dedibak iç faydasını göreceksin dedi.sonra saymaya başladı falancanın kızı,gelini de bunla hamile kaldı demiii dedim bu ay geçsin önümüzdeki ay içeceğim
Ya işte bak bunca insan kullanıp faydasını görüyorsa vardır bu işte bir mucize. Kesinlikle bana da vesile oldugeçen arkadaşım geldi yanıma annesiyle.arkadaşım ikinci çocuğuna 8 aylık hamile.benimde olmadığını biliyorlar.annesi eğildi kulağıma,bak beni dinle kızım sen soğan suyu iç dedibak iç faydasını göreceksin dedi.sonra saymaya başladı falancanın kızı,gelini de bunla hamile kaldı demiii dedim bu ay geçsin önümüzdeki ay içeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?